Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Ja ne volšebnik, ja ešče učus blush2.gif

nu va, varčiau inete visokius tortų puošimo puslapius. Kilo toks klausimas - mačiau SM-e, kaip moterys gražiai, tiesiog tobulai padengia apvalų tortą spalvota kočiojama cukraus (atrodo, kad cukraus) mase.
O kaip apdengti keturkampį tortą? kai pagalvoju, tai staltiesė ant keturkampio stalo "meta" klostes kampuos.. o kaip masė? irgi turėtų mesti.. tačiau tortai yra be "klosčių"..

ir kaip tuos "bantus" iš šokolado suriša doh.gif

ačiū, jeigu papasakosit trumpai.. ačiū, jei ir ne rolleyes.gif
Atsakyti
olesta, wau koks grazuolis wub.gif aciu aciu uz fotosesija, bus nukopijuota, mazu prireiks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 05 12, 08:35)
Ja ne volšebnik, ja ešče učus  blush2.gif

nu va, varčiau inete visokius tortų puošimo puslapius. Kilo toks klausimas - mačiau SM-e, kaip moterys gražiai, tiesiog tobulai padengia apvalų tortą spalvota kočiojama cukraus (atrodo, kad cukraus) mase.
O kaip apdengti keturkampį tortą? kai pagalvoju, tai staltiesė ant keturkampio stalo "meta" klostes kampuos.. o kaip masė? irgi turėtų mesti.. tačiau tortai yra be "klosčių"..

ir kaip tuos "bantus" iš šokolado suriša  doh.gif

ačiū, jeigu papasakosit trumpai.. ačiū, jei ir ne  rolleyes.gif



Gal paaiskes nors kiek

user posted image
user posted image

O sokoladiniai bantai Cia tik riekia paspausti po reikiama nuotrauka показатъ kad atidarytu paaiskinima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amorosa: 12 gegužės 2009 - 14:05
http://jazzedcook.co...g29775#msg29775

Norejau paklaust koks cia kremas ant pacio paskutinio torto sitoje nuorodoje? Gal sviestinis su baltymais? Ar beze? Ar cia grietinele tiap gerai isplakta? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domi95: 12 gegužės 2009 - 15:13
manyciau,kad sviestinis arba grietinele,nors man labiau panasu i grietinele.
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 05 12, 06:06)
Labuka, nu sakot daugiau fotosesijų norit, nu tai prašom, gaminkim meškiuką bigsmile.gif kepam juodąjį mišką ar kokį kitokį biskvitą, neturi reikšmės, vieną kepiau 18 cm, kitą 23 skersmens, pasidalijam į lygias dalis:..

nu saunuole,kaip viska aiskiai parodei,aiskiau ir buti negali,labai gerai tokios fotosesijos aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 05 12, 08:06)



Copy - paste biggrin.gif Jau kaip myliu as meskucius! Aciu uz toki darba!!!! 4u.gif

As tai vis nesiryztu tokiam darbui. doh.gif Tik esu kelis paprastus torciukus iskepus. Man dar reikia suagti iki tokio lygio ir moraliskai pasiruosti blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Domi95 @ 2009 05 12, 13:12)
http://jazzedcook.co...g29775#msg29775

Norejau paklaust koks cia kremas ant pacio paskutinio torto sitoje nuorodoje? Gal sviestinis su baltymais? Ar beze? Ar cia grietinele tiap gerai isplakta?  blush2.gif

Man atrodo ten grietinele,bet taip lygiai uztept tik Inocka sugeba lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daividija: 12 gegužės 2009 - 18:16
QUOTE(amorosa @ 2009 05 12, 15:48)
Gal paaiskes nors kiek

ačiū širdingai. šiam kartui smalsumas numalšintas. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Domi95 @ 2009 05 12, 16:12)
http://jazzedcook.co...g29775#msg29775

Norejau paklaust koks cia kremas ant pacio paskutinio torto sitoje nuorodoje? Gal sviestinis su baltymais? Ar beze? Ar cia grietinele tiap gerai isplakta?  blush2.gif


Cia TIKRAI yra grietinele. Sita kepeja, Иринка-сахаринка, praktiskai kitus kremus retai kada naudoja. Bet grietinele cia augalines kilmes. Ji geriau issiplaka nei naturali ir su ja lengviau dirbt.

QUOTE(daividija @ 2009 05 12, 19:13)
Man atrodo ten grietinele,bet taip lygiai uztept tik Inocka sugeba lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nu tu cia mane prajuokinai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 12 gegužės 2009 - 20:00
klausykit, o jei torta dengsiu ta cukraus ir mase kad tortas butu lygus, tai ant jo jau beze puosti negalesiu, nes toj masej yra zelatinos? g.gif
ir dar kur Kaune galima nusipirkti maistiniu dazu, jei is po prekystalio neparduos ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Cipciuk, ar galetumet siek tiek daugiau papasakot apie savo pinigu maisa blush2.gif

Su kokiais atspalviais Jus isgavot tokia murzina maiso spalva? Ir pries dengiant torta mase ar tepet ji kuo nors, ar tiesiog taip uzdejot mase ir psio, ten gi lygumu nereikia.

Ir/ar praleidau, o gal neraset, kokia sunaus reakcija buvo i ta pinigu maisa?

Sirdingai dekinga uz atsakyma
Atsakyti