Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Cipciuk, NEREALIAI GRAŽU wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 03, 20:58)
Bet tiktai ....įspūdingai , nes visa šiukšlinėje guli laugh.gif

O tai ka ji visiskai neskani g.gif . Nes kiek dariau su saldainiu mase, tai sakyciau tik is desimties du jos nevalgo
Atsakyti
Cipciukas ,tortas kaip is paveiksliuko,nerealus grozis wub.gif
Atsakyti
Dai'na
Labai patiko tavo tortukas. Sakyk, koks ten kremas virsuje ir su kuo ten rasta toki padarei?
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 05 03, 21:21)
O tai ka ji visiskai neskani g.gif . Nes kiek dariau su saldainiu mase, tai sakyciau tik is desimties du jos nevalgo

Aš net nemoku pasakyti , koks jos skonis ....nu ji tiksliau kaip be skonio , saldi be galo , padžiūva doh.gif ....o su medum - ne , minkšta , bet vistiek kožkoks kleisteris - velesi burnoje doh.gif , o saldaininė tai dar nieko tokia , bet vistiek , man prie dūšios beze blush2.gif

Ačiū mergaitės , kad įvertinote mano darbą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
gražu, neapsakomai gražu, tiesiog dieviška, šaunuolės visos be išimties wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2009 05 03, 14:59)
Ateinu ir as su savo tortuku,prisiziurejau kokiu grozybiu jus cia prikepet,tai neatsispyriau ir as ka nors pagaminti.

va sitas torto varijantas visai neblogai skamba, nes as nemegstu bananu tortuose. sakyk, o kaip skonis? patiko ?
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2009 05 03, 14:59)
Ateinu ir as su savo tortuku,prisiziurejau kokiu grozybiu jus cia prikepet,tai neatsispyriau ir as ka nors pagaminti.Tortas keptas pagal si recepta,tik vietoj bananu dejau braskes,ir kakavos niekur nedejau.

Neužpyk , bet juk tai jau visai kitoks tortukas unsure.gif ....tu jam net pavadinima galėtum duoti , pavyzdžiuj ..." Tiesiog braškinis tortas " mirksiukas.gif

Nes jei į biskvitą nesideda kakava - jis jau visai kitokio skonio schmoll.gif , o dar ir vaisiai pakeisti ....man atrodo , kad tai visai naujas tortas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 05 03, 20:40)
Dai'na
Labai patiko tavo tortukas. Sakyk, koks ten kremas virsuje ir su kuo ten rasta toki padarei?

virsuje mascarpones suris sumaisytas su grietinele mirksiukas.gif , trumpam idejau i saldytuva,po to susiausiau pavirsiu su sakute mirksiukas.gif

QUOTE(aguonele @ 2009 05 03, 21:50)
va sitas torto varijantas visai neblogai skamba, nes as nemegstu bananu tortuose. sakyk, o kaip skonis? patiko ?

skonis tai labai patiko,tos braskes man tokio gaivumo priduoda smile.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 03, 23:32)
Neužpyk , bet juk tai jau visai kitoks tortukas  unsure.gif  ....tu jam net pavadinima galėtum duoti  , pavyzdžiuj ..." Tiesiog braškinis tortas " mirksiukas.gif

Nes jei į biskvitą nesideda kakava - jis jau visai kitokio skonio  schmoll.gif , o dar ir vaisiai pakeisti ....man atrodo , kad tai visai naujas tortas  ax.gif

Visiskai nepykstu,sutinku su tavo ideja 4u.gif ,torta taip ir pavadinsiu " Tiesiog braškinis tortas " ,receptuka pakoreguosiu ir idesiu veliau,nes dabar jau skubu i darbuka smile.gif
Atsakyti
cypciuk kaip visada super thumbup.gif labai labai grazu
dai na labai skaniai tortukas atrodo wub.gif
Atsakyti
tortukas tikrai ispudingai atrodo,kataloginis,o dabar apie tuos ispaudukus,labai jau jie mane sudomino,nes atrodo thumbup.gif ,kur as galeciau juos pamatyti,ir kaip su jais dirbti... g.gif
Atsakyti
Eiana sau swoon.gif kaip gražiai jus mokat bigsmile.gif wub.gif man iki jūsų lygio dar labai toli blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pigalica: 04 gegužės 2009 - 12:30