Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Migle79 @ 2009 05 10, 09:11)
Olesta, aciu uz boruzeles fotosesija 4u.gif O rozinis kremas tai grietinele ar beze?

GALIU UZ OLESTA ATSAKYTI,BORUZES PUOSTOS GRIETINELE,PILIS TAIP PAT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 05 10, 17:58)

tikrai taip mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas uzmatet kaip padaryti torta drugeli step by step ax.gif
Ideju yra google, bet gal yra visa darbo eiga kur parodyta.
Aciu atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(urgit@ @ 2009 05 10, 21:40)
Gal kas uzmatet kaip padaryti torta drugeli step by step  ax.gif
Aciu atsakiusioms  4u.gif

Darai bet koki apvalu torta, gali is kart sutept, gali paskui, pjauni per pus ir sudedi apvalumais i vidu. Gauni dvi puseles. Kiekvienoje puseleje, kur tiesioji linija per viduri ispjauni maza trikampiuka, bus kaip du sparneliai.
Ziurek CIA, spausk ant nuorodos, ten yra keli drugeliai.
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 05 10, 16:58)

QUOTE(Olesta @ 2009 05 10, 18:58)
tikrai taip mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(urgit@ @ 2009 05 10, 22:40)
Gal kas uzmatet kaip padaryti torta drugeli step by step  ax.gif
Aciu atsakiusioms  4u.gif

sveikos,

o jau tortai doh.gif nera zodziu ju groziui!!!!!!!!!!!
Meian,ar imanoma taip padaryti torta,man cia kazkas is fantastikos sryties,niekaip nesuprantu,kaip i zele,padaryt tokias geles wub.gif
urgit,man asmeniskai drugelis yra graziau jei ji daraisi pagal trafareta,kadangi pati jau esu gaminus 2,tiesa is meducio,bet geriausiai ir graziausiai nusipiesus ant kartono ir issipjauscius blynus.O puois jau kaip nori,greitinele,ar beze (deja,si didenybe man nesigauna verysad.gif )Ta pati dariau ir su meskinu,kai vasario 1 gaminau.Nes pamaciau meskio forma,jos negavau cia Lt,tai nusipiesiau ant kartono,tik zinoma ne toks grazus kaip Cipcuko gavos ax.gif maniskis lietas sokoladu buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kersiene: 11 gegužės 2009 - 23:02
Labuka, nu sakot daugiau fotosesijų norit, nu tai prašom, gaminkim meškiuką bigsmile.gif kepam juodąjį mišką ar kokį kitokį biskvitą, neturi reikšmės, vieną kepiau 18 cm, kitą 23 skersmens, pasidalijam į lygias dalis:
user posted image
apipjaunam tą didįjį biskvitą pagal mažąjį ir lieka tokia biskvito juostelė, iš kurios sus stikline išeis puikios meškiuko ausytės mirksiukas.gif
user posted image user posted image
dabar pasimatuojam nosytę kokio dydžio reikalinga ir iš biskvito likučių, kur liko nuo ausyčių, išspaudžiame nosytę, ją aptepsime šokoladu essen.gif
user posted image
suformuotą meškiuką plonai pasidengiam tuo pačiu kremu, kuriuo ruošiamės dailinti
user posted image
na ir galiausiai dzibuojame 4u.gif
user posted image user posted image
specialiai neįdėjau vyzdžių, kad nesigautų kaip su boružių taškeliais per naktį, juos uždėsim šiandien blush2.gif bet esmė manau aiški. Iš medaus torto tai kepčiau iš karto pagal trafaretą. Norint perkelti į padėklą, meškiuką su ausytėmis reikia porą valandėlių palaikyti šaldytuve, tarp ausyčių biskvito ir tarp galvos sujungimo nepagailėti grietinėlės, ji kai apstingsta, tortą pakeliu, o ausytė net nejuda iš vietos...
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 05 12, 08:06)

Gražuolis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Olesta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

kaip tau pavyksta grietinele taip graziai papuosti??? na ja isplakti, kad dzibukai butu grazus.... (kazkada lyg ir kazkas snekejo apie tai, bet neatkreipiau demesio blush2.gif ) as kiek kartu dzibavau grietinele, tai labai negraziai gavosi dzybukai... verysad.gif todel jau geriau sviestini krema darau... bet kartais jis visai netinka pvz. Juodajam miskui, ar zelini torta papuosti...
Atsakyti
QUOTE(akvadigi @ 2009 05 12, 08:31)
Olesta thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

kaip tau pavyksta grietinele taip graziai papuosti??? na ja isplakti, kad dzibukai butu grazus.... (kazkada lyg ir kazkas snekejo apie tai, bet neatkreipiau demesio  blush2.gif ) as kiek kartu dzibavau grietinele, tai labai negraziai gavosi dzybukai...  verysad.gif  todel jau geriau sviestini krema darau... bet kartais jis visai netinka pvz. Juodajam miskui, ar zelini torta papuosti...

visa paslaptis yra cukraus kiekyje, griežtai dedu ketvirtadalį grietinėlės svorio cukraus ir dabar visada gaunasi, nes kai dėdavau, kiek receptuose, tai nesigaudavo, ačiū mergaitėms už pamokymus, dabar dzibukai turi formą thumbup.gif ir tai aš čia dėjau cukraus šokoladinius miltelius į grietinėlę, jei ne standiklis būčiau turėjus kakavinę grietinėlę geriamą lotuliukas.gif kitą kartą daryčiau ganašą mirksiukas.gif nors pagal tekstūrą sunkesnis ir prie juodojo miško gal ir nelabai, nors dedasi ir tas ir tas į patį tortą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 05 12, 08:42)
visa paslaptis yra cukraus kiekyje, griežtai dedu ketvirtadalį  grietinėlės svorio cukraus ir dabar visada gaunasi, nes kai dėdavau, kiek receptuose, tai nesigaudavo, ačiū mergaitėms už pamokymus, dabar dzibukai turi formą thumbup.gif ir tai aš čia dėjau cukraus šokoladinius miltelius į grietinėlę, jei ne standiklis būčiau turėjus kakavinę grietinėlę geriamą lotuliukas.gif kitą kartą daryčiau ganašą mirksiukas.gif nors pagal tekstūrą sunkesnis ir prie juodojo miško gal ir nelabai, nors dedasi ir tas ir tas į patį tortą g.gif

aisku!! aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kersiene @ 2009 05 11, 23:55)
sveikos,

o jau tortai  doh.gif  nera zodziu ju groziui!!!!!!!!!!!
Meian,ar imanoma taip padaryti torta,man cia kazkas is fantastikos sryties,niekaip nesuprantu,kaip i zele,padaryt tokias geles wub.gif
urgit,man asmeniskai drugelis yra graziau jei ji daraisi pagal trafareta,kadangi pati jau esu gaminus 2,tiesa is meducio,bet geriausiai ir graziausiai nusipiesus ant kartono ir issipjauscius blynus.O puois jau kaip nori,greitinele,ar beze (deja,si didenybe man nesigauna  verysad.gif  )Ta pati dariau ir su meskinu,kai vasario 1 gaminau.Nes pamaciau meskio forma,jos negavau cia Lt,tai nusipiesiau ant kartono,tik zinoma ne toks grazus kaip Cipcuko gavos  ax.gif maniskis lietas sokoladu buvo.

Aciu, as taip pat galvoju daryti meduti ir is trafareto drugeli. Kiek ziurejau internete, mazai yra ju, pagrinde is apvalaus kepa.
Atsakyti