Boružiuko formavimas iš juodojo miško torto. Kepam du biskvitukus, nupjaunam kupreles ir dar kiekvieną dalinam į dvi dalis:
surenkame tortą
kuprelės tarnauja kaip galva ir nugara
iš likusio biskvito formuojame galvą, galima tai daryti ir iš trupinių-grietinėlės masės, tik tada be galo sunku perkelti paskui į tortinę, geriau, jei lieka biskvito
tarp galvos ir kūno pridedame grietinėlės, kad turėtų sukibimo ir susiformuojame galvą kokia išeina iš likusio biskvito
o dabar peiliu padarome šniai iš šonų, pasidailinam viršų, kad nebūtų kampuotas tarpuakis ir t.t. pačią kaktą irgi stengiamės pasidaryti iš biskvito kuprelės
ir belieka smagiausi darbai, liejimas šokoladu pats sunkiausias, nes jis nenori lipti prie grietinėlės, išbandžiau jau kelis variantus ir labiausiai pasiteisino, liejimas per du kartus, kai pirmas sluoksnis jau apstingęs
o dabar boružiukas keliaus sutvirtėjimui į šaldytuvą, paskui mes jį ant plataus peilio perkelsime jau ant tikrojo padėklo, galite bandyti kelti iš karto, pusnormė dar persikels, bet jei sumanysite pilnos normos ir dar galva iš trupinių-grietinėlės masės, tai gali būti be galo sunku, nors su plačia plona lentute ir tas įmanoma, bet lengviau, kai apstingsta šaldytuve
na ir finito la komedia, imam antgalius į rankas ir liejam fantaziją
rezultate turime vabaliuką boružiuką ir nėra taip sunku, kaip atrodo
Jei turite širdelės formos suapvalintu galu formą, tai boružė iš karto gatava
Olesta Jūs tobulėjate ne dienomis, o valandomis Šaunuole
Ačiū kai yra iš ko mokytis ir į ką lygiuotis, sarmata būtų nesistengti kas kartą padaryti geriau ačiū visoms iš tikrųjų už patarimus, pamokymus ir iš viso, kad tokios šaunios esate
Nuostabi boružėlė,
akvadigi- nuostabus kempiniukas , olesta- pasaka, cipciuk- fantastiskas tortas!
Boruzes grazumas
Olesta sirdingai dekoju uz fotosesija!!!!
As visa laika i tas boruzeles ziurejau ir ziurejau. Niu toookios jos man grazios, tokios vasariskos, nuotaika keliancios, tokios svelnutes!
Fototsesija nereali, daug aiskiau is karto
Auksarankes jus musu!!!!
Bet man vis tiek tai atrodo nepasiekiama ir aukstasis pilotazas http://s16.rimg.info...5a0101a2a43.gif
Niu, bet bandyti reikia, nes nebandes - neismoksi.
Dar karta aciu uz fotosesija!
As visa laika i tas boruzeles ziurejau ir ziurejau. Niu toookios jos man grazios, tokios vasariskos, nuotaika keliancios, tokios svelnutes!
Fototsesija nereali, daug aiskiau is karto
Auksarankes jus musu!!!!
Bet man vis tiek tai atrodo nepasiekiama ir aukstasis pilotazas http://s16.rimg.info...5a0101a2a43.gif
Niu, bet bandyti reikia, nes nebandes - neismoksi.
Dar karta aciu uz fotosesija!
Olesta, aciu uz boruzeles fotosesija O rozinis kremas tai grietinele ar beze?
QUOTE(Migle79 @ 2009 05 10, 11:11)
Sveikos senai bebuvau uzsukus. O jau groziu prigaminot as apakus, vienas uz kita nuostabesni tortukai