saunus dvejetukas,na ir saunu INOCKA kad likai patenkinta,tai ir yra svarbiausia ,tai lyg ir pastumejimas nesustot ir kepti toliau tokius nuostabius tortukus....
Nu jūs čia ir pavarėt abi Cipciuk ir Inočka pamačius jūsų tortus sėdžiu va su tokia reakcija abiejų tobula, lygu, tvarkinga, gražu, nuostabu, žavinga...
Inočka,labai mielas tortukas ,tas dvejetukas toks jau taisyklingas ir grazus,man tokio nepavyktu padaryt
Oj, negaliu, RiMami, nu ir prajuokinai, net susizvengiau balsu .
Cipciuk, aciu labai uz patarima. Dabar ziuriu, ir man truksta tos ruzavos spalvos , Taip ir isivaizduoju, kad gelytes turetu buti gal ruzavos o ne geltonos. Siaip, man su fantazija labai prastai. Piest is galvos nemoku, bet ziurint i paveiksliuka piesiu labai graziai. Vat ir cia, kadangi pati sugalvojau, tai ir gavosi. O, aplamai, as labai atsargi su spalvom. Labai bijau, kad nebutu "turgiskai" spalvingai .
O del lapeliu, tai man siaip sunkiai sekasi su kremu, ypac su grietinele, jau jos nemegstu, bet kad tiek tortai jogurtiniai nedraugauja su beze, vat ir kankinuos . O dar antgalis kaz koks keistas, pjauna man ta lapeli per vidury, idomu kodel? Kita karta bandysiu daryt kaip saket.
Dai'na , pavyktu, pavyktu. As pradzioje ant popieriaus trafareta padariau, paskui biskvitus apipjaviau.
Olesta, tortuko recepta ikelsiu i tortus veliau
Mergaites, aciu visoms.
Pradinis torto variantas buvo sugalvotas siek tiek kitoks, net dvi masinytes is marcipano nulipdziau, nes tortas berniukams. Bet kai papuosiau, tai supratau, kad tos masinkos visai ne i tema bus, tai drugelius patubdziau.
O cia ir tos masinkos, kurios liko pas mane.
Cipciuk, aciu labai uz patarima. Dabar ziuriu, ir man truksta tos ruzavos spalvos , Taip ir isivaizduoju, kad gelytes turetu buti gal ruzavos o ne geltonos. Siaip, man su fantazija labai prastai. Piest is galvos nemoku, bet ziurint i paveiksliuka piesiu labai graziai. Vat ir cia, kadangi pati sugalvojau, tai ir gavosi. O, aplamai, as labai atsargi su spalvom. Labai bijau, kad nebutu "turgiskai" spalvingai .
O del lapeliu, tai man siaip sunkiai sekasi su kremu, ypac su grietinele, jau jos nemegstu, bet kad tiek tortai jogurtiniai nedraugauja su beze, vat ir kankinuos . O dar antgalis kaz koks keistas, pjauna man ta lapeli per vidury, idomu kodel? Kita karta bandysiu daryt kaip saket.
Dai'na , pavyktu, pavyktu. As pradzioje ant popieriaus trafareta padariau, paskui biskvitus apipjaviau.
Olesta, tortuko recepta ikelsiu i tortus veliau
Mergaites, aciu visoms.
Pradinis torto variantas buvo sugalvotas siek tiek kitoks, net dvi masinytes is marcipano nulipdziau, nes tortas berniukams. Bet kai papuosiau, tai supratau, kad tos masinkos visai ne i tema bus, tai drugelius patubdziau.
O cia ir tos masinkos, kurios liko pas mane.
JOLKA
Kur tavo dviaukstis? Jauciu kaz ka praleidau . Kaip kremas, ar bandei?
Kur tavo dviaukstis? Jauciu kaz ka praleidau . Kaip kremas, ar bandei?
Inočka ....jei darai iš grietinėlės , taip idealiai kaip iš beze tikrai nesigaus ....jau išbandžius N kartų , jei pjauna , per siaura angelė , atsargiai praplėsk ( tiksliau tas džibubas , kuris tau pjauna ) .
Kas dėl spalvų......aš Dvynys - jų spalva geltona , dievinu viską kas geltona , tik tarp tų geltonų , galėjo vietomis ( labai retai ) mėtytis keletas rausvų ( rūžavų ) .....bet dar kartą pabrėžiu , tai tik man taip atrodo .
Kas dėl spalvų......aš Dvynys - jų spalva geltona , dievinu viską kas geltona , tik tarp tų geltonų , galėjo vietomis ( labai retai ) mėtytis keletas rausvų ( rūžavų ) .....bet dar kartą pabrėžiu , tai tik man taip atrodo .
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 09, 22:15)
Inočka ....jei darai iš grietinėlės , taip idealiai kaip iš beze tikrai nesigaus ....jau išbandžius N kartų , jei pjauna , per siaura angelė , atsargiai praplėsk ( tiksliau tas džibubas , kuris tau pjauna ) .
Gerai, gerai, Cipciuk, kad pasakot, kas galetu buti kitaip. Aciu labai. Man labai idomu suzinot. Nes man daugiau niekas nepasako. Vyrui vienodai. Jam ir taip ir kitaip gerai. Mamai visada grazu, nes anksciau tokio gerio niekad nedariau. Sakau, pries baigiant torta reikia su Jumis pasitart , Jus kitom akim matot - profes akim - ir labai gerai patariat Dabar mastau, kad ir drugelius vietomis reikejo sukeis .
Gal tas antgaliukas labai ilenktas i vidu, kad pjauna man vienoje puseje, kita kart reiks paziurek kame problema.
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 09, 23:17)
Inočka , o mašiniukai tavo pasakiški , klasiški ....su savo harakteriais , vienas ( žalias ) - nustebias , o raudonas - nuliūdes ......dalipdyk geltoną - besijuokiantį , bus visa komplektacija .....neturiu mašiniukų , kopinu , bus į ką pažiūrėti
Kokia ideja superine. Kaip tik liko gabaliukas vienai masinkai, reiks padaryt
Olesta, na jau boruzeliu grozis
Femina, labai grazus vaikiskas tortukas
Cipciuk, nerealus tortas . Labai jau tikroviskai atrodo. O kaip isgavot knygos forma?
Inocka, labai mielas pavasariskai tortukas
Femina, labai grazus vaikiskas tortukas
Cipciuk, nerealus tortas . Labai jau tikroviskai atrodo. O kaip isgavot knygos forma?
Inocka, labai mielas pavasariskai tortukas
QUOTE(Migle79 @ 2009 05 09, 23:20)
Tai stačiakampis , suteptas , sumirkias , tada per vidurį išpjautas griovelis ( ale - knygos išlemkimas ) .....viskas
nu ir tortai man irgi dabar reiktų tų griūnančių žiurkių, nes pati vos nuo kėdės nenukritau, net trūksta žodžių jūsų šaunumui nusakyti