nieko sau tortas!
man truksta zodziu, kokie groziai OLESTA,CIPCIUK saunuoles is didziosios raides....
Cipciuk!!!!
daugiau nieko nesakysiu,nes netekau amo kokiai savaitei.
daugiau nieko nesakysiu,nes netekau amo kokiai savaitei.
Psio, mergos, pribaiget mane galutinai
Olesta, kokios boruzeles saunios, tikros dvynes, o jau haromus pastatei, tai be zodzio
femina, kempinukas kaip is paveikslelio.
Cipciuk, visi zodziai taip ir liko burnoje, nesugebejau net istart. Cia kaz kas nerealaus
O cia mano tortukas skirtas dvynuku 2-am gimtadieniui. Is tikro, likau be galo patenkinta savo kuriniu, aisku kaip visada nesugebejau islyginti idealiai kremo, bet man vistiek labai patiko tai ka padariau. bet po Cipciuko nerealaus vaizdo, net nezinau, ka cia pasakyt. Bet jau tikrai zinau i ka reikia lygiuotis
Viduje jogurtinis tortas. Papuosta grietinele, drugeliai sokoladiniai.
Priimu kritika. Labai noriu ismokti dirbti su kremu
Olesta, kokios boruzeles saunios, tikros dvynes, o jau haromus pastatei, tai be zodzio
femina, kempinukas kaip is paveikslelio.
Cipciuk, visi zodziai taip ir liko burnoje, nesugebejau net istart. Cia kaz kas nerealaus
O cia mano tortukas skirtas dvynuku 2-am gimtadieniui. Is tikro, likau be galo patenkinta savo kuriniu, aisku kaip visada nesugebejau islyginti idealiai kremo, bet man vistiek labai patiko tai ka padariau. bet po Cipciuko nerealaus vaizdo, net nezinau, ka cia pasakyt. Bet jau tikrai zinau i ka reikia lygiuotis
Viduje jogurtinis tortas. Papuosta grietinele, drugeliai sokoladiniai.
Priimu kritika. Labai noriu ismokti dirbti su kremu
kiek daug pas Olesta tortu ir koki visi grazus
feminos kempiniukas tiesiog fantastiskas
o Cipciukas kaip visada isradinga
ir Inockos dvejetukas toks mielas
feminos kempiniukas tiesiog fantastiskas
o Cipciukas kaip visada isradinga
ir Inockos dvejetukas toks mielas
QUOTE(Inočka @ 2009 05 09, 20:30)
O cia mano tortukas skirtas dvynuku 2-am gimtadieniui...
Kokia čia dar kritika gali bebūti? Tortas nerealiai gražus, lygutis, švelnutis...
Aplamai jūs jau profesionalės tortų gaminimuose, tik pažiūrėkit į save, kiek pasiekėt per tokį trumpą laiką!
inocka,super dailu,atrodo,kad tortas kokiu silku padengtas
QUOTE(Olesta @ 2009 05 09, 19:05)
ji randasi Basanavičiaus gatvėje
didelis aciu
O aš pasakysiu ....Inočka , tortas nerealaus grožio .....o dabar , nori kritikos - bus .....man jame labai trūksta rausvos spalvos .....pabrėžiu ...tik man ....
Ne kritika , tik patarimas .....kai darai gėlėm lapelius , netempk antgalio , o jį kilnok ...į viršų ir vėl į apačią ( labai staigiai , lyg purtydama , zigzagu , tarsi siūtų siuvama mašina ) tada gausis karpyti ir banguoti
Ne kritika , tik patarimas .....kai darai gėlėm lapelius , netempk antgalio , o jį kilnok ...į viršų ir vėl į apačią ( labai staigiai , lyg purtydama , zigzagu , tarsi siūtų siuvama mašina ) tada gausis karpyti ir banguoti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 09, 17:04)
[i]Tortas mergaitei , skirtas Pirmajai Komunijai
Jus kaip visada pritrenket, tiesiogine ta zodzio prasme
QUOTE(Inočka @ 2009 05 09, 19:30)
O cia mano tortukas skirtas dvynuku 2-am gimtadieniui.
Koks pavasariskas
Inočka o dvejetukas kokio idealumo o vat man dar receptuko jogurtinio tortuko norėtųsi ar nuorodėlės