Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

wub.gif wub.gif wub.gif nieko sau tortas! 4u.gif
Atsakyti
bigsmile.gif man truksta zodziu, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kokie groziai OLESTA,CIPCIUK saunuoles is didziosios raides....
Atsakyti
Cipciuk!!!! karsta.gif karsta.gif
daugiau nieko nesakysiu,nes netekau amo kokiai savaitei.
Atsakyti
4u.gif 4u.gif .....AČIŪ .....maniškiui visi negražūs ... ..unsure.gif ...klausiu jo .. ..." o kodėl ?..." ....jis man -.." tortas kaip tortas .." ir nueina unsure.gif unsure.gif unsure.gif ....čiudnas kažkoks ....

O va žentas visada ateina įvertinti ( aš jo paprašau blush2.gif ) , visada pasako , kas gerai , kas ne .....tada pataisau ... blush2.gif
Atsakyti
Psio, mergos, pribaiget mane galutinai

Olesta, kokios boruzeles saunios, tikros dvynes, o jau haromus pastatei, tai be zodzio thumbup.gif

femina, kempinukas kaip is paveikslelio.

Cipciuk, visi zodziai taip ir liko burnoje, nesugebejau net istart. Cia kaz kas nerealaus wub.gif wub.gif wub.gif

O cia mano tortukas skirtas dvynuku 2-am gimtadieniui. Is tikro, likau be galo patenkinta savo kuriniu, aisku kaip visada nesugebejau islyginti idealiai kremo, bet man vistiek labai patiko tai ka padariau. bet po Cipciuko nerealaus vaizdo, net nezinau, ka cia pasakyt. Bet jau tikrai zinau i ka reikia lygiuotis biggrin.gif

user posted image

user posted image

Viduje jogurtinis tortas. Papuosta grietinele, drugeliai sokoladiniai.

Priimu kritika. Labai noriu ismokti dirbti su kremu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 09 gegužės 2009 - 19:40
kiek daug pas Olesta tortu ir koki visi grazus

feminos kempiniukas tiesiog fantastiskas

o Cipciukas kaip visada isradinga

ir Inockos dvejetukas toks mielas

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 05 09, 20:30)
O cia mano tortukas skirtas dvynuku 2-am gimtadieniui...

Kokia čia dar kritika gali bebūti? blink.gif Tortas nerealiai gražus, lygutis, švelnutis... wub.gif thumbup.gif

Aplamai jūs jau profesionalės tortų gaminimuose, tik pažiūrėkit į save, kiek pasiekėt per tokį trumpą laiką! ploja.gif
Atsakyti
inocka,super dailu,atrodo,kad tortas kokiu silku padengtas smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 05 09, 19:05)
ji randasi Basanavičiaus gatvėje

didelis aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš pasakysiu ....Inočka , tortas nerealaus grožio wub.gif wub.gif wub.gif .....o dabar , nori kritikos - bus .....man jame labai trūksta rausvos spalvos .....pabrėžiu ...tik man .... rolleyes.gif

Ne kritika , tik patarimas .....kai darai gėlėm lapelius , netempk antgalio , o jį kilnok ...į viršų ir vėl į apačią ( labai staigiai , lyg purtydama , zigzagu , tarsi siūtų siuvama mašina ) tada gausis karpyti ir banguoti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 09 gegužės 2009 - 20:06
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 09, 17:04)
[i]Tortas mergaitei , skirtas Pirmajai Komunijai

Jus kaip visada pritrenket, tiesiogine ta zodzio prasme bigsmile.gif

QUOTE(Inočka @ 2009 05 09, 19:30)
O cia mano tortukas skirtas dvynuku 2-am gimtadieniui.

Koks pavasariskas wub.gif
Atsakyti
Inočka bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif o dvejetukas kokio idealumo thumbup.gif o vat man dar receptuko jogurtinio tortuko norėtųsi ar nuorodėlės ax.gif
Atsakyti