Radau zuvi,tik nezinau ar pavyks ikelti.
zuvis
QUOTE(pupainga @ 2009 05 09, 14:16)
Jau tortų visų grožis
Aš prisižiūrėjus į jus irg pora dariau, bet toooli gražuuuu.....
Dabar atėjau idėju klaust, kaip padaryt torą žuvį Su forma viskas aišku, o kaži kaip su žvynais? gal kas matėt, darėt, regėjot ?
Aš prisižiūrėjus į jus irg pora dariau, bet toooli gražuuuu.....
Dabar atėjau idėju klaust, kaip padaryt torą žuvį Su forma viskas aišku, o kaži kaip su žvynais? gal kas matėt, darėt, regėjot ?
Pazirek, gal ka rasi idomaus CIA
QUOTE(Olesta @ 2009 05 09, 13:44)
ačiū ačiū, jei ką domina, tai galiu jau ir fotosesiją įkelt kaip ta ranka atkalta ir kaip jos vienodos gaunasi, gi negaila, o vis įdomiau
Olesta, įkelk būtinai boružėlės fotosesiją Labai įdomu, kaip tu tuos apvalainumus pilvo ir galvos taip lygiai padarai Ir visoms, manau, bus naudinga
QUOTE(Olesta @ 2009 05 09, 12:44)
ačiū ačiū, jei ką domina, tai galiu jau ir fotosesiją įkelt kaip ta ranka atkalta ir kaip jos vienodos gaunasi, gi negaila, o vis įdomiau
terliotis mėgstu, bet ne ant tiek , nors padaryti tokią pilį tikrai įmanoma
tortinių pas mus Panevėžyje yra specializuota parduotuvė, ten nuo kokteilinių šiaudelių iki bulvių maišų visko yra šitos dėžės tai turi ir dangčius skaidrius, bet bėda, kad beveik retas telpa, man reikia aukštesnių, o plotas tai pats tas 31,5x31,5 cm
terliotis mėgstu, bet ne ant tiek , nors padaryti tokią pilį tikrai įmanoma
tortinių pas mus Panevėžyje yra specializuota parduotuvė, ten nuo kokteilinių šiaudelių iki bulvių maišų visko yra šitos dėžės tai turi ir dangčius skaidrius, bet bėda, kad beveik retas telpa, man reikia aukštesnių, o plotas tai pats tas 31,5x31,5 cm
o kur ji randasi
o sventa madona kaip paveiksliukas
Super . Jau koks grožis .
Cipciuk Fantastika, jau toks grožis Einu ieškot kokių padarų išreikšt nuostabai
Kiekm laiko užėmė vien puošimas?
Šokoladas manę neklauso
Oi ačiū visims labai, tikrai rasiu ką sugebėsiu bent panašaus padaryt
QUOTE(Povila$ @ 2009 05 09, 14:42)
Pasidaryk daug plonų šokoladinių plokštelių ir jas gulsčiai sumaigyt į tortą
Šokoladas manę neklauso
QUOTE(Inočka @ 2009 05 09, 15:19)
Oi ačiū visims labai, tikrai rasiu ką sugebėsiu bent panašaus padaryt
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 09, 18:04)
[i]Tortas mergaitei
Sakau, gryzus, viena aki uzmesiu i saldzius, uzmeciau viena, antra pati atsidare nebegaliu toliau beziuret!!!
[quote=pupainga,2009 05 09, 18:30]
Šokoladas manę neklauso
.....nedauk , kol anūkytė miegojo , pora valandų .
Ačiū , net nukaitau .....nors aš ne visai patenkinta juo
Šokoladas manę neklauso
.....nedauk , kol anūkytė miegojo , pora valandų .
Ačiū , net nukaitau .....nors aš ne visai patenkinta juo
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 09, 18:04)
Tortas mergaitei , skirtas Pirmajai Komunijai , vidui medutis , puošta beze , visos kitos detalės iš masės gėlėms : cukraus pudra su želatina .
Nu šakės kaip gražu!!!
QUOTE(rikke @ 2009 05 09, 15:59)
o kur ji randasi
ji randasi Basanavičiaus gatvėje beveik Basanavičiaus gatvės gale, kur kertasi su Beržų gatve, jei važiuoti nuo Vilniaus gatvės, tai po dešine yra Arvi kalakutų parduotuvė, o jos pastato rūsyje, tokia neznaimi parduotuvytė yra, tai va ten slepiasi visos gėrybės
fotosesiją vėliau mergytės, ale kikensit iš juoko kai pamatysit tuos apvalumus - dabar kepu dar tortuką sau, nes apsiskaičiavau ir nusipirkau per daug grietinėlės laikas jau eiti kremo daryti
C I P C I U K, vyras pamatęs tortą sakė paprašyti Jūsų žiurkę pasiskolinti, kol įsikirtau kame reikalas, nu labai gražu gi - o maniškis gi baisus kritikierius, Jolka999 žino apie ką kalbu, tik pilis jam įtiko, o apie visus kitus jis mane pakritikuoja tortus...