Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(femina @ 2009 05 09, 08:46)
olesta, nuostabus tortukai  wub.gif

o va ka as sulipdziau  blush2.gif

Kuo gilyn i miska,tuo daugiau medziu!!!!
truksta zodziu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif superinis!!!
Atsakyti
Femina .....koks liksmas , gražus kempiniukas wub.gif , ot bus džiaugsmo , tam , kam skirtas ..... clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 09, 12:07)
Femina .....koks liksmas , gražus kempiniukas  wub.gif , ot bus džiaugsmo , tam , kam skirtas ..... clap.gif

sitas bandymas bus nedelsiant suvartotas namiskiu biggrin.gif dukra jau rezga plana kad kempiniukui reikia draugo patriko to ruzavo biggrin.gif
Atsakyti

o va ka as sulipdziau blush2.gif

koks grazuolis bigsmile.gif saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(femina @ 2009 05 09, 10:46)
o va ka as sulipdziau  blush2.gif

nuostabu wub.gif
Atsakyti
aciu mergaites blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
femina, mano dukra pamačius kempiniuką net prie monitoriaus prisiklijavo lotuliukas.gif Mat yra didelė jo gerbėja doh.gif Labai puikiai tau pavyko jį padaryt thumbup.gif Turbūt dukros gimtadieniui ir aš jį meistrausiu doh.gif rolleyes.gif

Olesta, na tavo tortai tai aš apšalus blink.gif blink.gif blink.gif Tu tokį progresą padarei bigsmile.gif aplodismentai clap_1.gif Pilies idėja superinė thumbup.gif O boružėlės - fantastiškos wub.gif ale kaip dvynukės, sugebėk tu taip lygiai padaryt thumbup.gif čia jau meistriškumas thumbup.gif

O šiaip rusų puslapyje irgi esu aptikus gražią pilį čia fotkė pilies , o čia aprašymas su detaliom fotkėm (žiūrėti iki to puslapio galo ir dar versti sekantį puslapį). Sakau mažu kuri susigundysit konstruot lotuliukas.gif bet idėja tai liuks thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 09 gegužės 2009 - 12:40
Olesta, bet tu tai jau tas boružes, tai atkalus kaip reikiant! O ir pilis labai graži 4u.gif thumbup.gif O iš kur gauni tų torto dėžių? ax.gif

femina, tavo kempiniukas tiesiog nuostabus drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Povila$: 09 gegužės 2009 - 12:39
ačiū ačiū, jei ką domina, tai galiu jau ir fotosesiją įkelt kaip ta ranka atkalta ir kaip jos vienodos gaunasi, gi negaila, o vis įdomiau blush2.gif
terliotis mėgstu, bet ne ant tiek blush2.gif , nors padaryti tokią pilį tikrai įmanoma rolleyes.gif
tortinių pas mus Panevėžyje yra specializuota parduotuvė, ten nuo kokteilinių šiaudelių iki bulvių maišų visko yra thumbup.gif šitos dėžės tai turi ir dangčius skaidrius, bet bėda, kad beveik retas telpa, man reikia aukštesnių, o plotas tai pats tas 31,5x31,5 cm thumbup.gif
Atsakyti
Jau tortų visų grožis bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif
Aš prisižiūrėjus į jus irg pora dariau, bet toooli gražuuuu..... doh.gif
Dabar atėjau idėju klaust, kaip padaryt torą žuvį g.gif Su forma viskas aišku, o kaži kaip su žvynais? gal kas matėt, darėt, regėjot g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2009 05 09, 11:16)
Jau tortų visų grožis bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  wub.gif
Dabar atėjau idėju klaust, kaip padaryt torą žuvį g.gif Su forma viskas aišku, o kaži kaip su žvynais? gal kas matėt, darėt, regėjot g.gif ?

gali is tos geliu mases,ar dengimo mases ispjauti mazus skrituliukus,juos sudelioti kaip zvynelius ir jei turi blizganciu dazu,padazyti,bus kaip tikra.
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2009 05 09, 14:16)
Jau tortų visų grožis bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  wub.gif

Pasidaryk daug plonų šokoladinių plokštelių ir jas gulsčiai sumaigyt į tortą mirksiukas.gif
Atsakyti