Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras - gėjus?

Sveiki. Parašysiu trumpai, bet, tikiuos, aiškiai.
Esu vedęs, biseksualus vyras. Pirmas mano kontaktas buvo su vyru. Po to sutikau savo būsimą žmoną, ją pamilau, susituokėme, su ja jau daug metų gyvename kartu ir kuo toliau, tuo labiau ją myliu. Santykių su vyrais yra buvę nedaug, bet meluočiau, jei sakyčiau, kad apie tai nepagalvoju dar ir dabar. Kodėl rašau? Todėl, kad tie, kurie neturi daug gyvenimiškos patirties ar informacijos tais klausimais, žinotų, kad negalima į gyvenimą žiūrėti pagal bendras klišes, negalima visus žmones vertinti pagal vieną bendrą "klišę" ar gyvenimišką pavyzdį. Taip, dauguma gėjų ar biseksualų yra moteriški, bet yra ir tokių, kurie iš išvaizdos yra vyriškesni už pačius didžiausius heteroseksualus. Patikėkit, žinau, ką sakau. Ir tokie nebėgioja po pievas, susikibę už rankučių drugelių negaudo. Taip, manau, kad yra tokių, kurie vedė tik dėl to, kad pritaptų visuomenėje, bet yra ir tokių, kurie gyvena su mylimomis žmonomis, bet juos traukia dar ir vyriškoji pusė. Esu išsilavinęs, pakankamai pasiturintis žmogus, turintis autoritetą aplinkinkinių tarpe, mylintis savo žmona ir sūnus, kurių, tikiuos, netrauks vyriškoji pusė ir kuriuos taip ir auklėju. O dabar, jei kam bus lengviau - varykit ant manęs, koks aš esu iškrypėlis, kad esu KITOKS nei didžioji dauguma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitoksas: 21 rugsėjo 2012 - 10:52
iš kur čia traukiat tuos varymus. Niekas nevaro ant žmogaus vien dėl to, kad jis bi. Visa esmė yra antros pusės apgaudinėjime. Visus mus kas nors traukia, bet tai nereikšia, kad tai traukai reikai pasiduot. Nesvarbu tu bi, homo, hetero jei jau neužtenka tau to vieno žmogaus lovoj tai arba ieškokis antros pusės, kuriai tai būtų priimtina arba išvis neįsipareigok. Kurti savo laimę apgaudinėjant kitą yra švelniai tariant negarbinga ir nei vienas nenusipelno būti apgaudinėjamas savo paties sutuoktinio.
Kitoksas, neatskleidėt, ar tų vyro buvo jau santuokoje ar ne. Jei ne, tai viskas tvarkoj, bet jei buvo tai jūs kiaulė. Išdavystė visais atvejais yra išdavystė - orientacija nesvarbu.
Atsakyti
QUOTE(gincaryce @ 2012 09 21, 12:40)
iš kur čia traukiat tuos varymus. Niekas nevaro ant žmogaus vien dėl to, kad jis bi. Visa esmė yra antros pusės apgaudinėjime. Visus mus kas nors traukia, bet tai nereikšia, kad tai traukai reikai pasiduot. Nesvarbu tu bi, homo, hetero jei jau neužtenka tau to vieno žmogaus lovoj tai arba ieškokis antros pusės, kuriai tai būtų priimtina arba išvis neįsipareigok. Kurti savo laimę apgaudinėjant kitą yra švelniai tariant negarbinga ir nei vienas nenusipelno būti apgaudinėjamas savo paties sutuoktinio.
Kitoksas, neatskleidėt, ar tų vyro buvo jau santuokoje ar ne. Jei ne, tai viskas tvarkoj, bet jei buvo tai jūs kiaulė. Išdavystė visais atvejais yra išdavystė - orientacija nesvarbu.

Pritariu nuomonei. Is tiesu, koks skirtumas kokia orientacija, esme yra paciame fakte, kad atsiranda trecias zmogus salia santuokos. Aisku, isaiskejus, kad sutuoktinis (-e) susirado tos pacios lyties atstova (-e), sokas galbut buna didesnis, taciau esme vistiek ta pati. Gincryce labai tiksliai viska apibudino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skonis @ 2012 09 21, 13:51)
Pritariu nuomonei. Is tiesu, koks skirtumas kokia orientacija, esme yra paciame fakte, kad atsiranda trecias zmogus salia santuokos. Aisku, isaiskejus, kad sutuoktinis (-e) susirado tos pacios lyties atstova (-e), sokas galbut buna didesnis, taciau esme vistiek ta pati. Gincryce labai tiksliai viska apibudino smile.gif

Pritariu ir as smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2012 09 21, 11:30)
Apie Gaudvile....

Kaip jusu santykiai su vyru siuo metu?

Tiesa pasakius geresni negu buvo. Pasipasakojo, kad ji , tai traukia, taciau niekad to nebuvo, pafantazuoja ir viskas, zaidziam meiles zaidimus kitaip... Daug ka papasakociau, taciau cia labai daug nesuprantaciu zmoniu, tik norinciu kalbeti apie kazkokias privacias erdves ir privacius telefonus, nesuvokia pagrindines esmes - nebando suprasti, o butinai reikia kazka sugniuzdyti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bellissa @ 2012 09 21, 21:02)
Tiesa pasakius geresni negu buvo. Pasipasakojo, kad ji , tai traukia, taciau niekad to nebuvo, pafantazuoja ir viskas, zaidziam meiles zaidimus kitaip... Daug ka papasakociau, taciau cia labai daug nesuprantaciu zmoniu, tik norinciu kalbeti apie kazkokias privacias erdves ir privacius telefonus, nesuvokia pagrindines esmes - nebando suprasti, o butinai reikia kazka sugniuzdyti...  doh.gif

Saunu,kad vyras vis del to prisipazino,mes neklydom apie jo trauka vyrams smile.gif .Nekreipk demesio i tas,kurios nenori net suprasti visos esmes,jos pacios su savo gyvenimu nesusitvarko biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kitoksas @ 2012 09 21, 10:50)
Esu vedęs, biseksualus vyras. Pirmas mano kontaktas buvo su vyru. Po to sutikau savo būsimą žmoną, ją pamilau, susituokėme, su ja jau daug metų gyvename kartu ir kuo toliau, tuo labiau ją myliu. Santykių su vyrais yra buvę nedaug, bet meluočiau, jei sakyčiau, kad apie tai nepagalvoju dar ir dabar. Kodėl rašau? Todėl, kad tie, kurie neturi daug gyvenimiškos patirties ar informacijos tais klausimais, žinotų, kad negalima į gyvenimą žiūrėti pagal bendras klišes, negalima visus žmones vertinti pagal vieną bendrą "klišę" ar gyvenimišką pavyzdį. Taip, dauguma gėjų ar biseksualų yra moteriški, bet yra ir tokių, kurie iš išvaizdos yra vyriškesni už pačius didžiausius heteroseksualus. Patikėkit, žinau, ką sakau. Ir tokie nebėgioja po pievas, susikibę už rankučių drugelių negaudo. Taip, manau, kad yra tokių, kurie vedė tik dėl to, kad pritaptų visuomenėje, bet yra ir tokių, kurie gyvena su mylimomis žmonomis, bet juos traukia dar ir vyriškoji pusė. Esu išsilavinęs, pakankamai pasiturintis žmogus, turintis autoritetą aplinkinkinių tarpe, mylintis savo žmona ir sūnus, kurių, tikiuos, netrauks vyriškoji pusė ir kuriuos taip ir auklėju.  O dabar, jei kam bus lengviau - varykit ant manęs, koks aš esu iškrypėlis, kad esu KITOKS nei didžioji dauguma.

nieko tu neiškrypęs, o va jei buvai neištikimas žmonai-tai gausi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2012 09 21, 21:21)
Saunu,kad vyras vis del to prisipazino,mes neklydom apie jo trauka vyrams  smile.gif .Nekreipk demesio i tas,kurios nenori net suprasti visos esmes,jos pacios su savo gyvenimu nesusitvarko  biggrin.gif .

Dekoju uz supratima smile.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Kitoksas @ 2012 09 21, 11:50)
Esu vedęs, biseksualus vyras. Pirmas mano kontaktas buvo su vyru. Po to sutikau savo būsimą žmoną, ją pamilau, susituokėme, su ja jau daug metų gyvename kartu ir kuo toliau, tuo labiau ją myliu. Santykių su vyrais yra buvę nedaug, bet meluočiau, jei sakyčiau, kad apie tai nepagalvoju dar ir dabar. Kodėl rašau? Todėl, kad tie, kurie neturi daug gyvenimiškos patirties ar informacijos tais klausimais, žinotų, kad negalima į gyvenimą žiūrėti pagal bendras klišes, negalima visus žmones vertinti pagal vieną bendrą "klišę" ar gyvenimišką pavyzdį. Taip, dauguma gėjų ar biseksualų yra moteriški, bet yra ir tokių, kurie iš išvaizdos yra vyriškesni už pačius didžiausius heteroseksualus. Patikėkit, žinau, ką sakau. Ir tokie nebėgioja po pievas, susikibę už rankučių drugelių negaudo. Taip, manau, kad yra tokių, kurie vedė tik dėl to, kad pritaptų visuomenėje, bet yra ir tokių, kurie gyvena su mylimomis žmonomis, bet juos traukia dar ir vyriškoji pusė. Esu išsilavinęs, pakankamai pasiturintis žmogus, turintis autoritetą aplinkinkinių tarpe, mylintis savo žmona ir sūnus, kurių, tikiuos, netrauks vyriškoji pusė ir kuriuos taip ir auklėju.  O dabar, jei kam bus lengviau - varykit ant manęs, koks aš esu iškrypėlis, kad esu KITOKS nei didžioji dauguma.

Saunuolis, kad paraset, kad daugiau tokiu zmoniu butu, butu lengviau daug ka suprasti...
ir suzinoti ...
Atsakyti
QUOTE(Bellissa @ 2012 09 21, 21:02)
Tiesa pasakius geresni negu buvo. Pasipasakojo, kad ji , tai traukia, taciau niekad to nebuvo, pafantazuoja ir viskas, zaidziam meiles zaidimus kitaip...

Na nuo fantazijos iki realybes mazas zingsnis. Taip ,kad ...skaudetu,bet tikriausiai paleisciau. Tikrai nenoreciau gyventi su zmogumi,kurio mintys ir fantazijos nesusije su manimi wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 21 rugsėjo 2012 - 23:32
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 09 21, 23:31)
Na nuo fantazijos iki realybes mazas zingsnis. Taip ,kad ...skaudetu,bet tikriausiai paleisciau. Tikrai nenoreciau gyventi su zmogumi,kurio mintys ir fantazijos nesusije su manimi wink.gif

o jus tai jau vien tik apie savo vyra fantazuojat ;]]] tipo nesvajojat,kad koks ronaldo uzpakaliuka patarskintu :}]]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shyvana: 22 rugsėjo 2012 - 00:14
QUOTE(shyvana @ 2012 09 22, 01:12)
o jus tai jau vien tik apie savo vyra fantazuojat ;]]]

Cia sprendziate pagal save g.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(shyvana @ 2012 09 22, 01:12)
tipo nesvajojat,kad koks ronaldo uzpakaliuka patarskintu :}]]

O jus saviskiui ieskote pakaitalo,ane biggrin.gif

Ir dar,vertetu temos pavadinima perskaityti,pries komentuojant wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 22 rugsėjo 2012 - 00:26
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 09 22, 00:24)
Cia sprendziate pagal save  g.gif  biggrin.gif

Papildyta:
  O jus  saviskiui ieskote pakaitalo,ane biggrin.gif

Ir dar,vertetu temos pavadinima perskaityti,pries komentuojant wink.gif

koks skirtumas koks tas pavadinimas, pasaket,kad turi tik apie jus svajoti ir fantazuoti, tai ir paklausiau,o ar jus pati taip darot :] iskart ant manes uzmetet, tai taip ir sakykit,kad mintyse su banderais ir bradais pitais duodates ;]
Atsakyti