Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai (3)

Apklausa: Kokius šampūnus naudojate? (424 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Lauryttte @ 2009 05 25, 21:00)
250ml kaina 26lt, perku Kaune, urmo bazej, krinonos parduotuvej. 1l kaina  isena, apie 70lt blush2.gif , nu daugoka, bet  thumbup.gif

o tie oyster sampunai tj pigus, 1l kaina 35lt, kaukes 1l taip pat 35lt. Kaune, krinonoj mirksiukas.gif

o kuriame sandelyje tiksliai gal zinai ta krinona randasi?Butu idomu pabandyti 4u.gif
Atsakyti
gal kas zino kur kaune galima isygyti GOLDWEL priemoniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 05 25, 21:14)
O kurį konkrečiai naudoji?Kokie tavo plaukai?Rezultatai matosi? bigsmile.gif

as esu naturali blondine,niekad nedaziau plauku,plaukai ilgi,tik truputi po gimdymo sausi pasidare,naudoju dabar MARLIES MOLLER vitamininis sampunas ir kondicionierius,del rezultatu,nezinau,plaukai blizga,atrodo sveikai,dar noriu pabandyt kitos serijos sampuna ir kondicionieriu tos pacios firmos,nes kaip jau rasiau tai reiketu nors metus panaudot,po metu ziuresim smile.gif
Atsakyti
Jeigu plaukai slenka pabandykite Plantur šampūną ir losjoną. Man jis padėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 05 26, 14:46)
o kuriame sandelyje tiksliai gal zinai ta krinona randasi?Butu idomu pabandyti  4u.gif

(AB "Urmas", Vakarų galerija, 169 parduotuvė, prie 9 salės, šalia Raudonojo pasažo), mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dointheusa @ 2009 05 26, 10:22)
Sveikos merginos,

as irgi dbr ieskau sau tinkamo sampuno. Isbandziau Hempz drekinanti - man labai patiko. Isbandziau ir TIGI moisture maniac (gaunu uz labai gera kaina smile.gif jei reikes sakykit smile.gif) Tai mano dazytiems ir ploniems plaukams sakyciau irgi labai tinka. Tikrai drekinga, nesausina. Kartais net nereikia deti po jo kondicionieriaus. O plaunu galva kasdien..
Papildyta:
Labas, as irgi juos naudoju. Man labai patinka tiek kvapas, tiek pakuotes, o svarbiausia efektas smile.gif Siaip as perku tai dar pigiau nei pas garbane smile.gif jeigu ka, kreipkites wink.gif

O kur perkate? kiek kainuoja dvigubas komplektas po 750ml?
na siaip ziurejau garbaneje dabar po 99,99Lt, 109,99Lt. Nemanau, kad pigiau dar yra kur? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pinci @ 2009 05 28, 17:17)
na siaip ziurejau garbaneje dabar po 99,99Lt, 109,99Lt. Nemanau, kad pigiau dar yra kur? mirksiukas.gif

Garbanej kai kurie komplektai tiek kainuoja smile.gif
Pvz moisture maniac yra 130 lt, o kiti dar brangiau wink.gif

O atskirai isigyte 750 ml sampunu ir kondicioneiriu ten nera. Tik komplektais..arne?
Atsakyti
kalnieciuose atsidare parduotuve, ten dau rusishkos kosmetikos ir prof kosmetikos. pigesnes priemones nei salia hlivudo kirpyklos savanoriuose
Atsakyti
QUOTE(uogyteG @ 2009 05 28, 17:31)
kalnieciuose atsidare parduotuve, ten dau rusishkos kosmetikos ir prof kosmetikos. pigesnes priemones nei salia hlivudo kirpyklos savanoriuose

cia paciuose kalnieciuose ? kur po remonto ten ?
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2009 05 12, 13:59)
Butu idomu suzinot, kokie sampunai labiausiai patinka sviesiaplaukems. Nes as dazau, esu sviesiaplauke, ir is tikro tik porasyk esu naudojus sampuna, kad butent sviesiems plaukams, gal vertetu pamegint g.gif Spalva gyviau atrodytu, gal.

Man labai patinka sis:
user posted image
patinka dėl to, kad ne tik palieka purius žvilgančius plaukus, bet ir nuima geltonumą, kuris pas mane šiek tiek "pramuša" kiek laiko po dažymo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(pinci @ 2009 05 28, 15:17)

Kažkaip įkyrėjo ta reklama doh.gif

Kiek aš domėjausi kai pirkau TIGI priemones, geriausia kaina iš mano apžiūrėtų parduotuvių buvo ČIA į Lietuvą jie siunčia, į namus atneša ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Leslie @ 2009 05 28, 20:52)
Man labai patinka sis:
user posted image
patinka dėl to, kad ne tik palieka purius žvilgančius plaukus, bet ir nuima geltonumą, kuris pas mane šiek tiek "pramuša" kiek laiko po dažymo  blush2.gif
Papildyta:

Kažkaip įkyrėjo ta reklama  doh.gif

Kiek aš domėjausi kai pirkau TIGI priemones, geriausia kaina iš mano apžiūrėtų parduotuvių buvo ČIA į Lietuvą jie siunčia, į namus atneša  ax.gif

Kad cia nera dideliu talpu po 750 ml, m? Ar as nepastebejau..
Atsakyti
[quote=Leslie,2009 05 28, 17:52]
Man labai patinka sis:
user posted image
Man tai sis sampunas paskutinis .... doh.gif geltonumo isvis nenuima doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintariukasss: 30 gegužės 2009 - 16:47