Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai (3)

Apklausa: Kokius šampūnus naudojate? (424 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(wife @ 2009 05 23, 14:43)
O kur galima isigyti ir kokia kaina  smile.gif aciu 4u.gif

kirpyklose ir salonuose, kurie dirba su sia kompanija:)
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2009 05 23, 14:43)
O kur galima isigyti ir kokia kaina  smile.gif aciu 4u.gif

Permesk tema apie Matrix, ten surasyti adresai 4u.gif
Atsakyti
as panaudojus koki 3 karta leonor geryl sampuna, esu laabai patenkinta wub.gif
aisku su juo reikia pazaisti, ilgiau laiko plauti galva, bet rezultatas tikrai thumbup.gif
Atsakyti
man tj lb patiko is prof serijos yellow hidrate kasdienio naudojimo sampunas, nereikejo nei kaukiu, nei aliejuku, nei kondiko,.. o plaudavau kasdien ir dar tiesindavau blush2.gif ... bet aš nebūčiau aš, jei plaukų kaukem, aliejais nelepinciau, tj pakankamai greit man ir susinaudojo, tiksliau dar yra, bet jau pakaitala nauja mėginu.user posted image
kolkas nieko geresnio už šitą šampūną neturėjau
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2009 05 23, 22:22)
Permesk tema apie Matrix, ten surasyti adresai  4u.gif

aciu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Lauryttte Paskelbta Šiandien, 10:36
  man tj lb patiko is prof serijos yellow hidrate kasdienio naudojimo sampunas, nereikejo nei kaukiu, nei aliejuku, nei kondiko,.. o plaudavau kasdien ir dar tiesindavau  ... bet aš nebūčiau aš, jei plaukų kaukem, aliejais nelepinciau, tj pakankamai greit man ir susinaudojo, tiksliau dar yra, bet jau pakaitala nauja mėginu.

Kur čia tokius perki?Kokia kaina? ax.gif
Atsakyti
O kur jus perkat Hempz sampuna ir ar tinka greitai besiriebaluojantiems plaukams?
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2009 05 25, 00:14)
O kur jus perkat Hempz sampuna ir ar tinka greitai besiriebaluojantiems plaukams?

Yra Sarmoj. Drekinantis manau netiks g.gif
Atsakyti
as labai saugau savo plaukus,pati niekad nenaudoju feno,tik kai einu i kirpykla,ir priemones plaukam stengiuos pirkt geresnes,dabar naudoju MARLIES MOLLER,plauku sampuna ir kondicionieriu,pardaveja-konsultante sake,kad norint pasiekti geru ,norimu rezultatu metus reika butinai panaudot tos pacios firmos serija,as naudoju jau puse metu,tiesa kauke naudoju kitos firmos,bet kauke dedu 1-2kart per savaite smile.gif
Atsakyti
luli Paskelbta Šiandien, 17:14
  as labai saugau savo plaukus,pati niekad nenaudoju feno,tik kai einu i kirpykla,ir priemones plaukam stengiuos pirkt geresnes,dabar naudoju MARLIES MOLLER,plauku sampuna ir kondicionieriu,pardaveja-konsultante sake,kad norint pasiekti geru ,norimu rezultatu metus reika butinai panaudot tos pacios firmos serija,as naudoju jau puse metu,tiesa kauke naudoju kitos firmos,bet kauke dedu 1-2kart per savaite 

O kurį konkrečiai naudoji?Kokie tavo plaukai?Rezultatai matosi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 05 24, 15:47)
Kur čia tokius perki?Kokia kaina? ax.gif

250ml kaina 26lt, perku Kaune, urmo bazej, krinonos parduotuvej. 1l kaina isena, apie 70lt blush2.gif , nu daugoka, bet thumbup.gif

o tie oyster sampunai tj pigus, 1l kaina 35lt, kaukes 1l taip pat 35lt. Kaune, krinonoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariukstis @ 2009 05 06, 17:03)
Plaukai normalus, nedazomi - bet ilgi ir stori, todel gera sampuna atitaikyti yra sudetinga.
Plaunu kas antra diena. Be papildomu priemoniu niekaip negaliu issiversti - arb Tigi kondicionierius, arba the body shop melyniu purskiamas ekstraktas (superinis dalykas  thumbup.gif )

Sveikos merginos,

as irgi dbr ieskau sau tinkamo sampuno. Isbandziau Hempz drekinanti - man labai patiko. Isbandziau ir TIGI moisture maniac (gaunu uz labai gera kaina smile.gif jei reikes sakykit smile.gif) Tai mano dazytiems ir ploniems plaukams sakyciau irgi labai tinka. Tikrai drekinga, nesausina. Kartais net nereikia deti po jo kondicionieriaus. O plaunu galva kasdien..
Papildyta:
QUOTE(pinci @ 2009 05 07, 16:46)
Sveikos,
as naudoju TIGI profesionalius sampunus, man jie  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .
Perku is www.garbane.lt, liuks, ir pigiau ir pristato nemokamai.
kokius jus merginos naudojate? gal yra tigi naudojanciu?

Labas, as irgi juos naudoju. Man labai patinka tiek kvapas, tiek pakuotes, o svarbiausia efektas smile.gif Siaip as perku tai dar pigiau nei pas garbane smile.gif jeigu ka, kreipkites wink.gif
Atsakyti