Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai (3)

Apklausa: Kokius šampūnus naudojate? (424 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Meri_ceri, tikrai labai logiskai viskas pasakyta, as tuo tikiu g.gif Turejau vienu metu du sampunus profesionalius-vienas kainavo 100, kitas 40Lt. Riebalavos plaukai vos issidziovinus, nesupratau kame reikalas.. Gavos taip, kad pas mociute i kaima pamirsau sampuna nusivezti, ir teko trinkt galva su mociutes dilgeliu sampunu ant kurio puikavosi kaina: 1,99Lt. Reakcija buvo tokia blink.gif Meldziau Dievo, kad nenuplikciau biggrin.gif Issiplovus galva plaukai buvo kaip niekas purus, svarus (nesiriebalavo), svelnus ir t.t... thumbup.gif Tai vat pati sau dilema pasidariau..Bet tikrai ne visad profesionalus ir brangus daiktai yra geris.
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 05 18, 18:32)
As irgi naudoju tik profesionalius sampunus, bet vat grizo neseniai draugas kirpejas, ilgai uzsienyje dirbes, nudave velniu ir issake savo nuomone : kirpykliniu (profesionaliu) sampunu kasdien naudot nereiktu, nes ju sudetis per sunki  kasdienai.  Kirpyklos naudoja tokius sampunus tam, kad klientams  sukurti efekta, sviezumo ispudi, bet kasdien reikia naudoti svelnesnius, paprastus sampnus. ir isvis, sampuno paskirtis yra isplauti plaukus, ne daugiau, visa kita efekta (pamaitinti, padrekinti) suetikia kaukes. tad patare neleisti pinigu brangiems sampunams. Beje, balzamai, kondicionieriai yra skirti plaukus perskalauti, kad jie lengviau issisukuotu, butu paklusnesni, todel i juos dideliu pinigu investuoti irgi neverta. svarbiausia - gera, kokybiska kauke. tai va, aisku galite nesutikti, bet cia tokia viena is nuomoniu, kuria "suvirskinus" nusprendziau, kad ji visai teisinga ir nusprendziau pasidalint su jumis 4u.gif

Del sampunu pritariu, pigesnis ar brangesnis - plauna ir tiek. O del kaukiu su balzamais tai nzn... Toli grazu ne po visu balzamu plaukai nesivelia ir buna paklusnus, todel balzamo reikia gero. O kauke kiekviena diena nenaudosi, nes apsunkins plaukus, taigi man idealus variantas - nebrangus sampunas + geras balzamas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ALRENA @ 2009 05 18, 22:02)
Norejau paklausti, kas per O'Risingas ir kur jo galima isigyti  blush2.gif Kaip tik dairausi naujo sampuno ir niekaip neissirenku g.gif

Didžiosiose eurovaistinėse esu mačiusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2009 05 18, 23:20)
Meri_ceri, tikrai labai logiskai viskas pasakyta, as tuo tikiu g.gif Turejau vienu metu du sampunus profesionalius-vienas kainavo 100, kitas 40Lt. Riebalavos plaukai vos issidziovinus, nesupratau kame reikalas.. Gavos taip, kad pas mociute i kaima pamirsau sampuna nusivezti, ir teko trinkt galva su mociutes dilgeliu sampunu ant kurio puikavosi kaina: 1,99Lt. Reakcija buvo tokia blink.gif Meldziau Dievo, kad nenuplikciau biggrin.gif Issiplovus galva plaukai buvo kaip niekas purus, svarus (nesiriebalavo), svelnus ir t.t... thumbup.gif Tai vat pati sau dilema pasidariau..Bet tikrai ne visad profesionalus ir brangus daiktai yra geris.

As dabar kasdienai irgi bandau atsisakyt profesionaliu.Bet retesnem progom juos panaudot laaabai faina, sakykim pries kokia svarbia proga. manau idealiausias variantas - saikas smile.gif uztai mes, moterytes ir norim tureti daaaug priemoniu vonioj, kad pagal nuotaika turetume ka pakaitalioti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Becky @ 2009 05 18, 23:29)
Del sampunu pritariu, pigesnis ar brangesnis - plauna ir tiek. O del kaukiu su balzamais tai nzn... Toli grazu ne  po visu balzamu plaukai nesivelia ir buna paklusnus, todel balzamo reikia gero. O kauke kiekviena diena nenaudosi, nes apsunkins plaukus, taigi man idealus variantas - nebrangus sampunas + geras balzamas  ax.gif

Gali buti smile.gif kadangi mano plaukeliai labai sausi, tai as visuomet labiau naudodavau kaukes ne balzamus, bet sutinku kad nesausus plaukus kaukes gali bereikalingai apsunkinti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meri_ceri: 18 gegužės 2009 - 22:45
QUOTE(Spicas @ 2009 05 16, 16:43)
o kuris is Orising sampuna pats fainiausias? kad papurintu ir padarytu legvus, slidzius plaukus? rolleyes.gif

Man patinka Caduta, bet mano plaukai linkę slinkti, bet su juo būtina naudoti kaukę ar kondicionierių. Išvis derinukas Caduta šampūnas ir Rinfrozante kaukė man tobulas wub.gif

QUOTE(ALRENA @ 2009 05 18, 23:02)
Norejau paklausti, kas per O'Risingas ir kur jo galima isigyti  blush2.gif Kaip tik dairausi naujo sampuno ir niekaip neissirenku g.gif

Įsigyti galima Farmos vaistinėse dabar (bent jau didžiasuias pasirinkimas). PAsiskaityt galima www.orising.lt
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2009 05 18, 23:20)
teko trinkt galva su mociutes dilgeliu sampunu ant kurio puikavosi kaina: 1,99Lt. Reakcija buvo tokia blink.gif Meldziau Dievo, kad nenuplikciau biggrin.gif Issiplovus galva plaukai buvo kaip niekas purus, svarus (nesiriebalavo), svelnus ir t.t... thumbup.gif Tai vat pati sau dilema pasidariau..Bet tikrai ne visad profesionalus ir brangus daiktai yra geris.

Vat būtent su šiuo šampūnu ir aš dažnai plaunu galvą blush2.gif .
Anądien susidėjau visus savo turimus pigesnius ir brangesnius šampūnus, kad peržiūrėčiau jų sudėtį ir būtent šis šampūnas turėjo mažiausiai parabenų tongue.gif . Asmeniškai aš pati nemėgstu, kai mano plaukai tampa dirbtinai purūs, bet čia, aišku, kiekviena turi savo nuomonę ir skonį . 4u.gif O sau pasidariau tokią išvadą, kad žiūrėti reikia ne į kainą ir ne į vardą, o į šampūno sudėtį mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 19 gegužės 2009 - 12:59
o ko neturi buti sampuno sudeti kad skaitytusi kad jis geras?barabenai kas dar?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 05 19, 14:03)
o ko neturi buti sampuno sudeti kad skaitytusi kad jis geras?barabenai kas dar?

aš tai naudojuosi mūsų sm mamyčių, vertinančių natūraliąją kosmetiką, sąrašiuku http://www.supermama...?...446366&st=0
Atsakyti
Selga, o kur perkat si sampuna? as ir noriu thumbup.gif pamirsau mociutes paklaust kurioj parduotuvej geri rado biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2009 05 20, 01:18)
Selga, o kur perkat si sampuna? as ir noriu thumbup.gif pamirsau mociutes paklaust kurioj parduotuvej geri rado biggrin.gif

Kadangi prie mano namų yra Norfa, tai joj ir pirkau 4u.gif . Patikslinsiu, kad lietuvių firma "Koslita" jį gamina, nes va ką tik grįžau iš parduotuvės ir mestelėjau akį į šampūnus, tai šalia mačiau ir Margaritos dilgėlių šampūną, bet to nesu bandžiusi. Jis keliais litais brangesnis, bet neturėjau laiko sudėties apžiūrėt blush2.gif .
Gal kas pamena tarybiniais laikais buvo toks Glorija lietuviškas šampūnas. Irgi kainavo labai mažai, bet super tiko plaukams, bent jau maniesiems thumbup.gif . Pamačiusi kur nors pirkčiau iškart bigsmile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 20 gegužės 2009 - 08:50
man tobuliausia sampunai O'Rising wub.gif siuo metu naudoju Cooco, Caduta ir AHA, o kaukyte Rimforzante drinks_cheers.gif
Atsakyti
As turiu problema su savo plaukais. Jie ziauriai riebaluojasi. Kokiu sampunu tik neisbandziau o rezultatas tas pats doh.gif . Galva vistiek reikia plaut kasdien. Dabar jau apie metai laiko pradejau plaut kas antra diena. Tai antra diena vistiek turiu eit i gatve susirisus plaukus. Pries savaite atradau sampuna ir kondicionieriu kurio rezultatai mane nustebino blush2.gif Loccitanes firmos levandu sampunas su kondyske skirtas riebiems plaukams o be to jis gan naturalus. Siulau pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti