Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai (3)

Apklausa: Kokius šampūnus naudojate? (424 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
as savojo sampuno dar neatradau, paskaicius foruma irgi pasimeciau, vienoms tinka kitoms ne, tikriausiai teks isbandyti is cia parasytu ir atsirinkti sau tinkamiausia ax.gif
Atsakyti
tokiu dalyku be eksperimentu turbut nera kito kelio sau issirinkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimii @ 2009 11 16, 12:18)
tokiu dalyku be eksperimentu turbut nera kito kelio sau issirinkti smile.gif

tai taip, tik ieskodama, bandydama galesiu atrasti sau geriausia sampuna drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip tos platinamos kosmetikos Amway sampunai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 11 16, 13:09)
Merginos, o kaip tos platinamos kosmetikos Amway sampunai?  g.gif

as naudojau 2 metus , buvau patenkinta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietuvaite9: 16 lapkričio 2009 - 13:09
Kiek aš mėginau tai niekaip niekaip negalėjau atrast sau tinkamo..kažkodėl tikėjausi stebuklo iš Sayos,prieš tai visų head and sholders, fructis ir t.t. bet deja.... kažkaip paskui Margarita pamėginau...ir valioooo biggrin.gif tiko. manau,dėl to, kad ten be visokiausių chemijų kurių pavadinimą norint ištart liežuvį reik išsisukt. dabar laukiu kol baigsiu kita sampuna ir tik margarita pirksiu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Maciau cia yra Himalaya sampunus naudojanciu, tai jiems dabar 30% nuolaida eurovaistinese ax.gif As pati tai irgi visokius isbandineju, dabar GlissKur nusipirkau kazkoki valomaji 2in1 su kauke. Ir dar nusipirkau Nivea firmos varnalesu alieju, siandien isbadziau pirma karta, tai plaukai labai svelnus po jo rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Skaiiistė @ 2009 11 16, 21:33)
Kiek aš mėginau tai niekaip niekaip negalėjau atrast sau tinkamo..kažkodėl tikėjausi stebuklo iš Sayos,prieš tai visų head and sholders, fructis ir t.t. bet deja.... kažkaip paskui Margarita pamėginau...ir valioooo  biggrin.gif  tiko.  manau,dėl to, kad ten be visokiausių chemijų kurių pavadinimą norint ištart liežuvį reik išsisukt.  dabar laukiu kol baigsiu kita sampuna ir tik margarita pirksiu smile.gif      4u.gif

O kuom tas valiooo poveikis pasireiskia? Man atrodo, kad man visi vienodai gerai isplauna plaukus ir tiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(auksineblondine @ 2009 11 17, 00:37)
Maciau cia yra Himalaya sampunus naudojanciu, tai jiems dabar 30% nuolaida eurovaistinese  ax.gif As pati tai irgi visokius isbandineju, dabar GlissKur nusipirkau kazkoki valomaji 2in1 su kauke. Ir dar nusipirkau Nivea firmos varnalesu alieju, siandien isbadziau pirma karta, tai plaukai labai svelnus po jo  rolleyes.gif
Papildyta:

O kuom tas valiooo poveikis pasireiskia? Man atrodo, kad man visi vienodai gerai isplauna plaukus ir tiek  g.gif

valiooo poveikis? turejaąu tokią problemą su plaukais,kad kai issidžiovinu man jie būna ganetinai pasipūtęir kaip čia pasakius,plauku galiukai užsiriecia vos ne kiekvieno plauko atskirai ir plaukai žiauriai negražiai atrodo ir tik kitą dieną man jie susiguli kažkiek ir atrodo normaliai. o su margarita sampunu ir balzamu issiplovus to praktiskai nebelieka,plaukai iskart graziai atrodo isdziovinti. tai cia va man taip jis ir tiko.
Atsakyti
manau kiekvienai individualiai reiktu pasirinkti sampunus, jeigu vienai tinka, kitai glai netikti. Kol neatradau SELECTIVE sampuno, tai kankinausi su pleiskanom ir siurksciu plaukiu. O dabar viskas pasikeite 180 proc kampu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaiiistė @ 2009 11 16, 23:33)
Kiek aš mėginau tai niekaip niekaip negalėjau atrast sau tinkamo..kažkodėl tikėjausi stebuklo iš Sayos,prieš tai visų head and sholders, fructis ir t.t. bet deja.... kažkaip paskui Margarita pamėginau...ir valioooo  biggrin.gif  tiko.  manau,dėl to, kad ten be visokiausių chemijų kurių pavadinimą norint ištart liežuvį reik išsisukt.  dabar laukiu kol baigsiu kita sampuna ir tik margarita pirksiu smile.gif      4u.gif

as dabar irgi margaritos su dilgelem nusipirkau, nors dazniausiai prof. naudoju
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2009 11 06, 21:02)
jei apie Bio tą už 5 lt, tai Maximoj yra 4u.gif

Visdėlto neišlaikiau ir nusipirkau šį šampūną lotuliukas.gif Ploviau gal savaitę juo ir stovi nebenaudojamas, oi reklamos auka aš lotuliukas.gif Gal kas norit pabandyti - padovanosiu.
Atsakyti
Pregaine(naudoju jau n metu), Sunsilk ir Klorane
Atsakyti