labas merginos,
noreciau ir as pasidalyti nuomone apie plauku prieziura
pries metus gavau dovanu "L'occitane" sampuna ir kondicionieriu su citrusine verbena. nors suzadetinis dovanodamas truputi prasove nezinodamas, bet galiu pasakyti, kad nuo tos dienos atidaviau draugei visus sampunus, kuriuos turejau ir likau tik prie kuo naturalesniu produktu. nors ir iki tol mano plaukai buvo tikrai sveiki ir sveikos isvaizdos, bet po poros men su "L'occitane" jie zvilgete zvilgejo
taip pat isbandziau "L'occitane" purinamaji sampuna ir kondicionieriu - man jis tiko superiniai, nes mano plaukai yra niekad nedazyti, trumpai kirpti ir nepaslankus (todel daznai atrodo sukrite), todel dabar jau pirksiu ne kelioninio dydzio, o normalius buteliukus, kuriu oi uztenka tikrai ilgam
turiu dar is ju alyvuogiu kondicionieriu ir kauke, ir noreciau pabandyti tos pacios firmos nauja su alyvmedzio ekstraktu. esu sia firma tiesiog suzaveta. nors kainos ten ir didokos - bet pabandzius nebegaliu net pagalvoti kaip kitaip reiketu
tiesa - dar radau vaistinese irgi gera sampuna ir kauke - "D'oliva". ten visa kosmetika su alyvuogemis, ka as laikau dideliu pliusu, be to jie zymiai pigesni, o plaukeliai svelnus, lengvi, purus ir graziai zvilga, todel juos irgi naudoju
be to - nespjaunu ir i lietuviska kosmetika - "Margaritos" sampunas ir balzamas su alumi = liuks. mano tamsiems plaukams tiko puikiai.
tai va tokie pamastymai