Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai (3)

Apklausa: Kokius šampūnus naudojate? (424 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Malena @ 2009 11 06, 15:35)
Pasiskaitykit cia mirksiukas.gif

Parduotuvese dar nemaciau smile.gif

thumbup.gif

As pati naudodavau John Frieda, Frizz easse, serumus, ypac lb geri aliejukai, apsaugantis plauka nuo karscio (plauku tiesinimui ir dziovinimui) wub.gif

O is nuotraukyciu lb susigundziau pabandyti garbaneliu seruma thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elektraaa: 06 lapkričio 2009 - 15:21
QUOTE(skarbonke @ 2009 11 05, 22:44)
ir tikrai plaukai papilneja? pasipucia? as bandziau tik blondinem,tai negalejau patiket koks jis man nuostabus buvo thumbup.gif  ir  va girdejau LT kainos bus tikrai prieinamos cool.gif

O "Prieinamos" čia iš tos serijos, kai prieini, pasižiūri ir nueini ? lotuliukas.gif

O gal kam teko naudoti Revlon šampūnus ?
Atsakyti
QUOTE(perlitap @ 2009 11 06, 09:21)
o kur toki sampuna isigyti? g.gif

Eurokose jei nieko nemaisau g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 06, 19:36)
Eurokose jei nieko nemaisau  g.gif

jei apie Bio tą už 5 lt, tai Maximoj yra 4u.gif
Atsakyti
as naudoju Davines ernergizing geli i sampuna, mano plaukai ilgi iki liemens bet po nestumo slinko tai sitas sampunas man super na ir kaina ju super doh.gif gal kas zino kur pigiau yra ?
Atsakyti
naudoju loreal professionell expert plauku pireziuros gaminius, kadango plaukai buvo labai pazeisti ir nualinti iga laika naudojau absolute repair serija(sampuna, balzama, kauke), o kai jau plaukuciai atsigavo juos plaunu su liss ultime- tiesina, daro paklusnius arba sensi balanse- normalizuoja ir saugo jautria oda
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 11 06, 20:28)
O "Prieinamos" čia iš tos serijos, kai prieini, pasižiūri ir nueini ?  lotuliukas.gif

O gal kam teko naudoti Revlon šampūnus ?

prieini,nusiperki ir iseini thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skarbonke @ 2009 11 12, 15:48)
prieini,nusiperki ir iseini thumbup.gif

kas dar bandete ka nors gero is ALTERNA? be baltuju triufeliu?
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 11 12, 18:18)
kas dar bandete ka nors gero is ALTERNA? be baltuju triufeliu?

Aš tik šias priemones. Nepagerėjo poveikis Jums? Kiek kartų plovėt? smile.gif
Atsakyti
man visai Lacme patinka- kirpėja labai išgyrė tai susigundžiau rolleyes.gif tris mėnesius naudoju, jaučiu, kad atsigavo plaukai, dar pagrindinis pliusas- plaukai kvepia dar dvi dienas po plovimo bigsmile.gif
tik erzina, kad kokybiški šampūnai neputoja visai, kuo brangesnis tuo sukiau naudot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(crembriule @ 2009 11 12, 21:18)
man visai Lacme patinka- kirpėja labai išgyrė tai susigundžiau rolleyes.gif  tris mėnesius naudoju, jaučiu, kad atsigavo plaukai, dar pagrindinis pliusas- plaukai kvepia dar dvi dienas po plovimo bigsmile.gif 
tik erzina, kad kokybiški šampūnai neputoja visai, kuo brangesnis tuo sukiau naudot biggrin.gif

Naudoju Lakme dvifazi purskiama kond.,tai taip pat labai patinka-plaukus labai patiesina,duoda blizgesio,o dal kvapo,tai tikrai pritariu,visalaika po nosim kvepia man iki kito galvos plovimo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 11 12, 18:31)
Aš tik šias priemones. Nepagerėjo poveikis Jums? Kiek kartų plovėt? smile.gif

nu antra kart plaunant lyg geriau , bet sakau kazkoki tamsesni plaukai nu bet gal ne nuoto,
bet man kazko dar truksta dar neipartau prie ALTERNA, taip ir norisi imti ir issiplauti iprastu amway SATINIQUE sampunu..
bet kenciu
bandau plaut ALTERNA tepu aliejuku melynu alterna, bet manau kad garbanotiem plaukam kazkokio reik purskiamo balzamo nenuplaunamo kazi koki jamt........... ar garbanom ar siaip kazkoki nebezinau, dabar tai purskiu apsauginiu plauku purskiklui is amway,
bet jei jau bandysiu ALTERNA naudot reik kazko is ALTERNA neapsunkinancio plauko mirksiukas.gif
ka naudojate kas nors?
Atsakyti