Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai (3)

Apklausa: Kokius šampūnus naudojate? (424 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 05, 14:43)
Traukia ir man  lotuliukas.gif  gal reikes isbandyti isbaigus visus sampunus..

Mano kaip tik baiginėjasi tai ir suku ratus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2009 11 04, 19:08)
Mergytes isiterpsiu  4u.gif  gal ne i tema, bet nebezinau koki sampuna ir naudoti verysad.gif , nes nuo daugeliu man niesti galva ir pleiskanoja  doh.gif  isbandziau ir Dave ir Niveja ir visus ten svarskof  doh.gif  siuo metu plaunu is kirpyklos nupirktu sampunu, mama nupirko bet jauciu, kad man jis irgi netinka  schmoll.gif  kaip persidaziau plaukus is sviesiu i tamsius pakeiciau sampuna ir parsidejo bedos (beda ta, kad nepamenu kokiu plaudavau) doh.gif  doh.gif  verysad.gif  mano galvos oda riebi o plaukai labai sausi...
koki sampuna, kondicionieriu ar kauke rekomenduotumet?  blush2.gif

Pabandyk HEMPZ sampuna, as perku is savo kirpejos, bet galima ir internete rasti (jei ka, parasysiu ta kirpykla kur perku). Pas mane irgi sausi plaukai o galvos oda riebi, plaukai labai veliasi ir siurkstus. Bet sitas samounas man super tinka, labai minksti plaukai buna ir lengvai sukuojasi. Tikrai thumbup.gif .

O nuo pleiskanojimo man kazkada padejo MIRRA sampunas nuo pleiskanu, jis toks gydomasis, tikrai padare poveiki.
Atsakyti
QUOTE(Fifoolia @ 2009 11 05, 18:40)
Pabandyk HEMPZ sampuna, as perku is savo kirpejos, bet galima ir internete rasti (jei ka, parasysiu ta kirpykla kur perku). Pas mane irgi sausi plaukai o galvos oda riebi, plaukai labai veliasi ir siurkstus. Bet sitas samounas man super tinka, labai minksti plaukai buna ir lengvai sukuojasi. Tikrai  thumbup.gif .

O nuo pleiskanojimo man kazkada padejo MIRRA sampunas nuo pleiskanu, jis toks gydomasis, tikrai padare poveiki.

ziuriu to HEMPZ turetu buti sarmoje biggrin.gif reiks nusliukinti paziureti ar tikrai pas mus pnv yra ax.gif
Aprasymas lyg ir neblogas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(xernesta @ 2009 11 05, 22:04)
ziuriu to HEMPZ turetu buti sarmoje  biggrin.gif  reiks nusliukinti paziureti ar tikrai pas mus pnv yra  ax.gif
Aprasymas lyg ir neblogas  thumbup.gif

o su tuo MIRRA tai idomiai pnv yra tik platintoja, cia typo i ja kreiptis g.gif g.gif
Atsakyti
Gal yra naudojanciu merginu sampuna butent nuo elektrinimosi? Ar kuris tiesiog padetu kovoti su sia beda? Atsalus orams vel teko prisiminti si ''malonuma''... Ir tiesa sakant dar nesu atradusi ar daug isbandziusi kas padetu. Buciau dekinga sulaukusi info 4u.gif
Atsakyti
Del MIRRA tai manau kad reiketu platintojo ieskoti, mano mieste tai parduotuve yra smile.gif
Atsakyti
gal matet jau Lietuvoje John Frieda produkcijos? Siandie perskaiciau,kad jau turi pasirodyti Sarma,Douglas parduotuvese. Kokios kainos? mano nuomone labai geri sampunai ir kondicionieriai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(skarbonke @ 2009 11 05, 21:47)
gal matet jau Lietuvoje John Frieda produkcijos? Siandie perskaiciau,kad jau turi pasirodyti Sarma,Douglas parduotuvese. Kokios kainos? mano nuomone labai geri sampunai ir kondicionieriai wub.gif  wub.gif  wub.gif

turiu sampuna John Frieda suteikianti apimti, tikrai l.geras, ir pigus, LT dar nemaciau, kazin kokia kaina cia bus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ginariukas @ 2009 11 05, 22:26)
turiu sampuna John Frieda suteikianti apimti, tikrai l.geras, ir pigus, LT dar nemaciau, kazin kokia kaina cia bus.  g.gif

ir tikrai plaukai papilneja? pasipucia? as bandziau tik blondinem,tai negalejau patiket koks jis man nuostabus buvo thumbup.gif ir va girdejau LT kainos bus tikrai prieinamos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 05, 15:43)

o kur toki sampuna isigyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 05, 14:43)

jo;)))))))) biggrin.gif pas mane vel ju prisikaupe biggrin.gif vsi atrodo kad perki geresni ir geresni , o ziurek jau apkrauta nuo galvos iki koju sampunu buteliukais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(perlitap @ 2009 11 06, 09:21)
o kur toki sampuna isigyti? g.gif

Aš žiūrėjau Eurokos parduotuvėje.
Atsakyti
QUOTE(skarbonke @ 2009 11 05, 21:47)
gal matet jau Lietuvoje John Frieda produkcijos? Siandie perskaiciau,kad jau turi pasirodyti Sarma,Douglas parduotuvese. Kokios kainos? mano nuomone labai geri sampunai ir kondicionieriai wub.gif  wub.gif  wub.gif

Pasiskaitykit cia mirksiukas.gif

Parduotuvese dar nemaciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 06 lapkričio 2009 - 14:36