Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai (3)

Apklausa: Kokius šampūnus naudojate? (424 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 11 03, 13:48)
siandien gavau ALTERNA priemones , kai pabandysiu bus aisku:)

Kokias gavot? Įdomūs bus atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
ParsisiunciauALTERNA sampuna ir kondicionieriu isgirtaji forume su baltaisiais triufeliais, vakar issiploviau nu keistas jausmas, kvapas man tai kaip vaistu visu pirma ,,
tokie siurkstoki kai slapi, bet uztepiau dar alterna melyna aliejuka galiukam tai issisukavo, kai isdziuvo lyg svelnus plaukai, bet kad kazkoks stebuklas butu , nebezinau, sudetyje radau dar amonium laureth sulfate nezinau, manau tai nera gerai,uz tokia kaina dar, gal mano plaukui nel tinka o gal nereikia noret efekto tik 1 syki issiplovus, dabar specialiai kitu nenaudosiu tik siomis plausiu priemonemis ziuresiu kaip reaguos plaukas,
bet nezinau , bijau kad teks gryst prie amway, jau nebezinau kokius ir sakytis jei ALTERNA netiks , gal koki kita reikejo imt blondinems....rusi ar garbanotiems
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 11 04, 12:00)
ParsisiunciauALTERNA sampuna ir kondicionieriu isgirtaji forume su baltaisiais triufeliais, vakar issiploviau nu keistas jausmas, kvapas man tai kaip vaistu visu pirma ,,
tokie siurkstoki kai slapi, bet uztepiau dar alterna melyna aliejuka galiukam tai issisukavo, kai isdziuvo lyg svelnus plaukai, bet kad kazkoks stebuklas butu , nebezinau, sudetyje radau dar amonium laureth sulfate nezinau, manau tai nera gerai,uz tokia kaina dar, gal mano plaukui nel tinka o gal nereikia noret efekto tik 1 syki issiplovus, dabar specialiai kitu nenaudosiu tik siomis plausiu priemonemis ziuresiu kaip reaguos plaukas,
bet nezinau , bijau kad teks gryst prie amway, jau nebezinau kokius ir sakytis jei ALTERNA netiks , gal koki kita reikejo imt blondinems....rusi ar garbanotiems

Kaip jau ir rašiau, po pirmo plovimo "ALTERNA" su baltaisiais triufeliais plaukai buvo ne kokie, bet išsiploviau dar kelis kartus, ir poveikis pagerėjo. Nors manau, kad net savo žemiausios kainos jie tikrai nėr verti (kiek žinau, internete galima rast už maždaug 200Lt, pas mus 600Lt doh.gif ) schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 04 lapkričio 2009 - 14:40
QUOTE(Victorious @ 2009 11 04, 15:39)
Kaip jau ir rašiau, po pirmo plovimo "ALTERNA" su baltaisiais triufeliais plaukai buvo ne kokie, bet išsiploviau dar kelis kartus, ir poveikis pagerėjo. Nors manau, kad net savo žemiausios kainos jie tikrai nėr verti (kiek žinau, internete galima rast už maždaug 200Lt, pas mus 600Lt doh.gif ) schmoll.gif

bet kodel tada visi juos gyre..............???????
gal rimtai reik laiko jeim naudojant gal jie gelbeja plauka bet veliau........ g.gif
siuo metu neiko geriau uz amway sampunus nerandu bet jau prie ju priprato man plaukas reik pakeist o pakeist ner kuo.............. doh.gif kad but efektas

gal ALTERNA kitos rusys yra geresnes emiau brangius su triufeliais o kaip kiti gal ka bandet kas?

melynas aliejukas tai neblogas man galiukam nors ir neseniai da naudoju
Atsakyti
Mergytes isiterpsiu 4u.gif gal ne i tema, bet nebezinau koki sampuna ir naudoti verysad.gif , nes nuo daugeliu man niesti galva ir pleiskanoja doh.gif isbandziau ir Dave ir Niveja ir visus ten svarskof doh.gif siuo metu plaunu is kirpyklos nupirktu sampunu, mama nupirko bet jauciu, kad man jis irgi netinka schmoll.gif kaip persidaziau plaukus is sviesiu i tamsius pakeiciau sampuna ir parsidejo bedos (beda ta, kad nepamenu kokiu plaudavau) doh.gif doh.gif verysad.gif mano galvos oda riebi o plaukai labai sausi...
koki sampuna, kondicionieriu ar kauke rekomenduotumet? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 04 lapkričio 2009 - 18:10
user posted image

man labai patiko sitas Matrix sampunas rolleyes.gif plaukai slidus ir glotnus + labai blizga.Bandziau kartu ir tos pacios serijos kondicionieriu, tai efektas po sampuno kartu su kondicionierium man labai patiko ax.gif turetu tikti toms kuriu plaukai linke pustis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss.elle: 04 lapkričio 2009 - 18:40
QUOTE(miss.elle @ 2009 11 04, 20:39)
user posted image

man labai patiko sitas Matrix sampunas  rolleyes.gif plaukai slidus ir glotnus + labai blizga.Bandziau kartu ir tos pacios serijos kondicionieriu, tai efektas po sampuno kartu su kondicionierium man labai patiko  ax.gif turetu tikti toms kuriu plaukai linke pustis

bigsmile.gif Ir kur tokia priemone galma butu nesipirkti? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2009 11 04, 19:39)
man labai patiko sitas Matrix sampunas  rolleyes.gif plaukai slidus ir glotnus + labai blizga.Bandziau kartu ir tos pacios serijos kondicionieriu, tai efektas po sampuno kartu su kondicionierium man labai patiko  ax.gif turetu tikti toms kuriu plaukai linke pustis

Berods jus bandete ir Hempz sampuna? kuris geresnis?
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2009 11 04, 21:50)
bigsmile.gif Ir kur tokia priemone galma butu nesipirkti?  blush2.gif  blush2.gif

tai tikriausiai salonuose kur dirba su Matrix smile.gif nes as nepirkau, o gavau dovanu mini buteliuku

QUOTE(GinMintė @ 2009 11 04, 22:17)
Berods jus bandete ir Hempz sampuna? kuris geresnis?

man jie abu labai geri biggrin.gif siaip labiausiai patinka tai, kad Hempz daug ekstraktu ir t.t kas labai gerai ir saknim, o Matrix duoda greitesni efekta ir siek tiek labiau glotnina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluebell @ 2009 11 02, 23:05)
as tai atradau kas man tinka -  Philip B plauku priemones, ypac sampunai. net uzvedziau atskira temuke apie tai, tik pasisakymu mazoka.
kaip supratau nelabai ju yra lietuvoj pirkti.
dar milkshake patikdavo sapmunas maitinantis, bet su sitais ner ko lygint.
o siaip begalybe isbandzius, nelabai kas man tinka, bet ir mano plaukai, tokie sudetingi, garbanoti, banguoti, sukasi, veliasi buciasi, suprask cia ar juos maitint ar drekint ar gydyt ar dar ka bigsmile.gif

Philip B yra pirkti ir LT, Alonž grožio salone. Norisi išbandyt tas priemones, kirpėja gyrė.
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 10 28, 13:07)
Jau pora kartu isbandziau nauja sampuna be parabenu (ir kondiske tokai pat)
user posted image

Apžiūrėjau šiandien šį šampūną, kažkaip traukia mane išbandyti lotuliukas.gif Gal dar kas bandė?
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 11 05, 14:25)
Apžiūrėjau šiandien šį šampūną, kažkaip traukia mane išbandyti  lotuliukas.gif Gal dar kas bandė?

Traukia ir man lotuliukas.gif gal reikes isbandyti isbaigus visus sampunus..
Atsakyti