Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai (3)

Apklausa: Kokius šampūnus naudojate? (424 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Saulužė @ 2009 10 30, 22:21)
Šampūne yra SLS  doh.gif
Šampūnas su graikinio riešuto aliejum
aqua, sodium laureth sulfate, disodium cocoamphoacetate, TEA cocoyl glutamate, guar hydroxypropyltrimonium chloride, sodium chloride, olea europaea fruit oil, c12-13 alkyl lactate, juglans regia seed oil, arctium lappa seed oil, linoleic acid, linolenic acid , tocopheron, riboflavin, pyridoxine, parfum, AHA acid, kathon CG

Balzamas su avokado aliejumi
aqua, cetearyl alcohol, behentrimonium chloride, guar hydroxypropyltrimonium chloride, persea gratissima extract, simmondsia chinensis seed oil, melaleuca alternifolia leaf oil, C12-13 alkyl lactate, glycosphingolipids, biotin, niacin, panthenol, linoleic acid, linolenic acid, parfum, citric acid, kathon CG

O gal kas supranta galetu pakomentuoti trumpai sudeti, kas kenksminga konkreciai blush-anim-cl.gif
Atsakyti
As kazkada kai lyginau Tigi ir Goldwell sampunu sudeti, knaisiojausi po google, ieskodama aprasymo, kiekvienai medziagai ax.gif
I visus sampunus ieina kazkas blogo, tik i vienus maziau, i kitus daugiau g.gif

As dabar pradejau analizuoti, kokios gerosios medziagos ieina i tam tikra sampuna, ir lyginu su blogosiom... Sis sampunas lyg butu ir nieko, bet man nepatinka, kad po SLS sekancios 2 medziagos nera geros schmoll.gif o ju gana nemazas kiekis ieina i pati sampuna, nes jos rasomos priekyje visu medizagu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ega999 @ 2009 10 29, 20:36)
Man labai patiko milk_shake sampunas ir plauku putos-balzamas.Perku pas kirpeja.

Turejau milk_shake purskiama kondicionieriu, bet nieko ipatingo. schmoll.gif Nei super geras, nei blogas.
Atsakyti

QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 31, 14:15)
O gal kas supranta galetu pakomentuoti trumpai sudeti, kas kenksminga konkreciai  blush-anim-cl.gif

Kenksmingos medžiagos šampūne SLS, TEA, balzame lyg ir nėra, jei klystu - taisykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2009 10 30, 22:21)
Šampūne yra SLS  doh.gif

NERA
dar karta paziurejau, o jus ta sampuna ziurejote su avodado aliejumi ?
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 10 31, 19:09)
NERA
dar karta paziurejau, o jus ta sampuna ziurejote su avodado aliejumi ?

Mano šampūnas su graikinio riešuto aliejumi, čia jo ir sudėtį nurašiau,, tai jei pas jus šampūnas su avokado aliejum tai gali būt, kad neteisingai apkaltinau 4u.gif dabar galvoju, balzamas su avokado aliejum lyg ir geras, tai gal ir šampūnas g.gif jei nesunku nurašykit jo sudėtį 4u.gif manau bus visoms aiškiau,, o daugiau rūšių jo gal dar yra g.gif
Papildyta:
Pažiūrėjau, kad yra su alijošium, dar prisiminiau tokie rožiniai buvo - dažytiems plaukams,, tai visų gali būt, kad skirtinga sudėtis,, bet eko čia man nekvepia, o ir patys jie nerašo, tiek kad ženkliukas bio, kuris pagal juos turėtų reikšt, kad kažkiek geriau, va nėr parabenų, dažiklių, dar ko nors rolleyes.gif
Atsakyti
Bet kodel jie tokie pigus? Negi taip gali buti. Nu turbut ir as bandysiu.. thumbup.gif
Atsakyti
rasiau kad naudojau 2 metus SATINIQUE sampuna is AMWAY bet dingo info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 11 02, 16:05)
rasiau kad naudojau 2 metus SATINIQUE sampuna is AMWAY bet dingo info smile.gif

tikriausiai moderatoriai palaikė tai kaip reklamą g.gif
Atsakyti
as tai atradau kas man tinka - Philip B plauku priemones, ypac sampunai. net uzvedziau atskira temuke apie tai, tik pasisakymu mazoka.
kaip supratau nelabai ju yra lietuvoj pirkti.
dar milkshake patikdavo sapmunas maitinantis, bet su sitais ner ko lygint.
o siaip begalybe isbandzius, nelabai kas man tinka, bet ir mano plaukai, tokie sudetingi, garbanoti, banguoti, sukasi, veliasi buciasi, suprask cia ar juos maitint ar drekint ar gydyt ar dar ka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 10 29, 16:13)
man irgi buvo geras, kol neatsirado pleiskanų, pasilikau tik purškiamą kaukę.

patiko ispradziu ir man... bet tos pleiskanos..... doh.gif
Atsakyti
[quote=zbara,2009 11 02, 19:29]
tikriausiai moderatoriai palaikė tai kaip reklamą g.gif

tai ka man sakyti kad plaunu ukiniu muilu jei as naudoju amway sampuna:))))))))))))))))))))
nes jei as juo plaunu galva tai jau reklama unsure.gif
Papildyta:
siandien gavau ALTERNA priemones , kai pabandysiu bus aisku:)
Atsakyti