Maniau kad jos tik per platintojus isigyjamos, na esme kad tikrai geros:) Labai noriu ju, bet kad atsagos nezinau dar kiek laiko neiseks
QUOTE(KERERA @ 2009 10 29, 19:14)
Maniau kad jos tik per platintojus isigyjamos, na esme kad tikrai geros:) Labai noriu ju, bet kad atsagos nezinau dar kiek laiko neiseks
Tai būna, kad platinamos kosmetikos galima užsisakyti, įsigyti ir vietinės reikšmės grožio salonuose
Gal yra bandziusiu Elgon Primaria sampunu ar dar ko plaukams? Siaip domina atsiliepimai apie bet ka is tos firmos,bet labiausiai tas sampunas rudam buteliuke,kuris skaitosi labai stiprus plauku atstatymui... zadu sita pirkti lapkricio pradzioj,nes kaiptik senasis baigtis turetu,o sita firma labai susidomejau ir noreciau kanors stipresnio isbandyti plaukams atgaivinti
Man labai patiko milk_shake sampunas ir plauku putos-balzamas.Perku pas kirpeja.
QUOTE(ega999 @ 2009 10 29, 20:36)
Man labai patiko milk_shake sampunas ir plauku putos-balzamas.Perku pas kirpeja.
o kokie tavo plaukai? ir koki tiksliau sampuna turi?
as nusipirkau keunes dazytiems plaukams pilstoma, pasiemiau 100 ml pabandymui, tikrai nenusivyliau
[quote=juo_2ke,2009 10 29, 09:52]
Ai gal tiek to, geriau ekologiskus nusipirkti
[/quote]
o kurie butu is ekologisku?
[/quote]
as galvoju kazka is situ pirkti
Ai gal tiek to, geriau ekologiskus nusipirkti
[/quote]
o kurie butu is ekologisku?
[/quote]
as galvoju kazka is situ pirkti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 10 28, 13:07)
Jau pora kartu isbandziau nauja sampuna be parabenu (ir kondiske tokai pat)
siandien uzmacius buvau rusiskoj kosmetikoj,nu bet kaina sustabde nusipirkt 3.80 Lt. nu jei dar kazkas atsilieps apie ji teigiamai paimsiu tiek to,bet jau taip nekylo ranka kazko...
As maisau sampunus,nes plaukai pripranta labai greitai ir paskui prasideda tokie dalykai kaip "blogas" issiplovimas,siurkstumas,riebalavimasis ir pan.. naudoju milk shake,fruktis ir su sviestmedzio sviestu Karite sampuna paeiliui...
QUOTE(diamondness @ 2009 10 29, 20:30)
Gal yra bandziusiu Elgon Primaria sampunu ar dar ko plaukams? Siaip domina atsiliepimai apie bet ka is tos firmos,bet labiausiai tas sampunas rudam buteliuke,kuris skaitosi labai stiprus plauku atstatymui... zadu sita pirkti lapkricio pradzioj,nes kaiptik senasis baigtis turetu,o sita firma labai susidomejau ir noreciau kanors stipresnio isbandyti plaukams atgaivinti
ESu naudojusi sampuna kasdieniam naudojimui ir stipriai atstatancia kauke, rudojetubeleje (100ml kainavo apie 45 kazkur), tai niekur stebuklo neisvydau, gal neteisingai tiesiog pasirinkau
QUOTE(KERERA @ 2009 10 30, 10:17)
ESu naudojusi sampuna kasdieniam naudojimui ir stipriai atstatancia kauke, rudojetubeleje (100ml kainavo apie 45 kazkur), tai niekur stebuklo neisvydau, gal neteisingai tiesiog pasirinkau
Kaukes tos kazkaip del kainos nelabai pirkciau,nes kaip tokiam kiekiu mano manymu per brangu,nors siaip butu gerai pabandyti O jei apie ta ruda sampuna raso,kad neskirtas kazdienai naudoti,tai kas kiek laiko butu galima ji naudoti tada? I savaite pora kartu atitiktu ta savoka?
Anketa sukurta be prasmė, yra ir kitokiu šampūnų nebūtinai maximiniai ar profesionalios linijos, pvz vaistinėse pirkta labai geri šampūnai, bet neprofesionali gi linija. Sukurta tema neturinti informacijos.
QUOTE(Cherry_ @ 2009 10 28, 13:07)
Jau pora kartu isbandziau nauja sampuna be parabenu (ir kondiske tokai pat)
atsiliepimai butu tokie :
-labai maloniai kvepia , kvapas gaivus, nera ikyrus, tokos "sviezias"
-gerai putoja (nors nera jame SLS)
atsiliepimai butu tokie :
-labai maloniai kvepia , kvapas gaivus, nera ikyrus, tokos "sviezias"
-gerai putoja (nors nera jame SLS)
Šampūne yra SLS
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 10 28, 21:03)
idomu butu paskaityt sudeti...
Šampūnas su graikinio riešuto aliejum
aqua, sodium laureth sulfate, disodium cocoamphoacetate, TEA cocoyl glutamate, guar hydroxypropyltrimonium chloride, sodium chloride, olea europaea fruit oil, c12-13 alkyl lactate, juglans regia seed oil, arctium lappa seed oil, linoleic acid, linolenic acid , tocopheron, riboflavin, pyridoxine, parfum, AHA acid, kathon CG
Balzamas su avokado aliejumi
aqua, cetearyl alcohol, behentrimonium chloride, guar hydroxypropyltrimonium chloride, persea gratissima extract, simmondsia chinensis seed oil, melaleuca alternifolia leaf oil, C12-13 alkyl lactate, glycosphingolipids, biotin, niacin, panthenol, linoleic acid, linolenic acid, parfum, citric acid, kathon CG