Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai (3)

Apklausa: Kokius šampūnus naudojate? (424 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(rimaale @ 2009 10 26, 10:44)
paskutinis tai super mano sesuo naudoja jai tai tiko smile.gif

O kokie jos plaukai? rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juo_2ke @ 2009 10 26, 11:32)
o as jau senokai naudoju Londa professional, perku dideli kieki, ilgam uztenka, bet paskutiniu metu nesuprantu kas pasidare. kelis kartus paskutinius kiek ploviau galva siuo sampunu, issidziovinus plaukus, jie atrodo kaip riebaluoti, ir nesuprantu, ar blogai galva issiplaunu ar tiesiog jau reik keist sampuna g.gif  nezinau koki reikes pasirinkt kai sita pabaigsiu.. unsure.gif

O kuris cia butent sampunas taip daro? g.gif Turiu drekinanti,bet man nera nieko panasaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 10 26, 20:11)
O kuris cia butent sampunas taip daro? g.gif Turiu drekinanti,bet man nera nieko panasaus g.gif

berods garbanotiems plaukams skirtas, turejau keliu rusiu tai nelabai pamenu blush2.gif , bet anksciau man nieko panasaus nebuvo, man labai patiko uztat visa laika ir perku, tai greiciausiai per ilgai naudoju ta pati, sako reik kas kazkiek laiko vis pakeist, reikes pabandyt, paziuresiu kas bus ax.gif
Atsakyti
Pregaine ir Sunsilk.
Atsakyti
QUOTE(aunietuke79 @ 2009 10 24, 22:49)
Naudojau Urtekram sampunus ilga laika, man jie patys geriausi plaukuciai tokie slidus malonus liesti,o svarbiausia -  naturalus, be jokiu SLS,  tik as naudojau su ramunelemis, rozemis ir levandomis su rozemis patiko labiausiai  wub.gif  tik gaila kad uzdare parduotuve, kurioje pirkdavau ir dabar neberandu  verysad.gif

Radau galima is cia uzsiskayti: http://www.imuniteta...uve.php?gamid=5
Tai Kaune niekur nera pirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 26, 16:39)
O kokie jos plaukai?  rolleyes.gif  ax.gif

mano plaukai silpni slinko luzinejo sakojosi galiukai
Papildyta:
schmoll.gif
QUOTE(ricci @ 2009 10 27, 11:18)
Radau galima is cia uzsiskayti: http://www.imuniteta...uve.php?gamid=5
Tai Kaune niekur nera pirkti? g.gif

tu klysti biggrin.gif schmoll.gif
yra laso g. 3 ( prie kliniku) ir kainos mazesnes

Papildyta:
QUOTE(aunietuke79 @ 2009 10 24, 22:49)
Naudojau Urtekram sampunus ilga laika, man jie patys geriausi plaukuciai tokie slidus malonus liesti,o svarbiausia -  naturalus, be jokiu SLS,  tik as naudojau su ramunelemis, rozemis ir levandomis su rozemis patiko labiausiai  wub.gif  tik gaila kad uzdare parduotuve, kurioje pirkdavau ir dabar neberandu  verysad.gif

as taip pat nesenai ranau nes atsidariusi ta parduotuve tik menesi urtekramo ten nemazai
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 10 24, 16:46)
"Eurokose" uzmaciau naujiena - Neutrogenos sampunus. Idomu butu suzinoti, kaip jie, gal jau kuriai teko isbandyti?

teko siiap kokybe nebloga bet man blukindavo sviesia plauku splava, pastebejau kad sunku israst sampuna kuris butu naturalus ir netamsintu sviesintu plauku jei jei naturaliais dazais dazyti daznaiusiai tenka rinktis arba naudoji dazytiems plaukam arba naturalu bet blunka spalva
Atsakyti
Jau pora kartu isbandziau nauja sampuna be parabenu (ir kondiske tokai pat)
user posted image
atsiliepimai butu tokie :
-labai maloniai kvepia , kvapas gaivus, nera ikyrus, tokos "sviezias"
-gerai putoja (nors nera jame SLS)
-gerai isplauna plaukus
-plaukai greciau nesusiriebaluoja( kai ploviau kas antra diena taip ir plaunu)
-tikrai pakelia nuo saknu plaukus
-patiko tai, kad plaukus pasunkina, galai ne taip puciasi
atrodo viskas, antra karta tikrai pirksiu,
dar talpa patiko 400ml smile.gif
Atsakyti
Cherry, aciu uz puiku parasyma. o bet siaip jie nera tipo eko, natur? tik kad be parabenu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 10 28, 13:07)

Pasitikslinsiu, eurojoje pirkai? wink.gif kurioje? Bandysiu ir as paieskoti, nors planavau urtekram bandyti, bet gal pirma sita isbandysiu, pigesnis visgi, gal irgi patiks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 28, 20:42)
QUOTE(Cherry_ @ 2009 10 28, 13:07)

Pasitikslinsiu, eurojoje pirkai? wink.gif kurioje? Bandysiu ir as paieskoti, nors planavau urtekram bandyti, bet gal pirma sita isbandysiu, pigesnis visgi, gal irgi patiks lotuliukas.gif

Kad situ sampunu netgi ne tik Eorokosuose yra,o net vos ne kiekvienoj kioskelinej krautuvej,todel pabijau biski pirkti g.gif
Atsakyti
[quote=diamondness,2009 10 28, 19:54]
[/quote]
Kad situ sampunu netgi ne tik Eorokosuose yra,o net vos ne kiekvienoj kioskelinej krautuvej,todel pabijau biski pirkti g.gif
[/quote]
idomu butu paskaityt sudeti... g.gif
Atsakyti