Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai (3)

Apklausa: Kokius šampūnus naudojate? (424 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Leonor greyl Shampooing creme moelle de bambou
user posted image
toks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyciukazzz @ 2009 05 06, 16:50)
As tai negaliu sau normalu sampuna parinkti,,, Mano plaukai sausi, bet linke riebaluotis. Tai jeigu issirenku sampuna sausiems plaukams, tai juos reikia plaut kiekviena diena, o jei riebaluotiems tai jie visai pas mane issausieja verysad.gif  Gal kas gali ka pasiulyt? help.gif

Gal tau reiktų naudot švelnius, kuo neutralesnius šampūnus?
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2009 05 06, 15:40)

geriausias man is visu bandytu hempz drekinantis, ilgiau panaudojus as juo dar labiau patenkinta rolleyes.gif

Va gundausi ir aš tuo Hempzu ir dar Avedos su gvazdikėliais vylioja ax.gif Tik va užsipirkau dabar O'Risingo visko... kažkaip iš visų naudotų šampūnų tik prie O'Risingo tegrįžtu (čia kokius 6 metus taip, periodiškai panaudoju, tada pasiskaitau SM, apsiperku visokių Tigi, Alternų ir pan., o tada vėl perku o'Risingą, kad sutvarkytų tą ka Tigiai pakenkė doh.gif: )
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 05 10, 13:07)
Va gundausi ir aš tuo Hempzu ir dar Avedos su gvazdikėliais vylioja ax.gif Tik va užsipirkau dabar O'Risingo visko... kažkaip iš visų naudotų šampūnų tik prie O'Risingo tegrįžtu (čia kokius 6 metus taip, periodiškai panaudoju, tada pasiskaitau SM, apsiperku visokių Tigi, Alternų ir pan., o tada vėl perku o'Risingą, kad sutvarkytų tą ka Tigiai pakenkė doh.gif: )

O kokia tavo plauku bukle?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 05 10, 15:26)
O kokia tavo plauku bukle?

Maniškiai tai linkę slinkti, dažomi chna, gan ploni bet dabar būkle esu +/- patenkinta: priaugo naujų plaukų, dabar jie jau kokių 10 cm. Žiauriai išslinkę buv kai Tigius naudojau (bet... gali būt tik sutapimas). O šiaip tai slidūs, sveiki ir blizga.
Atsakyti
Merginos, skubu pasidalinti informacija, pamaciau Tigi priemoniu akcija gera www.garbane.lt ! smile.gif jau isigyjau sampuna, liuks smile.gif
Atsakyti
Man labai patinka HIMALAYA sampunas. Tik dabar nezinau kuris, pirmakart kai pirkau veziaus ant lapuko uzsirasius (pagal SM rekomendacijas), o po to kazkaip is matymo perku doh.gif biggrin.gif Jau tris sunaudojau ir toliau pirksiu! Mano linke laaaabai greit riebaluotis, tai sis taip svariai isplauna, kazkaip nei kiti biggrin.gif Plaukai buna svelnus. Labai patenkinta, o ir kaina maza smile.gif

Dar man Margarita sampunai neblogai... Ir visokie dilgeliu ar tai is bobuciu rusiski uz keleta litu kur kas labiau patinka mano plaukams, nei visokie Garnier, Loreal ir kt. reklaminiai. Beveik ne vieno ''nepriema'' plaukai g.gif

O siaip tai maniske patirtis tokia, kad net naudojant labai patinkanti sampuna ilgaainiui per daug pripranta plaukai ir nebeatlieka tokiu funkciju, kaip anksciau. Tad stengiuos daznai keisti sampunus! Visad turiu bent du, kad pakeisti retkarciais galeciau.

Butu idomu suzinot, kokie sampunai labiausiai patinka sviesiaplaukems. Nes as dazau, esu sviesiaplauke, ir is tikro tik porasyk esu naudojus sampuna, kad butent sviesiems plaukams, gal vertetu pamegint g.gif Spalva gyviau atrodytu, gal.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruciux: 12 gegužės 2009 - 14:01
QUOTE(jadzka @ 2009 05 11, 08:02)
Maniškiai tai linkę slinkti, dažomi chna, gan ploni bet dabar būkle esu +/- patenkinta: priaugo naujų plaukų, dabar jie jau kokių 10 cm. Žiauriai išslinkę buv kai Tigius naudojau (bet... gali būt tik sutapimas). O šiaip tai slidūs, sveiki ir blizga.

as irgi naudoju Tigi ir taip pat labai pradejo slinkti plaukai, buvo ir man kilus mintis, ar tik ne nuo tu isgirtuju tigiu unsure.gif nes kazkada teko skaityti, kad kazkuriai mamytei irgi slinko, o pakeitus sampuna viskas susitvarke
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinute999: 12 gegužės 2009 - 14:21
QUOTE(evelinute999 @ 2009 05 12, 15:20)
as irgi naudoju Tigi ir taip pat labai pradejo slinkti plaukai, buvo ir man kilus mintis, ar tik ne nuo tu isgirtuju tigiu unsure.gif  nes kazkada teko skaityti, kad kazkuriai mamytei irgi slinko, o pakeitus sampuna viskas susitvarke

Manau, kad gali ir nuo jų būti. Nes keik pasidomėjau Tigiais, tai išvis juos rekomenduoja naudoti tik kai reikia kokiai progai ir pan, o ne kasdien. Kasdienai jie per stiprūs ir cheminiai. Bet kiek galvų - tiek nuomonių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pinci @ 2009 05 12, 12:55)
Merginos, skubu pasidalinti informacija, pamaciau Tigi priemoniu akcija gera www.garbane.lt ! smile.gif jau isigyjau sampuna, liuks  smile.gif

Labai rekomenduoju ilisti i puslapi www.escentual.com. Jau trecia karta is ten sampunus siunciuosi (ir visom pageidaujanciom draugem, be abejo). Kaina kur kas mazesne gaunasi nei bet kur Lietuvoje su ivairiausiom akcijom. Man savikaina su siuntimu gavosi nepilnai 40 Lt uz 750ml buteli - siuntimo kaina fiksuota nepriklausomai 1, 2 ar 3 vnt. Susikooperavus kelioms - visai gerai gaunasi smile.gif.

O del Tigi poveikio plaukams - naudoju jau keleta menesiu. Siuo metu esu labai patenkinta, nors reikejo atsitaikyti kuris is ju labiausiai tinka. Bet kiekvienai savaip - tas pats sampunas skirtinga plauka skirtingai veikia smile.gif
Atsakyti
kiek teko iki siol isbandyti sampunu, o ju buvo tikrai daug, tai kolkas geriausia zodi galiu pasakyti apie Marlies Moller produktus

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emrata: 13 gegužės 2009 - 09:34
QUOTE(emrata @ 2009 05 13, 10:32)
kiek teko iki siol isbandyti sampunu, o ju buvo tikrai daug, tai kolkas geriausia zodi galiu pasakyti apie Marlies Moller produktus

user posted image

Turiu Mollerio drekinancia kauke, bet man kazkodel nelabai... o ir kaina atbaido g.gif
Atsakyti