man tai visai patiko Garnier fructis sampunai
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2009 10 19, 00:34)
man tai visai patiko Garnier fructis sampunai
nusipirkau ir as tamsu zalia buteliuka,visai nieko ziuriu ir man,darau maisymus tarp prof. sampunu kad plaukas nepriprastu
Noreciau isbandyt Rasos naujus sampunus..gal kas jau bandet??
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 10 19, 09:18)
nusipirkau ir as tamsu zalia buteliuka,visai nieko ziuriu ir man,darau maisymus tarp prof. sampunu kad plaukas nepriprastu
nu rasos kazkiap atrodo neblogi turetu but bet kad juose parabenu yra sudetyje......
jokiu parabenu ner NATURA SIBERICA sampunuose , bet beda kad jie man blukina sviesi spalva sruogeliu...... nors galvos odai l.tinka
laukiu issiziojus dabar ALTERNOS su baltaisiais triufeliais paziuresiu ar tikrai jau jei tokie isgirtieji atitiks kaina
Papildyta:
QUOTE(lietuvaiteee @ 2009 10 15, 19:33)
na as sviesintiems plaukams naudoju L'OREAL lumino contrast sampuna.jis specialiai skirtas sruogelm dazytiems plaukams.galiu pasakyti man jis patinka paryskina sviesintas sruogeles ir kaip raso neapkrauna be reikalo nedazytu plauku.
as naudojau balzama sita sviesintom sruogelem viskas buvo liux, bet priprato man jau prie jo labai noriu pakeisti
http://4.bp.blogspot...h/dbalzamas.jpg
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 10 19, 08:18)
As bandziau, nieko gero, man nepatiko... Plaukai kai kokie siaudai dabar, baisiai siurkstus... Patiko tik pakuote, daugiau niekas...
ka bebandyciau visuomet griztu prie Keune sio sampuno pazeistiems plaukams
QUOTE(Emocija2009 @ 2009 10 06, 22:07)
Mergaites kas naudoja profesionalia kosmetika K@ARAL, labai prasau parasykit kaip jums formavimo priemones. Skaiciau kad sampunai, balzamai, kaukes, ampules labai visiems patinka, bet nerandu atsiliepimu apie sukuosenu formavimo priemones.
Sampunas nuo slinkimo Atlieka savo funkcijas saziningai.
Sampunas nuo slinkimo Atlieka savo funkcijas saziningai.
kur gauti kaaral KAUNE???? kas zinot pagelbekit
Sveikutes, as kaip ir daugelis niekaip neisirenku sau tinkamo sampuno. Paskutini MARGARITA (dazytiems)naudojau, siaip plaukai minksti , purus, nu , bet po keliu plovimu paliskanu atsirado...Siandiena Maximoj uzziurejau SAYOOS (nezinau ar teisingai rasosi), bet nerizikavau pirkti, galvoju su jumis pasikonsultuoti Gal ka bandet...
Kazkaip jau dabar bijau tuos brangius ir pirkti, nes kelis kartus pirkau ir ...pinigai i bala
Beje, norejau pasiklausti pas tas merginas kurios dazo plaukus, ar visada perkate sampuna butent dazytiems plaukams ar tiesiog atsizvelgiate i poreiki (nuo pleiskanu, nuo slinkimo)?
Kazkaip jau dabar bijau tuos brangius ir pirkti, nes kelis kartus pirkau ir ...pinigai i bala
Beje, norejau pasiklausti pas tas merginas kurios dazo plaukus, ar visada perkate sampuna butent dazytiems plaukams ar tiesiog atsizvelgiate i poreiki (nuo pleiskanu, nuo slinkimo)?
QUOTE(bitemaja1 @ 2009 10 23, 16:05)
Sveikutes, as kaip ir daugelis niekaip neisirenku sau tinkamo sampuno. Paskutini MARGARITA (dazytiems)naudojau, siaip plaukai minksti , purus, nu , bet po keliu plovimu paliskanu atsirado...Siandiena Maximoj uzziurejau SAYOOS (nezinau ar teisingai rasosi), bet nerizikavau pirkti, galvoju su jumis pasikonsultuoti Gal ka bandet...
Sveikute, as dazausi sruogelemis plaukus, et sampuna visada perku ir naudoju sausiems ir pazeistiems plaukams, nes mano jie tokie yra
As gavau Matrix sleek.look sampuna ir kondisena.Prisiskaiciau geru atsiliepimu, tikiuosi kad ir man tiks