Labai laukiu atsiliepimu apie TIGI bed head self Absorbed mega vitamin?
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2009 10 14, 12:35)
Yra atskira tema apie TIGI priemones, ten daug atsiliepimu. siulau apsilankyti ten, nereiks laukti
Sveikos, bandet kas nors RASA sampuna, vakar kazkoki nauja uzmaciau (gal ir senas bet pirmakart maciau)... Rodos ir be SLS, kazkoks kitas idomus ingredientas buvo, tai net nezinau ar kenksmingas ar ne...
Kokie atsiliepimai?
Kokie atsiliepimai?
Kokie atsiliepimai apie si sampuna?
as vis ieskau geriausio sampuno ,esu daug isbandziusi,bet to vienintelio,kuraiam duociau 10balu,vis nerandu
na 10 balų sunku duot. aš tokio dar irgi neradau
O aš norėčiau šampūno šviesintiems plaukams maitinančio (nes artėja žiema ir plaukams drėgmės nebereikėtų, bet ne pilkinančio, o tokio, kuris apsaugo plaunant šviesius plaukus. na ir dar galėtų būti kuo natūralesnis. Teks tokio ieškoti.. Vienoj parduotuvėj patarė pirkti specialiai šviesiems dažytiems plaukams, o ne įprastą dažytiems.. gal kas gali ką nors rekomenduoti
QUOTE(Blondiaa @ 2009 10 15, 18:54)
O aš norėčiau šampūno šviesintiems plaukams maitinančio (nes artėja žiema ir plaukams drėgmės nebereikėtų, bet ne pilkinančio, o tokio, kuris apsaugo plaunant šviesius plaukus. na ir dar galėtų būti kuo natūralesnis. Teks tokio ieškoti.. Vienoj parduotuvėj patarė pirkti specialiai šviesiems dažytiems plaukams, o ne įprastą dažytiems.. gal kas gali ką nors rekomenduoti
na as sviesintiems plaukams naudoju L'OREAL lumino contrast sampuna.jis specialiai skirtas sruogelm dazytiems plaukams.galiu pasakyti man jis patinka paryskina sviesintas sruogeles ir kaip raso neapkrauna be reikalo nedazytu plauku.
Susinervinau.. isbandziau ta sampuna ir balzama nieko gero.. Joc care sausiems plaukams visu pirma galvojau, kad daugiau putos, kitas dalykas kad stipriau kvepes ir kad geriau sukuosis.. sakau gal jo daugiau reik pylt..?
QUOTE(emrata @ 2009 05 13, 11:32)
kiek teko iki siol isbandyti sampunu, o ju buvo tikrai daug, tai kolkas geriausia zodi galiu pasakyti apie Marlies Moller produktus
man sitie sampunai visai netiko, labai nusivyliau.