Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai (3)

Apklausa: Kokius šampūnus naudojate? (424 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Naudoju L'oreal absolut rerpair,bet labai kazko gero apie ji pasakyti negaliu smile.gif galoeciau net pasakyt,kad man uz ji geriau net Elvital is maximos
Atsakyti
QUOTE(ne_mamukas @ 2009 10 07, 23:20)
TRESemme man kolkas topiniai.

user posted image

Na kaip suprantu dabar kalba eina apie sias priemones ir kadangi skaityti moku, tai jos is profesionalios linijos..
Kaip tik apie sias priemones grupioke kalbejo neseniai ir sake kaip gailisi jog vasara budama UK neuzispirko ju, nes grizus i LT ir nusipirkus cia tas pacias priemones uz didesne kaina - nusivyle ir kaina ir tuo labiau kokybe.. smile.gif)) na o i prekybos centrus urmu vezamos prekes aisku kokybe panasios visoj Europoj. Taciau buna atsirenki ir is to kazka tinkancio. smile.gif)
Papildyta:
QUOTE(vernela @ 2009 10 08, 08:49)
o as vakar ploviau galva baltu moliu is Logonos serijos. Skirtas sausiems plaukams. Nenusivyliau,plaukai minksti, atrodo daugiau smile.gif

Prasom placiau apie ta moli.. Kuo naudingas? Kaip naudojate? Kur perkate? Kiek mokate? biggrin.gif smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(ambriu @ 2009 10 08, 18:46)
Na kaip suprantu dabar kalba eina apie sias priemones ir kadangi skaityti moku, tai jos is profesionalios linijos..
Kaip tik apie sias priemones grupioke kalbejo neseniai ir sake kaip gailisi jog vasara budama UK neuzispirko ju, nes grizus i LT ir nusipirkus cia tas pacias priemones uz didesne kaina - nusivyle ir kaina ir tuo labiau kokybe..  smile.gif)) na o i prekybos centrus urmu vezamos prekes aisku kokybe panasios visoj Europoj. Taciau buna atsirenki ir is to kazka tinkancio. smile.gif)
Papildyta:

Prasom placiau apie ta moli.. Kuo naudingas? Kaip naudojate? Kur perkate? Kiek mokate? biggrin.gif smile.gif)))

tai baltasis molis su lotoso kvapu,kuri uzsisakiau per interneta. 200ml.tubelej-tai mineraline kosmetika,tinka sausai odai ir jautriems plaukams. Pirmas ispudis,kai tepiau ant plauku,neiprastas. Molis aisku neputoja,bet gerai plauna plaukus ir oda. Po plovimo plaukai tampa svelnus, minksti,ju atrodo daugiau.Sudetyje mano nustebimui labai nedau komponentu:Vanduo,kaolinas ir dar keturi komponentai. Kadangi as vis labiau linkstu prie naturaliu sampunu,tai sitas man visai o.k. Kaina apie 6€. Ideciau ir nuotrauka,bet nemoku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ambriu @ 2009 10 08, 20:46)
Kaip tik apie sias priemones grupioke kalbejo neseniai ir sake kaip gailisi jog vasara budama UK neuzispirko ju, nes grizus i LT ir nusipirkus cia tas pacias priemones uz didesne kaina - nusivyle ir kaina ir tuo labiau kokybe..  smile.gif)) na o i prekybos centrus urmu vezamos prekes aisku kokybe panasios visoj Europoj. Taciau buna atsirenki ir is to kazka tinkancio. smile.gif)

Na, kaip čia pasakius - man atrodo, kad tik skambiai pavadinta profesionaliomis, kad pritrauktų pirkėjų dėmesį, bet realiai tas priemones pardavinėja tiek "Maximose", tiek "Norfose", abiejų didelių buteliukų kaina apie 20Lt, kokybė LT vidutiniška, o ir toj pačioj UK tai eilinės prekybcentrių priemonės, na, kad ir kokybė geresnė nei pas mus. Aš nesakau, kad blogos ar netinkamos, kaip tik daug kam tinka ir patinka, o ypač iš užsienio atvežtos, bet profesionaliomis nevadinčiau kaip ir kokių "SYOSS", kurias reklamuoja kaip salonines priemones rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 08 spalio 2009 - 22:21
QUOTE(vernela @ 2009 10 08, 20:02)
tai baltasis molis su lotoso kvapu,kuri uzsisakiau per interneta. 200ml.tubelej-tai mineraline kosmetika,tinka sausai  odai ir jautriems plaukams. Pirmas ispudis,kai tepiau ant plauku,neiprastas. Molis aisku neputoja,bet gerai plauna plaukus ir oda. Po plovimo plaukai tampa svelnus, minksti,ju atrodo daugiau.Sudetyje mano nustebimui labai nedau komponentu:Vanduo,kaolinas ir dar keturi komponentai. Kadangi as vis labiau linkstu prie naturaliu sampunu,tai sitas man visai o.k. Kaina apie 6€. Ideciau ir nuotrauka,bet nemoku ax.gif

Labai aciu uz informacija - labai issamu ir aisku dabar viskas. smile.gif) O gal nuoroda is kur siunciates galima? smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 10 05, 23:36)
Pritariu kazkieno issakytai nuomonei, kad HEMPZ drekinantis yra superinis sampunas. negaliu atsidziaugt

o kur galima nusipirkt HEMPZ sampuno ? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 08 spalio 2009 - 23:38
QUOTE(lisik @ 2009 10 09, 00:38)
o kur galima nusipirkt HEMPZ   sampuno ?  smile.gif

sarmoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ambriu @ 2009 10 08, 22:29)
Labai aciu uz informacija - labai issamu ir aisku dabar viskas. smile.gif) O gal nuoroda is kur siunciates galima? smile.gif))

logona.de smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2009 10 09, 01:18)

aciu bigsmile.gif ainu pirkt. kaip tik savo vichy subaigiau
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 10 09, 00:38)
o kur galima nusipirkt HEMPZ   sampuno ?  smile.gif

Douglas
Atsakyti
user posted image
dabar naudoju sita sampuna, na tikrai suteikia purumo. bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginariukas: 13 spalio 2009 - 15:07
As siandien nusipirkau sampuna Joc care ir balzama Joc care su persiku kauliuku aliejum atrodo.. g.gif gal geri bus.. dar nebandziau wub.gif siule dar kauke su alijosium, bet pagailejau si karta lt.. nors gera pasirode g.gif vien kad su alijosium thumbup.gif o va pasiskaiciau atsiliepimus apie sampuna tai nusivyliau.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 13 spalio 2009 - 18:50