Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai (3)

Apklausa: Kokius šampūnus naudojate? (424 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 10 07, 20:57)
Naudojai, buvo gerai, o dabar jau plaukai nukristų, kad nedrįstum? blink.gif  Sory, negalvok, kad čia specialiai kabinėjuosi, bet keista, kad drąsos daug reikia turėt šampūnu galva išsiplauti blush2.gif

ne,ne drasos,tiesiog net nera noro man pirkti ir meginti,gal ir tiktu,kas ten zino:) bet kazkodel i kitus dairausi...
Atsakyti
As isbandziau Fitoval sampuna ir Fitoval vitaminus. Tikrai labai patiko. O ir tikrai nera brangus.
Atsakyti
QUOTE(aurytea @ 2009 10 07, 19:38)
Ir gal atsirastu norinciu litrini buteli drekinancio Hempz sampuno pasidalinti per puse Vilniuje? blush2.gif

Mane domintų trečdalis 4u.gif
Atsakyti
TRESemme man kolkas topiniai.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ne_mamukas @ 2009 10 08, 00:20)
TRESemme man kolkas topiniai.

Turėjau ir šitus - man vidutiniškai g.gif Antrąkart tikrai nepirkčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 07 spalio 2009 - 22:24
QUOTE(Victorious @ 2009 10 07, 23:23)
Turėjau ir šitus - man vidutiniškai g.gif Antrąkart tikrai nepirkčiau.

O man tai jie labai geri, ir plaukai žvilga ypač nuo kondicionieriaus. Draugė pasakojo, kad jos pusesserė prašė Uk nupirkt šampūną tokį iš L'Oreal ir parsiūsti jai į Lietuvą, sako nėra net ko lyginti...TRESemme šampūnus taip pat pirkau UK, tai girdėjau atsiliepimų, kad jie ženkliai skiriasi nuo Lietuvoje pirktų...Beje, tokių kiekių kaip 900ml Lietuvoje dar niekur nemačiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(ne_mamukas @ 2009 10 08, 00:28)
O man tai jie labai geri, ir plaukai žvilga ypač nuo kondicionieriaus. Draugė pasakojo, kad jos pusesserė prašė Uk nupirkt šampūną tokį iš L'Oreal ir parsiūsti jai į Lietuvą, sako nėra net ko lyginti...TRESemme šampūnus taip pat pirkau UK, tai girdėjau atsiliepimų, kad jie ženkliai skiriasi nuo Lietuvoje pirktų...Beje, tokių kiekių kaip 900ml Lietuvoje dar niekur nemačiau g.gif

Aš Lietuvoj pirkau. Tikiu, kad UK kokybiškesni smile.gif Pati ten būdama ploviau su "Umberto Giannini", prekybos centrų priemonėm ir efektas tikrai thumbup.gif Grįžau, nusipirkau čia tas pačias priemones, bet nieko panašaus schmoll.gif O pas mus dar tokius brand'us "Sarmoj", "Douglase" pardavinėja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 07 spalio 2009 - 22:48
QUOTE(Victorious @ 2009 10 07, 23:38)
Aš Lietuvoj pirkau. Tikiu, kad UK kokybiškesni smile.gif Pati ten būdama ploviau su "Umberto Giannini", jų prekybos centrų priemonėm ir efektas tikrai thumbup.gif Grįžau, nusipirkau čia tas pačias priemones, bet nieko panašaus schmoll.gif O pas mus dar tokius brand'us "Sarmoj", "Douglase" pardavinėja biggrin.gif

Tikiu doh.gif Ir dar kai paskaičiavau čia, kiek mes už tas priemones mokam, tai baisu darosi. Ten jas daug pigiau galima nusipirkti...o ir kokybė nusipirkus neapvilia ax.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutes! mirksiukas.gif naudoju Umberto Giannini,kuris suteikia plaukams blyzgesio,turiu visa serija siu priemoniu ax.gif ir dar isigijau TIGI firmos sampuna ir kondicionieriu dazytiems plaukams,tai ne patiko visiskai,nors TIGI yra skirti profesionalams,pirkausi kirpykloje.P.S.kas liecia del kokybes kur pirkta Lietuvoje ir UK tai kaip diena nuo nakties skiriasi,nes pati gyvenu UK,tai panos dziaugesi kai parvezu megstamu joms sampuniuku,sako,kad visiskai kitas plovimas lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 10 08, 01:40-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 10 08, 01:40)
4u.gif sveikutes! mirksiukas.gif  naudoju Umberto Giannini,kuris suteikia plaukams blyzgesio,turiu visa serija siu priemoniu ax.gif  ir  dar isigijau TIGI firmos sampuna ir kondicionieriu dazytiems plaukams,tai ne patiko visiskai,nors TIGI yra skirti profesionalams,pirkausi kirpykloje.P.S.kas liecia del kokybes kur pirkta Lietuvoje ir UK tai kaip diena nuo nakties skiriasi,nes pati gyvenu UK,tai panos dziaugesi kai parvezu megstamu joms sampuniuku,sako,kad visiskai kitas plovimas lotuliukas.gif

Na va todel as ir manau kad neverta leisti pinigeliu dideliu ant 'profesonaliu" ir brangiu priemoniu Lietuvoje, o paprasyti kad kas atsiustu kokybiskesnius ir pigesnius variantus is UK. Na o savo ruožtu galiu pasakyt kad tas Nivea, kuri vakar paviesinau man labai patiko, plaukai glotnesni zymiai.Tai tiek.. smile.gif)
Atsakyti
o as vakar ploviau galva baltu moliu is Logonos serijos. Skirtas sausiems plaukams. Nenusivyliau,plaukai minksti, atrodo daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ambriu @ 2009 10 08, 09:31)
Na va todel as ir manau kad neverta leisti pinigeliu dideliu ant 'profesonaliu" ir brangiu priemoniu Lietuvoje, o paprasyti kad kas atsiustu kokybiskesnius ir pigesnius variantus is UK. Na o savo ruožtu galiu pasakyt kad tas Nivea, kuri vakar paviesinau man labai patiko, plaukai glotnesni zymiai.Tai tiek.. smile.gif)

Profesionalių kokybė nesiskiria, kalbama apie prekybos centrų priemones.
Atsakyti