Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai (3)

Apklausa: Kokius šampūnus naudojate? (424 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(ZBITKA @ 2009 10 06, 23:14)
vilniuje VCUP 55lt sampunas pas mus Italijoje 10E-35lt. kaip matome, kainos LT ispustos doh.gif

Tai tikrai nevienintelis geras sampunas,del kurio reiketu isleisti pinigu daugiau, negu jis istikruju kainuoja.

Atsakyti
kas apsidalins patirtimi turintys sviesintus naturaliai garbanotus plaukus kuriu galus reikia drekinti, virsus taip pat negreit riebaluojas
maximiniu sampunu nenaudoju
Papildyta:
ta prasme visad ziuriu i sudeti kad nebutu sulfatu parabu ir kta o maximos sampunuose to pilna
Atsakyti
Pas mane plaukai nera ilgi ir jie laaabai megsta sukiotis i visas puses ir negraziai krist, tai prigriebiau siandien NIVEA "Straight and Easy" sampuna ir balzama.. Gal yra naudojanciu jau ji?? smile.gif)) (balzamo neimiau, dar gal ateiciai pasilikau)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ambriu @ 2009 10 07, 16:59)
Pas mane plaukai nera ilgi ir jie laaabai megsta sukiotis i visas puses ir negraziai krist, tai prigriebiau siandien NIVEA "Straight and Easy" sampuna ir balzama.. Gal yra naudojanciu jau ji?? smile.gif)) (balzamo neimiau, dar gal ateiciai pasilikau)
user posted image

nemeginau,bet kiek pamenu kitu atsiliepimus,tai tik reklaminiai zodziai grazus,o rezultato nera.
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 10 05, 22:36)
Pritariu kazkieno issakytai nuomonei, kad HEMPZ drekinantis yra superinis sampunas. negaliu atsidziaugt wub.gif galvojau kad mano plauku suvaldyt neimanoma, ir kad jie niekad nebus glotnus, bet aciu hempz, mano plaukai dabar atrodo taip, kaip visada norejau  smile.gif  tad  rekomenduoju merginoms, kurios kovoja su sausai, beispucianciais plaukais 4u.gif

Noriu biggrin.gif

Kas del Nivea sampunu, tai kiti man netinka, bet zurnale isbandziau naujo purinancio sampuno meginuka ir likau maloniai nustebinta, man patiko. Tai isigijau visa buteliuka ir dar kazkokia purinancia priemone saknims. Na ziuresim kaip tiks toliau, nes dabar pripratus prie prof. serijos sampunu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 10 07, 16:01)
nemeginau,bet kiek pamenu kitu atsiliepimus,tai tik reklaminiai zodziai grazus,o rezultato nera.

kazkada bandziau,nieko ypatingo
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 10 06, 19:29)
is platintojos smile.gif

Kiek zinau, jau ta platintoja nebepardavineja Hempz priemoniu doh.gif verysad.gif

Kas gali pasakyt, kas platina Hempz priemones? ax.gif
Ir gal atsirastu norinciu litrini buteli drekinancio Hempz sampuno pasidalinti per puse Vilniuje? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurytea: 07 spalio 2009 - 17:40
Aš jau pora mėnesių naudoju Tigi priemones plaukams, konkrečiai Brunette Goddess, šampūna bei kondicionierių, na kol kas man super, kadangi turiu naturalius, nedažytus itin storus plaukus, susitvarkyti tikrai nelengva, o dabar jie tapo tikrai klusnesni, glotnus, gražiai atrodo net nedžiovinus džiovintuvu. Kad gaučiau dar geresnį efektą, prieš kur einant, dar juos suglotninu su dumb blonde smoothing stuff, na o jei džiovinu džiovintuvu, tuomet būtinai prieš džiovinimą juos ištepu joico spindesio suteikiančiu ir nuo karsčio apsaugančiu aliejuku. efektas tikrai būna liuks. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aurytea @ 2009 10 07, 18:38)
Kiek zinau, jau ta platintoja nebepardavineja Hempz priemoniu doh.gif   verysad.gif
Kas gali pasakyt, kas platina Hempz priemones? ax.gif
Ir gal atsirastu norinciu litrini buteli drekinancio Hempz sampuno pasidalinti per puse Vilniuje? blush2.gif

as 4u.gif
Beje,Elgon kosmetikos meginiu galima nusipirkti PC MADA esancioje vaistineje:)
SIandien gavau milkshake aliejinio sampuno megineliu,tai isbandysiu,ziuresiu,ar patiks plaukuciams:) a,taip pat Dessenge sampuna ir kauke turiu..na,testavimosi metas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maserati: 07 spalio 2009 - 19:34
nivea sampunai man patys blogiausi. niekada tokiu nebepirksiu
Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2009 10 07, 20:38)
nivea sampunai man patys blogiausi. niekada tokiu nebepirksiu

As,pamenu,pries kokius 5 metus naudojau nivea sampuna ir balzama,na ir buvo grazu biggrin.gif graziai krito plaukai ir t.t. Dabar jau nedrisciau meginti..
Atsakyti
Naudojai, buvo gerai, o dabar jau plaukai nukristų, kad nedrįstum? blink.gif Sory, negalvok, kad čia specialiai kabinėjuosi, bet keista, kad drąsos daug reikia turėt šampūnu galva išsiplauti blush2.gif
Atsakyti