Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai (3)

Apklausa: Kokius šampūnus naudojate? (424 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(ZBITKA @ 2009 10 06, 00:04)
Siulau isbandyt Everline Anticaduta su augalu ekstraktais. Man patinka, kad jis neriebina plauku bet ir nesausina...Neseniai bandziau l'erbolario, tai ne tas efektas..Loreal professional bandziau Sebo control ale kad jis man neefektyvus, o is Vitamino color bandziau kauke tikrai gera! Bet man dabar patinka ir Elvital raudona kauke- nesitikejau, kad bus tokia gera..Suminkstina plaukus, drekina, bet neriebina. Dar labai geras sampunas Elgon- pirkau VCUP ir paskui pas mus, Italijoje. Tikrai geras, rekomenduoju!!!
Papildyta:
http://www.elgoncosmetic.it/

liuks!!!

Kokios kainos elgon kosmetikos?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 10 04, 12:03)
Prisidedu prie pagyrų. Man irgi jis labai patinka šiuo metu smile.gif
mačiau, kad tu ir balzamą šios serijos turi. kaip jis tau?
kaip tik baiginėjasi visi balzamai, ir mintys sukiojasi apie šitą rolleyes.gif
QUOTE(Bittersweet @ 2009 10 04, 12:08)
tu matai...o pas mane jis pora kart panaudotas stovi uzkistas lentynoj...man nuo jo plaukai klaikiai velesi, buvo siurkstus, tiesiog neimanoma

o va sitie tinka, dabar pakaitom naudoju

nu matai, kaip skirtingai. man tas Vichy didelio įspūdžio nepaliko, bet ir negadino plaukų. tik nepatiko, kad jis odos neplovė, tik plaukus.
toks jausmas buvo kažkoks nešvarios galvos odos g.gif
o šitas Hempz tai sudomino, jaučiu reiks pirkt, nes draugė irgi gyrė labai rolleyes.gif
QUOTE(Victorious @ 2009 10 04, 12:08)
Parduotuvėj 250ml šiuo metu apie 38Lt kainuoja, perkant iš platintojų - 24 -26Lt smile.gif
kas per platintojai? kokiu būdu jie platina?
QUOTE(GinMintė @ 2009 10 05, 13:26)
O kokie jusu plaukai? 4u.gif Ir kuo sampunas patiko (kokiu poveikiu)?
mano plaukai normalūs, tik pūčiasi, tai va šitas šampūnas glotnumo ir žvilgesio duoda.
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 10 05, 23:36)
Pritariu kazkieno issakytai nuomonei, kad HEMPZ drekinantis yra superinis sampunas. negaliu atsidziaugt wub.gif galvojau kad mano plauku suvaldyt neimanoma, ir kad jie niekad nebus glotnus, bet aciu hempz, mano plaukai dabar atrodo taip, kaip visada norejau  smile.gif  tad  rekomenduoju merginoms, kurios kovoja su sausai, beispucianciais plaukais 4u.gif

O kur jus perkate si sampuna? bigsmile.gif
Atsakyti
Uzsikabliavau ant Hymalaya sampunu, o ypac sausiems ir pazeistiems plaukams thumbup.gif Nors mano plaukai ne tokie, bet sitas sampunas kol kas tinka idealiai - plaukau lengvi, nenusauseje smile.gif O svarbiausia, kad nedirgina mano galvos odos, neniezti, nepleiskanoja. Dedu dideli pliusa thumbup.gif
Atsakyti
as siandien pirkau is Logonos sampuna Weiße Lavaerde. Gal kas bandet? As dar neisbandziau.
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2009 10 06, 13:20)
O kur jus perkate si sampuna?  bigsmile.gif

is platintojos smile.gif
Atsakyti
Siandien nusipirkau Garnier sampuna "blondiniskiems" plaukams biggrin.gif rytoj bandysiu, nors nesitikiu stebuklo, paskaiciau jusu postus, pagalvojau, gal ir man kada reikes kada isbandyti rimtesni sampuna rolleyes.gif Plaukai ilgi, garbanoti, sviesinti, sunku po plovimo issukuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2009 10 06, 12:53)
mačiau, kad tu ir balzamą šios serijos turi. kaip jis tau?
kaip tik baiginėjasi visi balzamai, ir mintys sukiojasi apie šitą rolleyes.gif 

kas per platintojai? kokiu būdu jie platina?

Balzamas man taip pat thumb_yello.gif Irgi nemažiau pablizgina nei šampūnas ax.gif Nors šiuo metu mano favoritas "SEBASTIAN Laminates Sheer" žvilgesio teikiantis kondicionierius, bet patinka ir "TBS" smile.gif

Platintojai iš UK atsisiunčia ar atsiveža "TBS" prekes ir pardavinėja kokiu trečdaliu ar pan. pigiau nei pas mus. Atsiunčia prekių katalogą į el. paštą, išsirenki iš to, kas yra arba gali užsisakyti tai, kas domina. Man žinomi platintojai (vieni parduoda pigiau, kiti truputį brangiau, vieni jau turi prekes, iš kitų reik užsisakinėt ir palaukti norimos priemonės) yra iš Vilniaus, bet gali siųsti ir į kitus miestus. Adresai "TBS" temoj buvo arba galiu atsiųst į AŽ, jeigu reikia ax.gif Galima pigiau nusipirkti ir "TBS" tinklalapy išpardavimų metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 06 spalio 2009 - 20:22
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 10 06, 19:29)
is platintojos smile.gif

O kur ta platintoja galima surasti? blush2.gif Zinau sarmoj pardavineje, bet ten jie labai brangus.
Atsakyti
Mergaites kas naudoja profesionalia kosmetika K@ARAL, labai prasau parasykit kaip jums formavimo priemones. Skaiciau kad sampunai, balzamai, kaukes, ampules labai visiems patinka, bet nerandu atsiliepimu apie sukuosenu formavimo priemones. 4u.gif
Sampunas nuo slinkimo thumbup.gif Atlieka savo funkcijas saziningai.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 10 06, 09:12)
Kokios kainos elgon kosmetikos?

vilniuje VCUP 55lt sampunas pas mus Italijoje 10E-35lt. kaip matome, kainos LT ispustos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2009 10 07, 00:14)
vilniuje VCUP 55lt sampunas pas mus Italijoje 10E-35lt. kaip matome, kainos LT ispustos doh.gif

Kurioj pard. ju VCUP yra?
Atsakyti