Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai (3)

Apklausa: Kokius šampūnus naudojate? (424 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Supergirl @ 2009 10 04, 12:56)
atradau va šitą, tai jaučiu, dar ilgai nepirksiu kito šampūno. labai patinka smile.gif
user posted image

tu matai...o pas mane jis pora kart panaudotas stovi uzkistas lentynoj...man nuo jo plaukai klaikiai velesi, buvo siurkstus, tiesiog neimanoma

o va sitie tinka, dabar pakaitom naudoju
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 10 04, 13:03)
Kiek kainavo,jei ne paslaptis? rolleyes.gif

Parduotuvėj 250ml šiuo metu apie 38Lt kainuoja, perkant iš platintojų - 24 -26Lt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 04 spalio 2009 - 11:13
QUOTE(jadzka @ 2009 10 04, 11:07)
Nepasakyčiau, kad greičiau susinaudoja pirkti vaistinėje arba natūralūs g.gif:

O išbandžius esu visko ir daug... O'Rising, Joico, Kerastase, Loreal prof., Tigi, Alterna, Aveda, Klorane, Keune, KMS, Goldwell, lakme, Cutrin ir t.t. Nemažai kas ir patiko. Šiai dienai vienareikšmiai sakau, kad labiausiai nepatiko Tigi, nes sintetinis šlamštas su itin agresyviais kvapais ir labai įjautrino galvos odą ir Alterna neverta savo kainos.

Tikrai patiko kai kas ir Loreal prof. (Pvz Vitamino color, Sebo control ir Solar), O'Rising geros priemonės, tik Caduta šampūnas labai sausina plauką... Joico patiko, bet K-Pac serija man per riebi, užtat mamai blondintiems plaukams - idealu. KMS purinanti serija patiko labai. Dabar naudoju Klorane su chininu, tai thumbup.gif:

P.S. mano plaukai ploni, tamsūs, iki pečių, tiesūs linkę slinkti ir riebaluotis. Pastebėjau, kad geriausiai man tinka natūralesnės priemonės su augalų ekstraktais ir pan. Ir svarbiausia, kad gerai plautų, plaukai nesukristų, būtų slidūs, bet purūs ir aišku, nemažintų blizgesio.

Ar bandei ka nors is Logonos serijos?(is kontroliuotos naturalios kosmetikos)Mano plaukai anksciau buvo stori,dabar labai suploneja,todel sampunus renkuosi labai atsargiai,kad nebutu per stiprus. Is Rausch serijos man irgi patinka,ypac su kiausiniu.O sis tai labai skalsus,uztenka mazo kiekio plaukams plauti ir jie labai blizga, turi kritima.
Atsakyti
QUOTE(vernela @ 2009 10 04, 12:57)
Ar bandei ka nors is Logonos serijos?(is kontroliuotos naturalios kosmetikos)Mano plaukai anksciau buvo stori,dabar labai suploneja,todel sampunus renkuosi labai atsargiai,kad nebutu per stiprus. Is Rausch serijos man irgi patinka,ypac su kiausiniu.O sis tai labai skalsus,uztenka mazo kiekio plaukams plauti ir jie labai blizga, turi kritima.

Logonos nebandžiau ax.gif kažko ir netraukia blush2.gif
Atsakyti
sveikutės mirksiukas.gif

QUOTE(kumiko @ 2009 10 02, 18:59)
Man syos tai netiko ir nepatiko schmoll.gif

QUOTE(*Karina* @ 2009 10 03, 11:08)
maciau Maximoje gerai isreklamuota "Syoss" plauku prieziuros produktu profesionalams linija  ax.gif ir kaina labai nedidele  bigsmile.gif  ar isbandet kas nors? mano plaukams retai kas tinka... tai sakau pries pirkdama, geriau cia pasiklausinesiu  g.gif

o aš du kart jau ploviau, galiu pasakyti, kad rezultatas man patinka ax.gif purūs, žvilgantys, lengvai formuojami plaukai. nežinau, kaip bus toliau, pažiūrėsim biggrin.gif tik kvapas mane erzina.

QUOTE(jadzka @ 2009 10 04, 09:04)
Galėjo išgirti tos, kurios seniai išvis prastais šampūnais plovė ax.gif O pabandžiusios prof. serijos tikrai nemanau,kad girs  mirksiukas.gif

na, pagyriau aš, nors prieš tai apie metus laiko ploviau su prof. kosmetika g.gif nors, sakau, nežinau, kaip bus toliau, reikia ilgiau panaudojus daryt išvadą, gal čia trumpalaikis efektas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 10 04, 10:04)
Galėjo išgirti tos, kurios seniai išvis prastais šampūnais plovė ax.gif O pabandžiusios prof. serijos tikrai nemanau,kad girs  mirksiukas.gif

Keistas nusistatymas labai. Jei jums ir jūsų draugei netiko tai vadinasi šlamštas? Kas liečia sudėtį- taip, ji prasta, bet ne prastesnė už kitų neekologiškų, nenatūralių šampūnų. Aš gyriau Syoss priemones, man jos labai gerą efektą pradžioje davė. Jau porą mėnesių naudoju. O plovus plaukus esu ir prastais šampūnais, ir labai gerais. (čia turbūt pagal kainas kaip suprantu skirstoma, pigus- tai labai prastas, o brangus- tai labai geras) Na nesvarbu, bet faktas tas, kad rezultatai mane tenkina išplovus galva syoss šampūnu, lygiai taip pat kaip ir kerastase, keune, ar biodroga.
Atsakyti
Siandien uzsisakiau du sveicaru firmos Rausch sampunus,vienas su avokadu,kitas su svieziais kiausiniais. Labai laukiu. Viena turejau,buvau patenkinta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vernela @ 2009 10 04, 22:39)
Siandien uzsisakiau du sveicaru firmos Rausch sampunus,vienas su avokadu,kitas su svieziais kiausiniais. Labai laukiu. Viena turejau,buvau patenkinta. smile.gif

o kur uzsisakei? ax.gif kokia kaina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2009 10 04, 11:56)
atradau va šitą, tai jaučiu, dar ilgai nepirksiu kito šampūno. labai patinka smile.gif
user posted image

O kokie jusu plaukai? 4u.gif Ir kuo sampunas patiko (kokiu poveikiu)?
Atsakyti
Pritariu kazkieno issakytai nuomonei, kad HEMPZ drekinantis yra superinis sampunas. negaliu atsidziaugt wub.gif galvojau kad mano plauku suvaldyt neimanoma, ir kad jie niekad nebus glotnus, bet aciu hempz, mano plaukai dabar atrodo taip, kaip visada norejau smile.gif tad rekomenduoju merginoms, kurios kovoja su sausai, beispucianciais plaukais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 10 04, 11:07)
Nepasakyčiau, kad greičiau susinaudoja pirkti vaistinėje arba natūralūs g.gif:

O išbandžius esu visko ir daug... O'Rising, Joico, Kerastase, Loreal prof., Tigi, Alterna, Aveda, Klorane, Keune, KMS, Goldwell, lakme, Cutrin ir t.t. Nemažai kas ir patiko. Šiai dienai vienareikšmiai sakau, kad labiausiai nepatiko Tigi, nes sintetinis šlamštas su itin agresyviais kvapais ir labai įjautrino galvos odą ir Alterna neverta savo kainos.

Tikrai patiko kai kas ir Loreal prof. (Pvz Vitamino color, Sebo control ir Solar), O'Rising geros priemonės, tik Caduta šampūnas labai sausina plauką... Joico patiko, bet K-Pac serija man per riebi, užtat mamai blondintiems plaukams - idealu. KMS purinanti serija patiko labai. Dabar naudoju Klorane su chininu, tai thumbup.gif:

P.S. mano plaukai ploni, tamsūs, iki pečių, tiesūs linkę slinkti ir riebaluotis. Pastebėjau, kad geriausiai man tinka natūralesnės priemonės su augalų ekstraktais ir pan. Ir svarbiausia, kad gerai plautų, plaukai nesukristų, būtų slidūs, bet purūs ir aišku, nemažintų blizgesio.

Siulau isbandyt Everline Anticaduta su augalu ekstraktais. Man patinka, kad jis neriebina plauku bet ir nesausina...Neseniai bandziau l'erbolario, tai ne tas efektas..Loreal professional bandziau Sebo control ale kad jis man neefektyvus, o is Vitamino color bandziau kauke tikrai gera! Bet man dabar patinka ir Elvital raudona kauke- nesitikejau, kad bus tokia gera..Suminkstina plaukus, drekina, bet neriebina. Dar labai geras sampunas Elgon- pirkau VCUP ir paskui pas mus, Italijoje. Tikrai geras, rekomenduoju!!!
Papildyta:
http://www.elgoncosmetic.it/

liuks!!!
Atsakyti
QUOTE(*Karina* @ 2009 10 05, 10:24)
o kur uzsisakei?  ax.gif kokia kaina?  ax.gif

Uzsisakiau per interneta EU Versandapotheke,cia reikia pirmiausia registruotis, kaip ir visuose puslapiuose, jeigu nori ka pirkt. Jie turi nemazai atpigintu prekiu. Tie sampunai irgi dabar -24% nupiginti. Vienas kainuoja,t.y.200ml sampuno apie 7€.Siai apie 10€. Jis taupus, uztenka mazdaug 42 galvos plovimams. Plaukai blizga,man patiko.Griztu prie uzsakymo.Ten viskas vokieciu kalba. Jeigu susigundysi,galesiu detaliau paaiskinti. smile.gif
Atsakyti