QUOTE(vernela @ 2009 10 04, 11:06)
sveikos,pirkit sampunus vaistinese arba is naturaliu produktu. Juos sunaudoji greiciau, bet plaukams jie mielesni. O tie,kurie parduodami didelias kiekiais ir pigiai,slamstas.
Papildyta:
o kokius tu naudoji is prof.serijos?
Nepasakyčiau, kad greičiau susinaudoja pirkti vaistinėje arba natūralūs
:
O išbandžius esu visko ir daug... O'Rising, Joico, Kerastase, Loreal prof., Tigi, Alterna, Aveda, Klorane, Keune, KMS, Goldwell, lakme, Cutrin ir t.t. Nemažai kas ir patiko. Šiai dienai vienareikšmiai sakau, kad labiausiai nepatiko Tigi, nes sintetinis šlamštas su itin agresyviais kvapais ir labai įjautrino galvos odą ir Alterna neverta savo kainos.
Tikrai patiko kai kas ir Loreal prof. (Pvz Vitamino color, Sebo control ir Solar), O'Rising geros priemonės, tik Caduta šampūnas labai sausina plauką... Joico patiko, bet K-Pac serija man per riebi, užtat mamai blondintiems plaukams - idealu. KMS purinanti serija patiko labai. Dabar naudoju Klorane su chininu, tai
:
P.S. mano plaukai ploni, tamsūs, iki pečių, tiesūs linkę slinkti ir riebaluotis. Pastebėjau, kad geriausiai man tinka natūralesnės priemonės su augalų ekstraktais ir pan. Ir svarbiausia, kad gerai plautų, plaukai nesukristų, būtų slidūs, bet purūs ir aišku, nemažintų blizgesio.