Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai (3)

Apklausa: Kokius šampūnus naudojate? (424 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(diamondness @ 2009 10 03, 17:00)
Man tai pat  drinks_cheers.gif Tik gal purskiama kauke nebloga smile.gif

Tas pats šlamštas. Gailiuosi, kad pirkau.
Atsakyti
Itariu nebepirksiu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2009 09 24, 14:04)
Eksperimento būdu prieš 3-4 mėn. užsakėme porą vienetų skirtingų šampūnų iš Japonijos, kad pabandyti kažką visiškai naujo smile.gif
Kažkas neįtikėtino: taupiai ir smagiai einas, plaukučiai kaip kūdikio, na tiesiog superinis šampūnas wub.gif . Vyras turėdavo pleiskanėlių, bet tai jau pamiršta istorija... Plaukai plaunami porą kartų į savaitę, ne dažniau. Išsiplovus jaučias stiprus šviežumo (šaltuko) pojūtis. Rekomenduočiau pabandyti visoms 4u.gif ,internete galima susirasti tokių pardavime.
370ml kainavo 40-45Lt (bijau sumeluoti dėl tikslios kainos).

aš pamenu Japonijoje buvau pirkusi šampūną, tai pasakiškas buvo, išviso visą mėnesį net aliejuko plaukams nereikėjo jokio( nors namie po kiekvieno plovimo jis man būtinas), plaukai visiškai kitokie buvo, na aišku ir vanduo turėjo turbūt įtakos, bet deja, buteliuko nebeturiu, o ir ant jo buvo vien japoniškai viskas, dar norėjau sudėtį patikrint, bet kur tau.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 10 03, 23:51)
aš pamenu Japonijoje buvau pirkusi šampūną, tai pasakiškas buvo, išviso visą mėnesį net aliejuko plaukams nereikėjo jokio( nors namie po kiekvieno plovimo jis man būtinas), plaukai visiškai kitokie buvo, na aišku ir vanduo turėjo turbūt įtakos, bet deja, buteliuko nebeturiu, o ir ant jo buvo vien japoniškai viskas, dar norėjau sudėtį patikrint, bet kur tau.. doh.gif

Tai gali būti nuo vandens... Lt jis pakankamai kietas. Pvz būnant JAV ir Kanadoje man taip pat nereikdavo nei kondicionieriaus nei kaukių, o va Lt jų reikia. Tiesa ne nuo visų šampūnų.
Dabar man vis dar atradimas Klorane su Chininu. Atseit ir stiprina plaukus, nuo slinkimo ir plaukai mažiau prašosi kondicionieriaus nei nuo kitų būdavo. Čia lyginant daugiausia tuos nuo slinkimo šampūnus. Minusas nebent gan vyriškas kvapas, bet plaukai patenkinti: per nepilną mėnesį tikrai pamažėjo slinkimas ir plaukai gyvi tokie.
Atsakyti
QUOTE(*Karina* @ 2009 10 03, 23:40)
Itariu nebepirksiu... g.gif

bet prieš kelis psl juos nemazai kas išgyrė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2009 10 04, 09:55)
bet prieš kelis psl juos nemazai kas išgyrė  mirksiukas.gif

Galėjo išgirti tos, kurios seniai išvis prastais šampūnais plovė ax.gif O pabandžiusios prof. serijos tikrai nemanau,kad girs mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,pirkit sampunus vaistinese arba is naturaliu produktu. Juos sunaudoji greiciau, bet plaukams jie mielesni. O tie,kurie parduodami didelias kiekiais ir pigiai,slamstas.
Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2009 10 04, 09:04)
Galėjo išgirti tos, kurios seniai išvis prastais šampūnais plovė ax.gif O pabandžiusios prof. serijos tikrai nemanau,kad girs  mirksiukas.gif

o kokius tu naudoji is prof.serijos?
Atsakyti
atradau va šitą, tai jaučiu, dar ilgai nepirksiu kito šampūno. labai patinka smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supergirl: 04 spalio 2009 - 10:58
QUOTE(jadzka @ 2009 10 04, 10:31)
Tai gali būti nuo vandens... Lt jis pakankamai kietas. Pvz būnant JAV ir Kanadoje man taip pat nereikdavo nei kondicionieriaus nei kaukių, o va Lt jų reikia. Tiesa ne nuo visų šampūnų.
Dabar man vis dar atradimas Klorane su Chininu. Atseit ir stiprina plaukus, nuo slinkimo ir plaukai mažiau prašosi kondicionieriaus nei nuo kitų būdavo. Čia lyginant daugiausia tuos nuo slinkimo šampūnus. Minusas nebent gan vyriškas kvapas, bet plaukai patenkinti: per nepilną mėnesį tikrai pamažėjo slinkimas ir plaukai gyvi tokie.

Mane irgi sitas domino,vis apziuredavau,bet taip ir nenusipirkdavau...dar tiks visai pigus,beveik 30 Lt,bet maintis kildavo,kad gali sausint plaukus,nes ten nuo slinkimo padeda ir.t.t... g.gif Ar nera taip,kad sausintu ,gal is tikro verta pabandyt? Lengvai plaukai issisukuoja? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2009 10 04, 12:56)
atradau va šitą, tai jaučiu, dar ilgai nepirksiu kito šampūno. labai patinka smile.gif
user posted image

Prisidedu prie pagyrų. Man irgi jis labai patinka šiuo metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2009 10 04, 12:56)
user posted image

Kiek kainavo,jei ne paslaptis? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vernela @ 2009 10 04, 11:06)
sveikos,pirkit sampunus vaistinese arba is naturaliu produktu. Juos sunaudoji greiciau, bet plaukams jie mielesni. O tie,kurie parduodami didelias kiekiais ir pigiai,slamstas.
Papildyta:

o kokius tu naudoji is prof.serijos?

Nepasakyčiau, kad greičiau susinaudoja pirkti vaistinėje arba natūralūs g.gif:

O išbandžius esu visko ir daug... O'Rising, Joico, Kerastase, Loreal prof., Tigi, Alterna, Aveda, Klorane, Keune, KMS, Goldwell, lakme, Cutrin ir t.t. Nemažai kas ir patiko. Šiai dienai vienareikšmiai sakau, kad labiausiai nepatiko Tigi, nes sintetinis šlamštas su itin agresyviais kvapais ir labai įjautrino galvos odą ir Alterna neverta savo kainos.

Tikrai patiko kai kas ir Loreal prof. (Pvz Vitamino color, Sebo control ir Solar), O'Rising geros priemonės, tik Caduta šampūnas labai sausina plauką... Joico patiko, bet K-Pac serija man per riebi, užtat mamai blondintiems plaukams - idealu. KMS purinanti serija patiko labai. Dabar naudoju Klorane su chininu, tai thumbup.gif:

P.S. mano plaukai ploni, tamsūs, iki pečių, tiesūs linkę slinkti ir riebaluotis. Pastebėjau, kad geriausiai man tinka natūralesnės priemonės su augalų ekstraktais ir pan. Ir svarbiausia, kad gerai plautų, plaukai nesukristų, būtų slidūs, bet purūs ir aišku, nemažintų blizgesio.

Atsakyti