Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai (3)

Apklausa: Kokius šampūnus naudojate? (424 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Tutia @ 2009 10 02, 10:29)
Pasidalinsiu ir aš savo patirtim  blush2.gif

Kažkada naudojau Joico kasdienės priežiūros Moisturizing šampūną ir kondišiną, patiko, gražūs plaukai buvo, bet gan greit susiriebaluodavo, nes pačios mano plaukai nėra sausi, pakankamai sveiki, o linija drėkinanti, todėl plaukas labai slidus toks buvo, glotnus, purumo mažai.
Va taip atrodė: http://public.fotki....0336vicopy.html

labai gražiai atrodai thumbup.gif aš kaip tik tokių ir noriu, glotnių. nes man tas purumas jau iki kaulų nusibodo.
kur pirkai Joico. bet jie ne iš tų kur ekologiški, ania? kokia kiana? mirksiukas.gif

maciua Maxėj pigiau Syos, nu negi pirkt, pabandyt g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vernela @ 2009 10 02, 11:41)
man jis per stiprus.stengiuosi pirkti tik naturaliu,ant kuriu parasyta ivertinimas BDIH.tai svarbu! ax.gif

Kadangi mano plaukai yra sviesinti, man netinka naturalus sampunai (isbandziau daugeli, tiek weledos, logonos, santes ir pan.), plaukai buna sausi kaip siaudai, net negaliu issisukuoti, uztat esu priversta naudoti neekologiskus sampunus.. Beja as pati esu uz ekologiska kosmetika (tik ne plaukams) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinMintė: 02 spalio 2009 - 11:40
o Keune kas nors naudojat priemones? mirksiukas.gif
čia radau parduotuve kainos tai juokingos 50 lt už 1 l šampūno bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zbara: 02 spalio 2009 - 12:44
QUOTE(zbara @ 2009 10 02, 11:19)
labai gražiai atrodai  thumbup.gif aš kaip tik tokių ir noriu, glotnių. nes man tas purumas jau iki kaulų nusibodo.
kur pirkai Joico. bet jie ne iš tų kur ekologiški, ania? kokia kiana?  mirksiukas.gif

maciua Maxėj pigiau Syos, nu negi pirkt, pabandyt  g.gif  unsure.gif

ačiū blush2.gif
Joico siunčiaus per tarpininkę čia SM iš www.sleekhair.com ar tai www.beautyclicks.com, tiksliai nepamenu dabar iš kurio. Gavosi po 30-35 Lt kažkur buteliukas, ten kiekis virš 300 ml mirksiukas.gif nee, tikrai ne natūralūs ten kokie biggrin.gif

aš tai Syoss šian pasiruošus bandyt biggrin.gif būtent Maximoj ir pirkau vakar su nuolaida.

QUOTE(zbara @ 2009 10 02, 12:44)
o Keune kas nors naudojat priemones?  mirksiukas.gif
čia radau parduotuve kainos tai juokingos 50 lt už 1 l šampūno  bigsmile.gif  g.gif

truputį ne į temą, bet čia SM prisiskaičiau labai gerų atsiliepimų apie kažkokį Keune skystį Root volumizing šaknims, kad puresni plaukučiai būtų, tai jau girebsiu turbūt biggrin.gif apskritai, matau daug gerų atsiliepimų apie Keune.
Atsakyti
ar teko isbnadyti kokius sampunus is "Sveiku produktu"? maciau visokiu daug yra ten ivairiausiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2009 10 02, 15:35)
ačiū  blush2.gif
Joico siunčiaus per tarpininkę čia SM iš www.sleekhair.com ar tai www.beautyclicks.com, tiksliai nepamenu dabar iš kurio. Gavosi po 30-35 Lt kažkur buteliukas, ten kiekis virš 300 ml  mirksiukas.gif  nee, tikrai ne natūralūs ten kokie  biggrin.gif

aš tai Syoss šian pasiruošus bandyt  biggrin.gif  būtent Maximoj ir pirkau vakar su nuolaida.
truputį ne į temą, bet čia SM prisiskaičiau labai gerų atsiliepimų apie kažkokį Keune skystį Root volumizing šaknims, kad puresni plaukučiai būtų, tai jau girebsiu turbūt  biggrin.gif  apskritai, matau daug gerų atsiliepimų apie Keune.

Man syos tai netiko ir nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 10 02, 19:45)
ar teko isbnadyti kokius sampunus is "Sveiku produktu"? maciau visokiu daug yra ten ivairiausiu  ax.gif

paziurek kosmetikos gamintoju skyrelyje -- FAith in nature, essential care smile.gif ten yra visi atsiliepimai apie siuos gamintojus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olga_klp: 02 spalio 2009 - 19:11
Man pabandziau ir labai patiko Londa drekinamasis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2009 10 02, 13:44)
o Keune kas nors naudojat priemones?  mirksiukas.gif
čia radau parduotuve kainos tai juokingos 50 lt už 1 l šampūno  bigsmile.gif  g.gif

o man keune netiko verysad.gif nusipirkau apimties suteikianti sampuna, tai nesuteikia visiskai jokios apimties ir plaukai buna siurktus, nors ir tepu paskui balzama.
Atsakyti
maciau Maximoje gerai isreklamuota "Syoss" plauku prieziuros produktu profesionalams linija ax.gif ir kaina labai nedidele bigsmile.gif ar isbandet kas nors? mano plaukams retai kas tinka... tai sakau pries pirkdama, geriau cia pasiklausinesiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Karina* @ 2009 10 03, 13:08)
maciau Maximoje gerai isreklamuota "Syoss" plauku prieziuros produktu profesionalams linija  ax.gif ir kaina labai nedidele  bigsmile.gif  ar isbandet kas nors? mano plaukams retai kas tinka... tai sakau pries pirkdama, geriau cia pasiklausinesiu  g.gif

man asmeniskai - totalus slamstas
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2009 10 03, 13:27)
man asmeniskai - totalus slamstas

Man tai pat drinks_cheers.gif Tik gal purskiama kauke nebloga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diamondness: 03 spalio 2009 - 15:01