Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai (3)

Apklausa: Kokius šampūnus naudojate? (424 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(elingami @ 2009 09 21, 14:51)
man jis ziauriai netiko g.gif  plaukai pasidaro kieti kaip siaudai doh.gif

o man SYOS sampunas tiko smile.gif as rinkausi pazeistiems plaukam skirta, tai plaukai po isplovimo svelnus, nesivele kaip po Tigio... o kaukes ir balzamu nenaudojau sios firmos, tai nezinau
Atsakyti
Syos sapunai man ziauriai geri.Net nustebau,kad uz tokia kaina gali but geras produktas.Isbandziau visus,plaukai isdziusta be sukavimo,lygus,minksti-super!
Atsakyti
Siuo metu man geriausias sampunas Loreal professionnel sausiems pazeistiems plaukams thumbup.gif
Atsakyti
O tos kuriu plaukuciai dazyti,ar naudojat ne tik dazytiem skirtus sampunus? ax.gif As taip noreciau ne dazytiem bandyt,bet bijau kazkiek,nes girdejau,kad spalva greit nugrauzia ne spec dazytiem plaukam skirti... doh.gif Ar cia tiesa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 09 21, 17:32)
O tos kuriu plaukuciai dazyti,ar naudojat ne tik dazytiem skirtus sampunus? ax.gif  As taip noreciau ne dazytiem bandyt,bet bijau kazkiek,nes girdejau,kad spalva greit nugrauzia ne spec dazytiem plaukam skirti... doh.gif Ar cia tiesa? g.gif

Bandykit švelnų, kasdieniam plovimui skirtą šampūną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 09 21, 16:32)
O tos kuriu plaukuciai dazyti,ar naudojat ne tik dazytiem skirtus sampunus? ax.gif  As taip noreciau ne dazytiem bandyt,bet bijau kazkiek,nes girdejau,kad spalva greit nugrauzia ne spec dazytiem plaukam skirti... doh.gif Ar cia tiesa? g.gif

Naudoju kasdienai tinkancius sampunus, dar karta per 1,5sav valanti ir nepastebejau, kad spalva greiciau bluktu nei kad plaunant sampunu dazytiem plaukam. Dazau tamsiai rudai, tai sakyciau netgi plaunant dazytiem plaukam sampunu greiciau "ryzumas" list pradeda.
Atsakyti
QUOTE(ligita8352 @ 2009 09 22, 17:00)
Naudoju kasdienai tinkancius sampunus, dar karta per 1,5sav valanti ir nepastebejau, kad spalva greiciau bluktu nei kad plaunant sampunu dazytiem plaukam. Dazau tamsiai rudai, tai sakyciau netgi plaunant dazytiem plaukam sampunu greiciau "ryzumas" list pradeda.

Oi,nuraminot kazkiek biggrin.gif Siaip man reiketu kokio stipriai stipriai drekinancio rolleyes.gif Gal kas turetumet pasiulymu,kokie drekinami jums geriausi? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Man visai patiko Doliva plauku sampunas ir kondicionierius. Plaukai labai svelnus, blizga. Minusas tik, kad prastai putoja, tai gan daug sampuno issinaudoja.
Atsakyti
Man ir visai šeimai geriausias yra štai šis :

user posted image

Eksperimento būdu prieš 3-4 mėn. užsakėme porą vienetų skirtingų šampūnų iš Japonijos, kad pabandyti kažką visiškai naujo smile.gif
Kažkas neįtikėtino: taupiai ir smagiai einas, plaukučiai kaip kūdikio, na tiesiog superinis šampūnas wub.gif . Vyras turėdavo pleiskanėlių, bet tai jau pamiršta istorija... Plaukai plaunami porą kartų į savaitę, ne dažniau. Išsiplovus jaučias stiprus šviežumo (šaltuko) pojūtis. Rekomenduočiau pabandyti visoms 4u.gif ,internete galima susirasti tokių pardavime.
370ml kainavo 40-45Lt (bijau sumeluoti dėl tikslios kainos).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 24 rugsėjo 2009 - 13:15
Irmavi,o sudeyje yra metos/mentolio?Turbut jis ir saldo.
Atsakyti
Pasidalinsiu ir aš savo patirtim blush2.gif

Kažkada naudojau Joico kasdienės priežiūros Moisturizing šampūną ir kondišiną, patiko, gražūs plaukai buvo, bet gan greit susiriebaluodavo, nes pačios mano plaukai nėra sausi, pakankamai sveiki, o linija drėkinanti, todėl plaukas labai slidus toks buvo, glotnus, purumo mažai.
Va taip atrodė: http://public.fotki....0336vicopy.html

Labai patiko Schwartzkopf Professional Bonacure serijos šampūnas ir kondišinas Light Volume lygtai vadinasi, šiurkštesnis toks, puresnis plaukas būdavo thumbup.gif Žodžiu, dedu pliusą didelį.

Jau gerų pusę metų naudojau vien Trevor Sorbie šampūnus ir kondišinus, išbandžiau Color serijos, tai tikrai spalvytę gražiai saugojo. Volume serija gražiai plaukučius purindavo, bet atsibodo, norėjau pakeist kažkuom..

..ir vakar nusipirkau Syoss biggrin.gif Volume serijos. Dar nebandžiau, žiūrėsim, koks poveikis bus ax.gif

Dar labai labai noriu pabandyti Hempz linijos, bet reik turbūt siųstis iš USA, nes LT brangu g.gif

Tiesa, gal kas juoksis, bet dar išbandžius esu šuns šampūnus blush2.gif biggrin.gif Jam perku brangesnius, nei sau doh.gif Tik, žinoma, jam užtenka žymiai ilgesniam laikui. Tai jau plaukas šelnutis, minkštutis, purutis buvo, ne tas žodis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2009 10 02, 09:29)
Pasidalinsiu ir aš savo patirtim  blush2.gif

Kažkada naudojau Joico kasdienės priežiūros Moisturizing šampūną ir kondišiną, patiko, gražūs plaukai buvo, bet gan greit susiriebaluodavo, nes pačios mano plaukai nėra sausi, pakankamai sveiki, o linija drėkinanti, todėl plaukas labai slidus toks buvo, glotnus, purumo mažai.
Va taip atrodė: http://public.fotki....0336vicopy.html

Labai patiko Schwartzkopf Professional Bonacure serijos šampūnas ir kondišinas Light Volume lygtai vadinasi, šiurkštesnis toks, puresnis plaukas būdavo  thumbup.gif  Žodžiu, dedu pliusą didelį.

Jau gerų pusę metų naudojau vien Trevor Sorbie šampūnus ir kondišinus, išbandžiau Color serijos, tai tikrai spalvytę gražiai saugojo. Volume serija gražiai plaukučius purindavo, bet atsibodo, norėjau pakeist kažkuom..

..ir vakar nusipirkau Syoss  biggrin.gif  Volume serijos. Dar nebandžiau, žiūrėsim, koks poveikis bus  ax.gif

Dar labai labai noriu pabandyti Hempz linijos, bet reik turbūt siųstis iš USA, nes LT brangu  g.gif

Tiesa, gal kas juoksis, bet dar išbandžius esu šuns šampūnus  blush2.gif  biggrin.gif  Jam perku brangesnius, nei sau  doh.gif  Tik, žinoma, jam užtenka žymiai ilgesniam laikui. Tai jau plaukas šelnutis, minkštutis, purutis buvo, ne tas žodis  wub.gif

Pabandyk sveicariskus is serijos Rausch, tikrai geri. Apie 10€ kai smile.gif nuoja.

Papildyta:
QUOTE(GinMintė @ 2009 09 21, 15:09)
Siuo metu man geriausias sampunas Loreal professionnel sausiems pazeistiems plaukams  thumbup.gif

man jis per stiprus.stengiuosi pirkti tik naturaliu,ant kuriu parasyta ivertinimas BDIH.tai svarbu! ax.gif

Papildyta:
QUOTE(olega @ 2009 09 23, 14:46)
Man visai patiko Doliva plauku sampunas ir kondicionierius. Plaukai labai svelnus, blizga. Minusas tik, kad prastai putoja, tai gan daug sampuno issinaudoja.

geras sampunas tas,kuris neputoja. Taigi teisingai!

Papildyta:
QUOTE(Irmavi @ 2009 09 24, 13:04)
Man ir visai šeimai geriausias yra štai šis :

user posted image

Eksperimento būdu prieš 3-4 mėn. užsakėme porą vienetų skirtingų šampūnų iš Japonijos, kad pabandyti kažką visiškai naujo smile.gif
Kažkas neįtikėtino: taupiai ir smagiai einas, plaukučiai kaip kūdikio, na tiesiog superinis šampūnas wub.gif . Vyras turėdavo pleiskanėlių, bet tai jau pamiršta istorija... Plaukai plaunami porą kartų į savaitę, ne dažniau. Išsiplovus jaučias stiprus šviežumo (šaltuko) pojūtis. Rekomenduočiau pabandyti visoms 4u.gif ,internete galima susirasti tokių pardavime.
370ml kainavo 40-45Lt (bijau sumeluoti dėl tikslios kainos).

per koki interneto puslapi uzsisakiai?
Atsakyti