Sveikos,
as naudoju TIGI profesionalius sampunus, man jie .
Perku is www.garbane.lt, liuks, ir pigiau ir pristato nemokamai.
kokius jus merginos naudojate? gal yra tigi naudojanciu?
QUOTE(pinci @ 2009 05 07, 15:46)
Sveikos,
naudoju, bet noriu kuo greiciau pabaigti ir daugiau greiciausiai nebepirksiu nieko ispudingo. kas patinka, tai kad buteliukas su dozatoriumi, labai patogu.
QUOTE(Spicas @ 2009 05 06, 12:39)
mano drauge naudojo.jai tai patiko.as meginau,man nelabai.tai irodo ,kas tinka vienai,kitai gali netikt.esu dabar labai patenkinta l'occitane sampunu su 5eteriniais aliejais.maniau,kad mano plaukus apsunkins,bet nieko panasaus. tokie gyvi plaukai tapo.pries tai naudojau joico,marlies mooler.
sveikutes
vakar pas kirpeja pamaciau SYOSS kondicionieriu,uzklausiau ar verta pirkti,sake tikrai geras ir kaina puiki,parode dar ir kaukyte turi,bet sake pilnai uztenka vieno kazkurio,nes labai panasus abu tai va kol maximoj nuolaidos tai leksiu pirkti ir as kondicionieriu su sampunu kol kas apsieisiu
vakar pas kirpeja pamaciau SYOSS kondicionieriu,uzklausiau ar verta pirkti,sake tikrai geras ir kaina puiki,parode dar ir kaukyte turi,bet sake pilnai uztenka vieno kazkurio,nes labai panasus abu tai va kol maximoj nuolaidos tai leksiu pirkti ir as kondicionieriu su sampunu kol kas apsieisiu
Labai patiko naujas Gliis kur sampunas ir balzamas
naudoju tik priofesionalius sampunus... daug esu isbandziusi tiek ir loreal, tigi, joico bet db apsistojau ties Alterna spindesio suteikianciu sampunu, labai tiko, ir patiko kad be visokiu silikonu, plaukuciai nebetaip riebaluojasi
Vichy sampunai... mano plaukai yra nedazyti ir netepu jokiu zeliu, putu ir t.t.. bet seip sunku man atitaikyti tuos sampunus, is kerastazes netiko, is leonor greil ir netiko... po to milsheikai ir netiko... ir daug kitu dar... tai kol suradau as vichy tai buvo man vargo... nes kitaip labai greit susiriebaluoja man jie ir vsio...
QUOTE(Bittersweet @ 2009 05 06, 16:58)
plaunu kas antra diena, tai saknys riebokos, patys galai sausoki, nes dar pilnai nenuauge dazyti. o nuo sviesinimu buvo klaikiai nusiure. bet dabar jau atsigavo pagaliau. dar galus nukirpau iki peciu ir dabar uztenka vien hempz'o, net jokiu balzamu nebededu, tik aliejuku galus patepu (o seniau po kiekvieno plovimo - kauke). nepastebejau, kad riebalintu
tarp kitko jokios siltu alieju kaukes, ir paprastos kaukes ir visokios kokios (milijonas isbandyta) ne velnio nepadejo, jei plaukas nudegintas tai dek nedejes. isitikinau, kad vienintele iseitis siurenas nukirpt, nebedazau, ir puikiausiai. plaukai nebe siaudiniai, galai nebetrupa.
tarp kitko jokios siltu alieju kaukes, ir paprastos kaukes ir visokios kokios (milijonas isbandyta) ne velnio nepadejo, jei plaukas nudegintas tai dek nedejes. isitikinau, kad vienintele iseitis siurenas nukirpt, nebedazau, ir puikiausiai. plaukai nebe siaudiniai, galai nebetrupa.
pritariu kai mano plaukai buvo nudeginti nuo sviesinimo, net ir geriausios priemones nepadedavo. dabar pasitamsinus ir nematau vargo. tik tik kad riebaluojas, bet plaunu kasdien sampunais is vaistines arba profesionalius. dabar dedu balzamo visai mazai, o plaukai minksti ir svelnus. beveik nereikia jokio aliejuko
QUOTE(nebezinau110 @ 2009 05 08, 14:46)
Vichy sampunai... mano plaukai yra nedazyti ir netepu jokiu zeliu, putu ir t.t.. bet seip sunku man atitaikyti tuos sampunus, is kerastazes netiko, is leonor greil ir netiko... po to milsheikai ir netiko... ir daug kitu dar... tai kol suradau as vichy tai buvo man vargo... nes kitaip labai greit susiriebaluoja man jie ir vsio...
Pas mane irgi nedazyti plaukai, norejau is savo kirpejos nusipirkt milh shake bet ji nepardeve, nes sake kad jis superinis dazytiems plaukams o naturaliems netinka, nes labai drekina ir jie susiriebaluoja. Pries perkant reikejo daugiau pasidomet
QUOTE(sandra.g @ 2009 05 07, 20:57)
mano drauge naudojo.jai tai patiko.as meginau,man nelabai.tai irodo ,kas tinka vienai,kitai gali netikt.esu dabar labai patenkinta l'occitane sampunu su 5eteriniais aliejais.maniau,kad mano plaukus apsunkins,bet nieko panasaus. tokie gyvi plaukai tapo.pries tai naudojau joico,marlies mooler.
as irgi ji turejau , patiko, bet noris vis naujus isbandyt..
tai va o as pasidalinsiu ispudziais apie leonor greyl ts bain sampuna, isbandziau bet tokio nepirkciau, aisku nenusivyliau visai, vienintelis pliusas kad laike svarius plaukus 3 dienas, bet daugiau jokio poveikio, nei minkstesni nei puresni nei blizgejo daugiau, todel nusprendziau pirkti ta su bambuku ilgiems plaukams ir parasysiu ispudzius, nes uz tokia ispudinga kaina gal ir efektas bus panasus
QUOTE(angeber @ 2009 05 06, 14:43)
Man geriausiai tinka John Frieda Collection sampunai ir balzamai
O kur ju yra? As esu UK pirkusi ir naudojusi, tai super Man labai patiko, o vat Lietuvoj tai niekur nemaciau
QUOTE(Spicas @ 2009 05 09, 10:07)
as irgi ji turejau , patiko, bet noris vis naujus isbandyt..
tai va o as pasidalinsiu ispudziais apie leonor greyl ts bain sampuna, isbandziau bet tokio nepirkciau, aisku nenusivyliau visai, vienintelis pliusas kad laike svarius plaukus 3 dienas, bet daugiau jokio poveikio, nei minkstesni nei puresni nei blizgejo daugiau, todel nusprendziau pirkti ta su bambuku ilgiems plaukams ir parasysiu ispudzius, nes uz tokia ispudinga kaina gal ir efektas bus panasus
Koks cia tas su bambuku?