Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai (3)

Apklausa: Kokius šampūnus naudojate? (424 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikos,
as naudoju TIGI profesionalius sampunus, man jie thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Perku is www.garbane.lt, liuks, ir pigiau ir pristato nemokamai.
kokius jus merginos naudojate? gal yra tigi naudojanciu?
Atsakyti
QUOTE(pinci @ 2009 05 07, 15:46)
Sveikos,
as naudoju TIGI profesionalius sampunus, man jie  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .
Perku is www.garbane.lt, liuks, ir pigiau ir pristato nemokamai.
kokius jus merginos naudojate? gal yra tigi naudojanciu?

naudoju, bet noriu kuo greiciau pabaigti ir daugiau greiciausiai nebepirksiu schmoll.gif nieko ispudingo. kas patinka, tai kad buteliukas su dozatoriumi, labai patogu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinute999: 07 gegužės 2009 - 18:44
QUOTE(Spicas @ 2009 05 06, 12:39)
gal teko isandyti Leonor greyl Shampooing creme moelle de bambou ??
user posted image

mano drauge naudojo.jai tai patiko.as meginau,man nelabai.tai irodo ,kas tinka vienai,kitai gali netikt.esu dabar labai patenkinta l'occitane sampunu su 5eteriniais aliejais.maniau,kad mano plaukus apsunkins,bet nieko panasaus. thumbup.gif tokie gyvi plaukai tapo.pries tai naudojau joico,marlies mooler.
Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif
vakar pas kirpeja pamaciau SYOSS kondicionieriu,uzklausiau ar verta pirkti,sake tikrai geras ir kaina puiki,parode dar ir kaukyte turi,bet sake pilnai uztenka vieno kazkurio,nes labai panasus abu blush2.gif tai va kol maximoj nuolaidos tai leksiu pirkti ir as kondicionieriu bigsmile.gif su sampunu kol kas apsieisiu rolleyes.gif
Atsakyti
Labai patiko naujas Gliis kur sampunas ir balzamas ax.gif
Atsakyti
naudoju tik priofesionalius sampunus... daug esu isbandziusi tiek ir loreal, tigi, joico bet db apsistojau ties Alterna spindesio suteikianciu sampunu, labai tiko, ir patiko kad be visokiu silikonu, plaukuciai nebetaip riebaluojasi smile.gif
Atsakyti
Vichy sampunai... mano plaukai yra nedazyti ir netepu jokiu zeliu, putu ir t.t.. bet seip sunku man atitaikyti tuos sampunus, is kerastazes netiko, is leonor greil ir netiko... po to milsheikai ir netiko... ir daug kitu dar... tai kol suradau as vichy tai buvo man vargo... nes kitaip labai greit susiriebaluoja man jie ir vsio... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2009 05 06, 16:58)
plaunu kas antra diena, tai saknys riebokos, patys galai sausoki, nes dar pilnai nenuauge dazyti. o nuo sviesinimu buvo klaikiai nusiure. bet dabar jau atsigavo pagaliau. dar galus nukirpau iki peciu ir dabar uztenka vien hempz'o, net jokiu balzamu nebededu, tik aliejuku galus patepu (o seniau po kiekvieno plovimo - kauke). nepastebejau, kad riebalintu
tarp kitko jokios siltu alieju kaukes, ir paprastos kaukes ir visokios kokios (milijonas isbandyta) ne velnio nepadejo, jei plaukas nudegintas tai dek nedejes. isitikinau, kad vienintele iseitis siurenas nukirpt, nebedazau, ir puikiausiai. plaukai nebe siaudiniai, galai nebetrupa.

pritariu drinks_cheers.gif kai mano plaukai buvo nudeginti nuo sviesinimo, net ir geriausios priemones nepadedavo. dabar pasitamsinus ir nematau vargo. tik tik kad riebaluojas, bet plaunu kasdien sampunais is vaistines arba profesionalius. dabar dedu balzamo visai mazai, o plaukai minksti ir svelnus. beveik nereikia jokio aliejuko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nebezinau110 @ 2009 05 08, 14:46)
Vichy sampunai... mano plaukai yra nedazyti ir netepu jokiu zeliu, putu ir t.t.. bet seip sunku man atitaikyti tuos sampunus, is kerastazes netiko, is leonor greil ir netiko... po to milsheikai ir netiko... ir daug kitu dar...  tai kol suradau as vichy tai buvo man vargo... nes kitaip labai greit susiriebaluoja man jie ir vsio...  schmoll.gif

Pas mane irgi nedazyti plaukai, norejau is savo kirpejos nusipirkt milh shake bet ji nepardeve, nes sake kad jis superinis dazytiems plaukams o naturaliems netinka, nes labai drekina ir jie susiriebaluoja. Pries perkant reikejo daugiau pasidomet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sandra.g @ 2009 05 07, 20:57)
mano drauge naudojo.jai tai patiko.as meginau,man nelabai.tai irodo ,kas tinka vienai,kitai gali netikt.esu dabar labai patenkinta l'occitane sampunu su 5eteriniais aliejais.maniau,kad mano plaukus apsunkins,bet nieko panasaus. thumbup.gif tokie gyvi plaukai tapo.pries tai naudojau joico,marlies mooler.

as irgi ji turejau , patiko, bet noris vis naujus isbandyt..
tai va o as pasidalinsiu ispudziais apie leonor greyl ts bain sampuna, isbandziau bet tokio nepirkciau, aisku nenusivyliau visai, vienintelis pliusas kad laike svarius plaukus 3 dienas, bet daugiau jokio poveikio, nei minkstesni nei puresni nei blizgejo daugiau, todel nusprendziau pirkti ta su bambuku ilgiems plaukams ir parasysiu ispudzius, nes uz tokia ispudinga kaina gal ir efektas bus panasus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(angeber @ 2009 05 06, 14:43)
Man geriausiai tinka John Frieda Collection sampunai ir balzamai  smile.gif

O kur ju yra? As esu UK pirkusi ir naudojusi, tai super thumbup.gif Man labai patiko, o vat Lietuvoj tai niekur nemaciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 05 09, 10:07)
as irgi ji turejau , patiko, bet noris vis naujus isbandyt..
tai va o as pasidalinsiu ispudziais apie leonor greyl ts bain sampuna, isbandziau bet tokio nepirkciau, aisku nenusivyliau visai, vienintelis pliusas kad laike svarius plaukus 3 dienas, bet daugiau jokio poveikio, nei minkstesni nei puresni nei blizgejo daugiau, todel nusprendziau pirkti ta su bambuku ilgiems plaukams ir parasysiu ispudzius, nes uz tokia ispudinga kaina gal ir efektas bus panasus wub.gif

Koks cia tas su bambuku?
Atsakyti