Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai (3)

Apklausa: Kokius šampūnus naudojate? (424 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
gal žinote kokią priemonę kuri neleistų plaukam greitai susivelti. doh.gif mano plaukai ilgi, bet negaliu vaikščiot palaidais, nes iškart ties sprandu darosi veltinis blink.gif tik kai išeinu iš kirpyklos galiu vaikščiot palaidais net 3 dienas ir viskas liux biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2009 08 16, 11:44)
Man geriausias šiuo metu NOAH šampūnas  bigsmile.gif

Superinis šampūnas ir kondicionierius thumbup.gif thumbup.gif ... O ir natūraliu pagrindu pagaminti, be silikonų, parabenų bei SLS thumbup.gif

Naudoju 1.1 šampūną ir 2.2 kondicionierių, geresnių nesu turėjusi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpytė: 16 rugsėjo 2009 - 17:56
man geriausios 2 metus buvo SATINIQUE is amway priemones, bet sumasciau pabandyti ALTERNA,
kas naudojat alterna gal galit aptarti koks tiktu ilgokiems garabnotiems sruogom sviesintiems plaukam?gal zinote kas uzsakineja is uzsienio?
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2009 09 16, 18:26)
gal žinote kokią priemonę kuri neleistų plaukam greitai susivelti.  doh.gif mano plaukai ilgi, bet negaliu vaikščiot palaidais, nes iškart ties sprandu darosi veltinis  blink.gif tik kai išeinu iš kirpyklos galiu vaikščiot palaidais net 3 dienas ir viskas liux  biggrin.gif

Manau,kad tau reiketu pabandyti panaudoti kokia nors plauku kauke ir butinai plauku aliejuka.As naudoju "APHAPARF" linu semenu aliejuka.Jis tikrai puikus.Naudoju jau ne vienus metus ir mano plaukai nors ilgi,bet nesivelia.O tai,kad po kipyklos tau plaukai nesivelia,manau itakos dar turi ir plauku tiesinimas,jai tai atliekama.Beja,jai po kirpyklos plaukuciai nesivelia,gal tiesiog reiketu pasidometi kuo juos isplauna ir t.t. Viska susipirkus ir naudojant namie,tikrai galima tureti toki pati rezultata ,kaip ir po kirpyklos mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes. lb geras sampunas yra goldwell firmos. plaukai kaip silkiniai, super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2009 09 17, 13:22)
Manau,kad tau reiketu pabandyti panaudoti kokia nors plauku kauke ir butinai plauku aliejuka.As naudoju "APHAPARF" linu semenu aliejuka.Jis tikrai puikus.Naudoju jau ne vienus metus ir mano plaukai nors ilgi,bet nesivelia.O tai,kad po kipyklos tau plaukai nesivelia,manau itakos dar turi ir plauku tiesinimas,jai tai atliekama.Beja,jai po kirpyklos plaukuciai nesivelia,gal tiesiog reiketu pasidometi kuo juos isplauna ir t.t. Viska susipirkus ir naudojant namie,tikrai galima tureti toki pati rezultata  ,kaip ir po kirpyklos mirksiukas.gif

aliejuką naudoju plaukų galiukams Body Shop'o mirksiukas.gif balzamą perku iš kirpėjos Goldwella. bet vistiek pas mane darosi kūtvelos lotuliukas.gif plaukų tai man netiesina, tik dziovina dziovintuvu ir tiek. namie ar dziovintuvu ar natūraliai, tie plaukai vistiek į visus galus raizgosi. gal mazint purumą kazkaip reiktų g.gif dabar pardėj žiūrėjau Syos kaukę, kuri parašyta "tiesina plauką". sakau gal tiktų, bet kaip blogai kai parduotuvės neturi mėginėlių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 09 16, 15:39)
Labai noriu isbandyti L’oreal Professionnel Shine Blonde Shampoo  pilkinanti sampuna. Gal kas bandete ? ar nesausina plauku, ar gerai saknis paima, ar geltunuma gerai nuima ?

is anksto aciu uz atsakymus  4u.gif

user posted image

neblogas, bet nieko nesiskiria nuo kitų mėlynų. Man netolygiai spalvindavo plauką.
ir atspalvis nelabai patiko. geresnis buvo Alter Ego itališkas šampūnas, profesionalams.
Dabar atradau rusišką kainuoja apie 13 lt, bet kokia spalva gaunasi thumbup.gif niekada nepadauginu ir nebuna melyna, gaunasi grynai platinine ir kas svarbiausia, kad plaukai blizga!!! neatsimenu dabar jo pavadinimo, bet pirkau Eurokose.
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2009 09 17, 15:35)
aliejuką naudoju plaukų galiukams Body Shop'o  mirksiukas.gif balzamą perku iš kirpėjos Goldwella. bet vistiek pas mane darosi kūtvelos  lotuliukas.gif plaukų tai man netiesina, tik dziovina dziovintuvu ir tiek. namie ar dziovintuvu ar natūraliai, tie plaukai vistiek į visus galus raizgosi. gal mazint purumą kazkaip reiktų  g.gif dabar pardėj žiūrėjau Syos kaukę, kuri parašyta "tiesina plauką". sakau gal tiktų, bet kaip blogai kai parduotuvės neturi mėginėlių  doh.gif
drinks_cheers.gif ,butu labai gerai kad butu megineliai sampunu,kaukiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2009 09 17, 14:53)
neblogas, bet nieko nesiskiria nuo kitų mėlynų. Man netolygiai spalvindavo plauką.
ir atspalvis nelabai patiko. geresnis buvo Alter Ego itališkas šampūnas, profesionalams.
Dabar atradau rusišką kainuoja apie 13 lt, bet kokia spalva gaunasi  thumbup.gif niekada nepadauginu ir nebuna melyna, gaunasi grynai platinine ir kas svarbiausia, kad plaukai blizga!!! neatsimenu dabar jo pavadinimo, bet pirkau  Eurokose.

Jei galite idekite pavadinima 4u.gif
Atsakyti
Del ko man patikdavo anglijoje,yra megineliu visoms priemonems,nusiperki maza kieki isbandai ir renkiesi ar pirkti toliau ar ne smile.gif
Atsakyti
aš naudoju Vichy. Labai patenkinta ir tai vienas geriausių mano naudotų šampūnų.
Gal kuri bandėt Vicgy kondicionierių? ar vertas dėmesio?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 09 15, 18:57)
kokie atsiliepimai butu apie SYOS  sampuna ir kauke?

man jis ziauriai netiko g.gif plaukai pasidaro kieti kaip siaudai doh.gif
Atsakyti