Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai (3)

Apklausa: Kokius šampūnus naudojate? (424 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Liberte @ 2009 09 10, 16:50)
Nusipirkau Schwarzkopf Bonacure Time Restore atkuriamąjį šampūną,akcija Medinėse šukose,25 Lt mokėjau.Gal kas bandėt?

Nusipirkai,tai jau ka bepakeis atsiliepimai mirksiukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 09 10, 17:54)
Nusipirkai,tai jau ka bepakeis atsiliepimai  mirksiukas.gif ?

Žinosiu,ko tikėtis,panaudojus ilgesnį laiką. mirksiukas.gif
Atsakyti
as iki parduotuvej dazniausiai perku niveos firmos sampuna ir balzama,man abu jie thumbup.gif
Atsakyti
man patinka ir tinka subrina priemones, sampunai, kaukes balzamai... smile.gif
Atsakyti
Šiuo metu turiu Keune, BIO Cutrin, Umberto Gianini (visi trys pirkti ne LT) ir COSMETICI DORA PHARMACIA (pirktas Eurovaistinėje). Mano plaukams labiausiai tinka BIO Cutrin, tai dažniausiai jį ir naudoju. Dar kartais pavartoju ir Keune ar Dora, nes ilgai tą patį naudojant plaukai pripranta, tai ir to poveikio nebelabai yra. Umberto Gianini šampūną naudoju labai retai, nes nuo jo man kartais atsiranda niežulys blink.gif , nors plaukai tikrai gerai po jo atrodo (tai tik ypatingais atvejais naudoju).
Atsakyti
biggrin.gif o man geriausias head&shoulders... isbandzius as tikrai nemazai...mano galvos oda labai jau megsta pleiskananoti, o plaukai riebaluotis...jei tik perku spec.riebaluotiems... tada atsiranda pleiskanu..jei kazkokius kitokiu nuo pleiskanu... tada mano plaukai po pietu jau riebaluoti...na kazkokia neisprendziama problema... turiu tetule kirpeja...tikrai nemazai produktu pirkus is jos...na is visko ka turejusi gal tik viena karta labai patiko balzamas..bet deja jis jau isimtas is prekybos...bent jau kiek ji man sake... ir pavadinimo jau nepamenu.. ..na dar kaukes ji man parupina, bet nelabai as jas megstu tepliotis biggrin.gif tad mano iseiti vienintele kolkas kol neradau geresniu...head&shoulders ir galvos plovimas kekviena diena ax.gif .. ir dar kazkada teko eiti pas kita kirpeja...ji labai nusistebejo mano plaukais..sake labai sveikai atrodo blush2.gif ...nors ir kiekviena diena as juos fenuoju...
Atsakyti
Man patiko Fructis Volume restructure (tas naujas, be silikono). Tikrai pateisina reklama- suteikia apimties ir blizgesio, o balzamas neriebina biggrin.gif Manau naudosiu ji nuolat...
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 09 14, 22:06)
Man patiko Fructis Volume restructure (tas naujas, be silikono). Tikrai pateisina reklama- suteikia apimties ir blizgesio, o balzamas neriebina biggrin.gif Manau naudosiu ji nuolat...

tau pasiseke, nes man tai baisiai plaukus prie galvos priplojo unsure.gif
Atsakyti
As turiu ilgus plaukus.Kad jie graziai atrodytu,stengiuosi juos palepinti geresniais sampunais,balzamais bei kaukemis.Buvo laikas,kai naudojau vadinamus "Maximinius" sampunus ir balzamus.Vieni tiko,kiti-ne.Laikui einant persiorentavau i kitus gamintojus.Kokybe isitikinau visiskai kitokia,bet cia is tiesu labai asmeniska,taip sakant "kiekvieno galvai" biggrin.gif .Taigi,siuo metu baigineju naudoti "LAKME" k.therapy repair sampuna ir balzama sausiems plaukams (zalsva sp.) .Tiesiog esu labai patenkinta jais.Mano plaukai nera is sausuju,bet sios priemones man labai tiko.Svelnus,naturaliai zvilgantys,neapsunke ir laaabai kvepiantys plaukuciai flirt.gif . Tik va kainyte ju nemazoka ax.gif .
Nesenai suzinojau apie dar viena gamintoja "ARTEGO".Gal kuri nors,ka nors zinote apie sios firmos gaminius?Kirpeja siulo pirkti sampuna ir balzama.Labai jau isgyre,bet zinote,sava preke,visiems gera mirksiukas.gif .Kazkaip noretusi suzinoti visiskai atsitiktinio zmogaus nuomone.Jai kas turejote ir naudojote sios firmos sampunus,balzamus,labai prasyciau atsiliepimu,nes arteja tas momentas,kai mano sampuniukai baigiasi ir reikia apsispresti,ka pirkti aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykliuke: 15 rugsėjo 2009 - 10:10
kokie atsiliepimai butu apie SYOS sampuna ir kauke?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 09 15, 19:57)
kokie atsiliepimai butu apie SYOS  sampuna ir kauke?

naudoju jau pusę metų ir esu labai patenkinta thumbup.gif thumbup.gif draugė taip pat naudoja tik riebiems plaukams jai ir labai patiko thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai noriu isbandyti L’oreal Professionnel Shine Blonde Shampoo pilkinanti sampuna. Gal kas bandete ? ar nesausina plauku, ar gerai saknis paima, ar geltunuma gerai nuima ?

is anksto aciu uz atsakymus 4u.gif

user posted image
Atsakyti