Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai (3)

Apklausa: Kokius šampūnus naudojate? (424 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(balsima @ 2009 08 26, 13:53)
As naudoju Cutrin Sensitive sampuna, tai perku jau n-taji buteliuka ir man tas pats  thumbup.gif  variantas smile.gif Plaukai labai grazus buna issiplovus, o siaip tai bandziau labai daug, bet is brangesniu neatradau kuris man labai patiktu, isskyrus aisku ta Cutrin smile.gif

kokie plaukai? nepriploja plauku? ax.gif
Atsakyti
Gal esat kas bandę "Marks & Spencer" šampūnus (ir kt. priemones plaukams)? ax.gif
Atsakyti
Aš naudoju KERASTASE ir Joico sampunus ir esu labai patenkinta...geresniu kol kas neradau,nors noreciau atrast kazka is naturaliu g.gif
Atsakyti
As ir visa mano seima naudojame Keune firmos sampunus, istikruju pagerejo plauku bukle! aisku prie sampuno reikia ir balsamo, kaukytes ir t.t
Atsakyti
QUOTE(balsima @ 2009 08 26, 13:53)
As naudoju Cutrin Sensitive sampuna, tai perku jau n-taji buteliuka ir man tas pats  thumbup.gif  variantas smile.gif Plaukai labai grazus buna issiplovus, o siaip tai bandziau labai daug, bet is brangesniu neatradau kuris man labai patiktu, isskyrus aisku ta Cutrin smile.gif

o kur to sampuno galima isigyti? blush2.gif
Atsakyti
O gal yra naudojanciu Wash & Go Aloe? smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(ginariukas @ 2009 08 18, 21:02)
Naudoju dabar sita sampuna, l.tinka mano riebiems plaukams smile.gif
user posted image

turejau toki sampuna... tai plaukai visada piestu stovejo lotuliukas.gif
o naudojau tik todel, kad ji dovanu gavau... teko sunaudoti, nes ismest gaila buvo smile.gif bet ir kankinaus su plaukais smile.gif

todel supykau ir perejau prie KADUS sampunu... dabar patenkinta... to pacio gamintojo ir kaukyte naudoju....
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri naudojate šampūną su alavijais iš kompanijos Forever Living. Gavau pasiūlymą, bet aklai nenorėčiau pirkti, vis tik jis nepigus, kažkur virš 50 lt.
Atsakyti
O as pasiskaitinejau ir isbandziau vakar Umberto Gianini Dazzling shine ax.gif Bet tiesa sakant nesuzavejo manes, ispudingesni plaukai nuo jo tikrai netapo mirksiukas.gif Tik kad skaniai kvepia ir gerai putoja bigsmile.gif Reikes kanors kitka isbandyti dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2009 09 09, 12:45)
O as pasiskaitinejau ir isbandziau vakar Umberto Gianini Dazzling shine  ax.gif Bet tiesa sakant nesuzavejo manes, ispudingesni plaukai nuo jo tikrai netapo  mirksiukas.gif Tik kad skaniai kvepia ir gerai putoja  bigsmile.gif Reikes kanors kitka isbandyti dar smile.gif

Mano lygiai tokie pat atsiliepimai. Beje, man pasirodė, kad UK pirktų "Umberto Gianini" priemonių kokybė geresnė.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 09 09, 11:56)
Mano lygiai tokie pat atsiliepimai. Beje, man pasirodė, kad UK pirktų "Umberto Gianini" priemonių kokybė geresnė.

Pilnai tikiu, kad viskas, kas pirkta ne Lietuvoje kokybiskiau biggrin.gif
Atsakyti
Nusipirkau Schwarzkopf Bonacure Time Restore atkuriamąjį šampūną,akcija Medinėse šukose,25 Lt mokėjau.Gal kas bandėt?
Atsakyti