Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai (3)

Apklausa: Kokius šampūnus naudojate? (424 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Geriausi ne tik šampūnai, bet ir plaukų balzamai, kaukės ir ampulės:

KAARAL
O'Rising
KANEBO
Shiseido (bandžiau tik kauke)

Papildyta:
QUOTE(blueberry_nights @ 2009 08 19, 13:34)
Merginos, ka patartumet is sampunu, kad butu naturalus ar ekologiski be tu visu blogybiu? Drauge buvo nuejusi issitirt plauku, tai jai pasake, kad nuo tu bloguju sampunu ant galvos odos susidare sluoksnis kazkoks kuris silnina plaukus automatiskai...
Tai galvoju reik pradet ir man naudot normalius sampunus, bet noreciau, kad efektas butu toks pats geras kaip ir naudojant tuos bloguosius sampunus, ka patartumet?

O'rising arba KAARAL
Atsakyti
QUOTE(mylima žmona @ 2009 08 23, 18:07)
Geriausi ne tik šampūnai, bet ir plaukų balzamai, kaukės ir ampulės:

KAARAL
O'Rising
KANEBO
Shiseido (bandžiau tik kauke)

Papildyta:
O'rising arba KAARAL

bet dabar girdejau nebeprekiaus orising produkcija ..kazin kodel g.gif o kuris jums butent is orising geriausias sampunas?
Atsakyti
Riebiems plaukams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2009 08 22, 17:36)
zinoma, kad grauzia..

O jei plaukai nedažyti? Neblukina jų? Nesausina? Jis kaip suprantu ne kasdieninei plaukų priežiūrai skirtas? Labai noriu kokį nors pabandyti. Bandysiu vaistinėje paieškoti.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 08 24, 20:20)
O jei plaukai nedažyti? Neblukina jų? Nesausina? Jis kaip suprantu ne kasdieninei plaukų priežiūrai skirtas? Labai noriu kokį nors pabandyti. Bandysiu vaistinėje paieškoti.

sitie sampunai yra tikrai ne kiekvienam plovimui skirti. Juos reikia naudoti karts nuo karto, jei kasdien naudoji daug formavimo priemoniu: laku, putu ir pan.
Atsakyti
Na kad ir koks butu geras sampunas, man plaukai greit prie ju pripranta ir tenka keist. uz tai turiu tris sampunus pasikeitimui smile.gif viena is loreal prof. linijos garbanotiems, peikta ir girta syoss repaired (oranzine linija) ir swarzkop bonacure giluminio valymo sampuna smile.gif giluminio valymo naudoju max du kartus per menesi, o likusius du nuolat pakaitalioju, tai plaukams tinka. iki siol iskart netike sampunai, po pirmo plovimo tai tigi curls rock ir revlon drekinantis (pirkau salone). tigi sunaudojau, bet per ji daug plauku iskrito, nes vele labai ir siurkstus buvo, o su revlon kai tokia pati reakcija, tai atidaviau.
Atsakyti
As klientams visada rekomenduoju sita produkcija:
http://www.everline.ru/?page_id=34
Dar nebuvo nusivylusiu. Nors kaina ir didesne uz Maximos variantus.
Atsakyti
O kur buna pirkt KAARAL sampunu? Ir kokios ju kainos?
Atsakyti
Kokį šampūna patartumėt sausiems plaukams smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gaika69 @ 2009 08 26, 11:06)
As klientams visada rekomenduoju sita produkcija:
http://www.everline.ru/?page_id=34
Dar nebuvo nusivylusiu. Nors kaina ir didesne uz Maximos variantus.

turiu everline firmos plauku balzama, tai kol kas tikrai esu labai patenkinta thumbup.gif ateity gal ir sampuna isbandyti reikes. o gal zinot,ar yra sampunas suteikiantis purumo, apimties, na kad plaukai nebutu prie galvos psisiploje rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoko ašara: 26 rugpjūčio 2009 - 11:57
Gal kas nors išbandėte Elgon šampūnus? Kokie būtų atsiliepimai? g.gif
Atsakyti
As naudoju Cutrin Sensitive sampuna, tai perku jau n-taji buteliuka ir man tas pats thumbup.gif variantas smile.gif Plaukai labai grazus buna issiplovus, o siaip tai bandziau labai daug, bet is brangesniu neatradau kuris man labai patiktu, isskyrus aisku ta Cutrin smile.gif
Atsakyti