QUOTE(ginariukas @ 2009 08 18, 21:02)
Naudoju dabar sita sampuna, l.tinka mano riebiems plaukams
Aš turėjau tokį su ramunėlėmis, tai neblogas
QUOTE(blueberry_nights @ 2009 08 19, 11:34)
Merginos, ka patartumet is sampunu, kad butu naturalus ar ekologiski be tu visu blogybiu? Drauge buvo nuejusi issitirt plauku, tai jai pasake, kad nuo tu bloguju sampunu ant galvos odos susidare sluoksnis kazkoks kuris silnina plaukus automatiskai...
Tai galvoju reik pradet ir man naudot normalius sampunus, bet noreciau, kad efektas butu toks pats geras kaip ir naudojant tuos bloguosius sampunus, ka patartumet?
Iš ekologiškų turėjau tokius iš pardės "Sveiki produktai", Faith in Nature. Nors jie nėra 100proc kaip aš suprantu ekologiški, nors daug kokių priedų nėra kaip kituose šampūnuose.
Pavyzdziui, vieną turėjau gilaus valymo su arbatmedžiu, šiaip jis man iš pradžių nepatiko dėl stipraus kvapo, bet paskui pripratau
ir toks keista jausmas, gal todėl, kad gilaus valymo, nežinau, nes daugiau tokio tipo neturėjus, žodžiu kai išsiplauni galvą, tai tie šlapi plaukai tokie šiurkštūs, o kai išdžiūsta, švelnūs švelnūs
šiaip neblogas, man patiko, vėl gal pirkčiau tokį
Sudėtis: Aqua (vanduo gaunamas iš Lake District - Šiaurės Anglijoje esančio ežerų rajono), Ammonium laureth sulfate (augalinės kilmės valomoji medžiaga), natrio chloridas, Melaleuca alternifolia (arbatmedžio aliejus - 2%), Polysorbate 20 (augalinės kilmės emulsiklis), Citrus aurantium (karčiųjų apelsinų aliejus), Citrus limonum (citrinų aliejus), Citrus aurantifolia (laimų aliejus), Parfum (natūralūs aromatizatoriai), Limonenas. na nepasakyčiau, kad baisiai daug tos "ekologijos", bet tikrai mažiau nei įprastuose šampūnuose chemijos.
O kitą tos pačios rūšies turėjau su jūros dumbliais, tai irgi neblogas, bet su arbatmedžiu labiau patiko.
Dabar naudoju ir baigiu JERICHO su negyvosios jūros mineralais, tai nepasakyčiau, kad labai mane sužavėjo... plaukai švelnūs, bet jau net per daug, kažkaip net nepakelia nuo šaknų, o mno gana sunkūs, gana ilgi, tai norisi to purumo labiaus
o kaina tai gana didelė, apie 45 lt man atrodo
Dabar labai norisi pabangyti iš GOSH, gal kokių turit pastebėjimų, gal kas bandė? Įkalbinėjo mane parduotuvėj, bet dar atsilaikiau, nes ir kaina nemaža, ir butelis didelis
tai jei nieko ten gero, kur tada dėt