Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai (3)

Apklausa: Kokius šampūnus naudojate? (424 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Malena @ 2009 08 16, 22:07)
Eurovaistinese ir kitur kur prekiauja Vichy kosmetika mirksiukas.gif

kokia mazdaug jo kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mabel @ 2009 08 17, 11:18)
kokia mazdaug jo kaina? 4u.gif

apie 45 lt 4u.gif
bet girdėjau kad kur yra Eurovaistinės bazė- 5 lt pigiau unsure.gif pas mus nėr tai nežinau
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2009 08 16, 11:47)
Patarkit prasau koki gera skaniai kvepianti sampuna, kurio kvapas issilaiko ant plauku (ne kaip, pvz, tigi, kuris laikosi ~pusvalandi)  4u.gif

gal dar kas parekomenduos 4u.gif
Atsakyti
Gal žinote, kur galima būtų nusoirkti Nicky clark šampūną? Aš pirkau Škotijoje, labai geras buvo (TIESIOG SUPER), įdomu, gal LT galima nusipirkti... gal kas žinote? Pirkau Škotijoje Tesco PC.
Papildyta:
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 08 10, 21:33)
As imciau Joico, bet cia vel gi MANO ASMENINE NUOMONE  biggrin.gif

aŠ GIRDĖJAU, KAD Joiso ypač geri, bet man tai norisi vis tiek pirma pabandyti. Įdomu, ar galima kur nors įsigyti šampūnų mėginukų? g.gif
Atsakyti
Naudoju dabar sita sampuna, l.tinka mano riebiems plaukams smile.gif
user posted image
Atsakyti
Merginos, ka patartumet is sampunu, kad butu naturalus ar ekologiski be tu visu blogybiu? Drauge buvo nuejusi issitirt plauku, tai jai pasake, kad nuo tu bloguju sampunu ant galvos odos susidare sluoksnis kazkoks kuris silnina plaukus automatiskai...
Tai galvoju reik pradet ir man naudot normalius sampunus, bet noreciau, kad efektas butu toks pats geras kaip ir naudojant tuos bloguosius sampunus, ka patartumet?
Atsakyti
QUOTE(cingute @ 2009 08 18, 13:19)
Gal žinote, kur galima būtų nusoirkti Nicky clark šampūną? Aš pirkau Škotijoje, labai geras buvo (TIESIOG SUPER), įdomu, gal LT galima nusipirkti... gal kas žinote? Pirkau Škotijoje Tesco PC.

As irgi pasigendu Nicky Clark priemoniu Lietuvoje verysad.gif Budavo Eurovaistinese pries kokiu 10 metu,tikrai fainu ampulyciu bei nenuplaunamu balzamu turejo,paskutini kart seniai maciau siu priemoniu MEDINESE SUKOSE.
Atsakyti
QUOTE(ginariukas @ 2009 08 18, 21:02)
Naudoju dabar sita sampuna, l.tinka mano riebiems plaukams smile.gif
user posted image

Aš turėjau tokį su ramunėlėmis, tai neblogas 4u.gif

QUOTE(blueberry_nights @ 2009 08 19, 11:34)
Merginos, ka patartumet is sampunu, kad butu naturalus ar ekologiski be tu visu blogybiu? Drauge buvo nuejusi issitirt plauku, tai jai pasake, kad nuo tu bloguju sampunu ant galvos odos susidare sluoksnis kazkoks kuris silnina plaukus automatiskai...
Tai galvoju reik pradet ir man naudot normalius sampunus, bet noreciau, kad efektas butu toks pats geras kaip ir naudojant tuos bloguosius sampunus, ka patartumet?

Iš ekologiškų turėjau tokius iš pardės "Sveiki produktai", Faith in Nature. Nors jie nėra 100proc kaip aš suprantu ekologiški, nors daug kokių priedų nėra kaip kituose šampūnuose.
Pavyzdziui, vieną turėjau gilaus valymo su arbatmedžiu, šiaip jis man iš pradžių nepatiko dėl stipraus kvapo, bet paskui pripratau biggrin.gif ir toks keista jausmas, gal todėl, kad gilaus valymo, nežinau, nes daugiau tokio tipo neturėjus, žodžiu kai išsiplauni galvą, tai tie šlapi plaukai tokie šiurkštūs, o kai išdžiūsta, švelnūs švelnūs 4u.gif šiaip neblogas, man patiko, vėl gal pirkčiau tokį 4u.gif
Sudėtis: Aqua (vanduo gaunamas iš Lake District - Šiaurės Anglijoje esančio ežerų rajono), Ammonium laureth sulfate (augalinės kilmės valomoji medžiaga), natrio chloridas, Melaleuca alternifolia (arbatmedžio aliejus - 2%), Polysorbate 20 (augalinės kilmės emulsiklis), Citrus aurantium (karčiųjų apelsinų aliejus), Citrus limonum (citrinų aliejus), Citrus aurantifolia (laimų aliejus), Parfum (natūralūs aromatizatoriai), Limonenas. na nepasakyčiau, kad baisiai daug tos "ekologijos", bet tikrai mažiau nei įprastuose šampūnuose chemijos.
O kitą tos pačios rūšies turėjau su jūros dumbliais, tai irgi neblogas, bet su arbatmedžiu labiau patiko.

Dabar naudoju ir baigiu JERICHO su negyvosios jūros mineralais, tai nepasakyčiau, kad labai mane sužavėjo... plaukai švelnūs, bet jau net per daug, kažkaip net nepakelia nuo šaknų, o mno gana sunkūs, gana ilgi, tai norisi to purumo labiaus rolleyes.gif o kaina tai gana didelė, apie 45 lt man atrodo rolleyes.gif
user posted image

Dabar labai norisi pabangyti iš GOSH, gal kokių turit pastebėjimų, gal kas bandė? Įkalbinėjo mane parduotuvėj, bet dar atsilaikiau, nes ir kaina nemaža, ir butelis didelis biggrin.gif tai jei nieko ten gero, kur tada dėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 08 19, 15:16)
As irgi pasigendu Nicky Clark priemoniu Lietuvoje verysad.gif Budavo Eurovaistinese pries kokiu 10 metu,tikrai fainu ampulyciu bei nenuplaunamu balzamu turejo,paskutini kart seniai maciau siu priemoniu MEDINESE SUKOSE.

žIŪRĖJAU MEDINIŲ ŠUKŲ KATALOGĄ INTERNETE, TAI NĖRA,BET REIKĖS UŽSUKTI BŪTINAI, GAL VIETOJE BUS.
aČIŪ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2009 08 16, 12:16)
nežinau ar jis jogurtinis  blush2.gif  aš pirkau kristianoj, kaina apie 50-60 litų, neatsimenu tiksliai.

Kirpykloje jie 35 litukai kainuoja 4u.gif
Atsakyti
Norejau paklausti merginu, kurios naudoja giliai valancius sampunus: ar jie "nenugrauzia" plauku dazu splavos greiciau nei papratsi, kasdieniai smapunai?
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 08 22, 14:42)
Norejau paklausti merginu, kurios naudoja giliai valancius sampunus: ar jie "nenugrauzia" plauku dazu splavos greiciau nei papratsi, kasdieniai smapunai?

zinoma, kad grauzia..
Atsakyti