Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai (3)

Apklausa: Kokius šampūnus naudojate? (424 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Noreciau isgirst kokiu nors priemoniu, kurios merginoms padejo iveikt sausu, skilinejanciais galiukais plauku problema... Man nieks nepadeda, nei brangios profesionalios priemones, nei pigios, nei naturalus aliejai... Nieks. Vos speja pakirpt galiukus - iskart vel issisakoja (sakojas kone kirpimo metu) Buciau dekinga, jei kas nors kokiu patarimu... Nebezinu nei ka daryt...
P.S. plaukus plaunu retai (kas 4-6 dienos, nes mazai riebaluojas), nedziovinu dziovintu (nebent extra atveju ir tai tik su vesiu veju, netiesinu), dazau tamsiai, profeionaliais dazais be amoniako... Nebezinau ka ir bedaryt, kad tie galai taip nesausetu ir nesisakotu...
Atsakyti
QUOTE(Smilguna @ 2009 08 05, 15:13)
Noreciau isgirst kokiu nors priemoniu, kurios merginoms padejo iveikt sausu, skilinejanciais galiukais plauku problema... Man nieks nepadeda, nei brangios profesionalios priemones, nei pigios, nei naturalus aliejai... Nieks. Vos speja pakirpt galiukus - iskart vel issisakoja (sakojas kone kirpimo metu) Buciau dekinga, jei kas nors kokiu patarimu... Nebezinu nei ka daryt...
P.S. plaukus plaunu retai (kas 4-6 dienos, nes mazai riebaluojas), nedziovinu dziovintu (nebent extra atveju ir tai tik su vesiu veju, netiesinu), dazau tamsiai, profeionaliais dazais be amoniako... Nebezinau ka ir bedaryt, kad tie galai taip nesausetu ir nesisakotu...

patarciau zymiai padidinti geriamo vandens kieki(vandens,ne arbatu,mineralinio ar pan. idealu - uzsaldytas ir atitirpintas vanduo) + vitaminai: silicis ir kt. Nes akivaizdu,kad problema vidine unsure.gif na,ir aisku,butu gerai mityba kogeruotis,valgyti to,kas plaukams sveikumo suteikia,nepamenu kas butent,bet vienas produktu-zuvis:)
Atsakyti
QUOTE(dizzysweet @ 2009 08 05, 12:21)
Sveikos, man labai reikai jūsų patarimo.  Visad naudoju tik šampūną, kartais kokį balzamą. Bet su plaukais tai katastrofa. labai dažnai riebaluojasi, ploni plaukai, purumo - nulis. Nesiraito (nebent kokiai porai valandų panaudojus daug daug putų), nors visad stengiuos kad plaukai butu susiraite, pasigarbanoję. Na, man reikia kokios nors kaukės, (nes niekada nesu bandžius). Reikia kad plaukai atsigautų, neskilinėtų galiukai. Patys plaukai tokie kaip numirę. PAsiųykit kokių kaukių - balzamų - šampūnų. Bet kad nebūtų baisiai brandūs, na vidutiniški. Noriu, kad plaukai būtų stiprūs, purus, nesuskilinėję.  Padėkit padėkit padėkit. (nepykit, jei jau esatę atsakinėję į panašius klausimus, tiesiog labai laiko pritrūko skaityti visus jūsų postus)

siūlau taip kaip ir aš dariua. iš profesionalios kirpėjos perėjau kur pigiau doh.gif aišku nustekenau savo plaukus, ir tada vėl grižau pas savo super kirpėja blush2.gif todėl ir tau siūlau apsilankyt pas profesionalą, kuris patars tau geriausiai tinkančias plaukų priemones mirksiukas.gif

idealus variantas- galiukų kirpimas karštomis žirklėmis mirksiukas.gif
plaukų šitaip retai niekada neplaunu, kas 1-2 dienas. kaskart vis galiukus patepu aliejuku galiukams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilguna @ 2009 08 05, 15:09)
As irgi turiu si sampuna... Nei jis brangus labai, nei geras... Kaip ir visi Tigiai tik kvapas... Ir visokiu cheminiu medziagu kalnas... (bent jau mano nuomone) Naudoju pakaitom green light drekinamaji sampuna ir tigi self absorb, tai man asmeniskai Green light tikrai geresnis. Aisku kiekvienam savo  g.gif

o kokia jo kaina ir kokiems plaukams skirtas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2009 08 05, 15:56)
idealus variantas- galiukų kirpimas karštomis žirklėmis  mirksiukas.gif
plaukų šitaip retai niekada neplaunu, kas 1-2 dienas. kaskart vis galiukus patepu aliejuku galiukams  mirksiukas.gif

Kuo tik netepu... Naudoju pakaitom biotreatment aliejuka ir tigi S factor dreem drops'a. Jokiu rezultatu... schmoll.gif g.gif Ir naturalius aliejus naudoju (makadamiju ir linu semenu istepu pries plovima, kartais palaikau per nakti), maitinuosi sakyciau normaliai ir vitaminus geriu beveik pastoviai. Neseniai sugeriau nakvisu 3 men. kursa, beveik nuolat vartoju vitamina C. Ir siaip maitinuosi ivairiai... Nesuprantu kame problema doh.gif Galiukus irgi pakerpu reguliariai. Idomu kaip tas kirpimas karstomis zirklemis? Dar neteko bandyti... g.gif Gal kas turi kokiu atsiliepimu apie tai. Dar vienas dalykas: mano plaukai iskarpyti, tai tu issisakojusiu bet kokiu atveju visu nenukirpsi... doh.gif Be to plaukai pakankamai ilgi ir labai trumpint nenoriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilguna: 06 rugpjūčio 2009 - 09:40
QUOTE(kumiko @ 2009 08 05, 19:25)
o kokia jo kaina ir kokiems plaukams skirtas? g.gif

Tigi as siunciaus is uzsienio, tai 400ml man kainavo 30 Lt. Skirtas: Puikiai tinka chemiškai paveiktiems plaukams. Atstato plauko struktūrą, maitina ir stiprina. Plaukų šampūnas praturtintas vitaminais А, В2, В5 ir E. Plaukai tampa minkšti, švelnūs kaip šilkas. Suteikia plaukams blizgesio ir švytėjimo. (cia jo toks aprasymas) O green light sampuna pirkau cia, profesionaliu priemoniu kirpyklom parduotuveje. Su akcija uz 500ml sumokejau 37Lt. Reikia labai mazai. Gerai putoja ilgam uztenka. Man Green Light geresnis. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilguna: 06 rugpjūčio 2009 - 09:41

aaaaaa doh.gif kokia pazistama situacija. galima sakyti,aprasei mano plaukus blink.gif
tai pati situacija pasidare pries puse metu,kai siaubingai iskarpe plaukus sad.gif ir niekaip dabar nepavvyksta atauginti. skilineja,luzineja... net nzn ka daryti,niekas nepadeda
Atsakyti
QUOTE(kristin_ @ 2009 08 05, 14:55)
mergaitės, koks šampūnas geriausias norint purumo plaukams? ax.gif  4u.gif

Kai noriu purumo plaukams, naudoju
user posted image

Kasdienai jis man netinka, bet kai kokia proga ir norisi daugiau plaukų turėti, man jis pats tas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilguna @ 2009 08 06, 10:23)
Kuo tik netepu... Naudoju pakaitom biotreatment aliejuka ir tigi S factor dreem drops'a. Jokiu rezultatu...  schmoll.gif  g.gif Ir naturalius aliejus naudoju (makadamiju ir linu semenu istepu pries plovima, kartais palaikau per nakti), maitinuosi sakyciau normaliai ir vitaminus geriu beveik pastoviai. Neseniai sugeriau nakvisu 3 men. kursa, beveik nuolat vartoju vitamina C. Ir siaip maitinuosi ivairiai... Nesuprantu kame problema  doh.gif Galiukus irgi pakerpu reguliariai. Idomu kaip tas kirpimas karstomis zirklemis? Dar neteko bandyti...  g.gif Gal kas turi kokiu atsiliepimu apie tai. Dar vienas dalykas: mano plaukai iskarpyti, tai tu issisakojusiu bet kokiu atveju visu nenukirpsi...  doh.gif  Be to plaukai pakankamai ilgi ir labai trumpint nenoriu.

karštos žirklės "fiksuoja " galus. jie nebe taip greit šakojasi mirksiukas.gif iškarpytiems plaukams, idealus variantas thumbup.gif
dar yra toks dalykas, kaip pats organizmas negali auginti tokio ilgo plauko. plaukai ima visus vitaminus iš tavęs ir jiem vistiek maža. rolleyes.gif tada tenka juos gerokai patrumpinti 4u.gif
Atsakyti
Man pats geriausias sampunas yra prancuziskas, is firmos Home Institut dermatologinis sampunas su avizomis, labai svelnus naudoju jau trecia savaite ir plaukai susvelnejo nuo jo,ne taip veliasi, man tas aktualu nes esu garbane wub.gif mano plaukai sausi, sakojasi .. Be to jo sudetis gan gera, ekstraktai, saltinio vandens pagrindu pagamintas, rekomenduoju , gal patiks 4u.gif be to, jam dabar droge yra akcija, Vietoj 19.99 13.99 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2009 08 06, 15:07)
karštos žirklės "fiksuoja " galus. jie nebe taip greit šakojasi  mirksiukas.gif iškarpytiems plaukams, idealus variantas  thumbup.gif
dar yra toks dalykas, kaip pats organizmas negali auginti tokio ilgo plauko. plaukai ima visus vitaminus iš tavęs ir jiem vistiek maža.  rolleyes.gif tada tenka juos gerokai patrumpinti  4u.gif

arba nekirpti ir bandyti padeti savo organizmui, geriant specializuotus papildus
Atsakyti
QUOTE(Smilguna @ 2009 08 05, 23:13)

As po kiekvieno plovimo naudoju fluida firmos NATUALMENTE, sakyciau padeda. Jau naudoju dvi savaites. Ant etiketes raso, kad pagamintas tik is naturaliu zoleliu ir eteriniu alieju. Pats fluidas labai tirstas, reikia vos laselio. Turiu ir sampuna is tos pacios serijos. Kirpeja rekomendavo. Kol kas as patenkinta.
Atsakyti