ogo matau kai kurios po kelis naudoja sampunus.. as tai naudoju paprasciausiai, pantene pro v kur putlina plaukus, toks su juodais padailinimais. Kartais buna, kad nusiplaunu plaukus su muilu naturaliu kokiu nors, nes manau, kad nuo tu visu sampunu pantene tai vien chemija ant plauku lieka. nes tikrai glotnu jies pasidaro tik nuo sveikos mitybos
QUOTE(mr nobody @ 2009 08 01, 15:44)
Merginos eikit wisos kas turi tusciu buteliuku nuo balzamu ir keiskites i naujaji panten provi balzama..Akcija wyksta tik siandien,tad paskubekite
Tai kad nieko gero is to pantene, neimciau net jei i namus atnestu
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 08 03, 15:30)
Tai kad nieko gero is to pantene, neimciau net jei i namus atnestu
aš tai nebuvau bandzius, tai pasiemiua. bet tikrai jis riebina plaukus nelabai jis man matyt dėl to už dyka
bet yra gi zmonių, svarbu kad už dyką. tai va moteriškės ir po 8 buteliukus pasikeitė
Kieno sausi plaukai siulyciau pabandyt green light drekinanti sampuna day by day Kvapas nelabai koks (primena bobuciu sampuna), bet rezultatas panaudojus nebogas. Plaukai tampa minkstesni.
as naudoju Tigi sampuna Self asorbed dabar, man jis nerealiai geras, tik kad brangus labai, jauciu reiks pigesniu variantu ieskot...
Sveikos, man labai reikai jūsų patarimo. Visad naudoju tik šampūną, kartais kokį balzamą. Bet su plaukais tai katastrofa. labai dažnai riebaluojasi, ploni plaukai, purumo - nulis. Nesiraito (nebent kokiai porai valandų panaudojus daug daug putų), nors visad stengiuos kad plaukai butu susiraite, pasigarbanoję. Na, man reikia kokios nors kaukės, (nes niekada nesu bandžius). Reikia kad plaukai atsigautų, neskilinėtų galiukai. Patys plaukai tokie kaip numirę. PAsiųykit kokių kaukių - balzamų - šampūnų. Bet kad nebūtų baisiai brandūs, na vidutiniški. Noriu, kad plaukai būtų stiprūs, purus, nesuskilinėję. Padėkit padėkit padėkit. (nepykit, jei jau esatę atsakinėję į panašius klausimus, tiesiog labai laiko pritrūko skaityti visus jūsų postus)
šeip esu bandžius visus tuos kaip jūs vadinat "maximinius" šampūnus. tikrai galiu pasakyt visus, na beveik visus ir niekas nepadėjo. O šeip iš profesionalių tai nesu, nes jau įsivaizduoju kokios ten kainos . vat, labai prašau pagalbos
[atleiskit iškarto už klaidas, labai skubėjau rašyti, nes laiko nelabai turiu ]
šeip esu bandžius visus tuos kaip jūs vadinat "maximinius" šampūnus. tikrai galiu pasakyt visus, na beveik visus ir niekas nepadėjo. O šeip iš profesionalių tai nesu, nes jau įsivaizduoju kokios ten kainos . vat, labai prašau pagalbos
QUOTE(Levereti @ 2009 08 04, 16:41)
as naudoju Tigi sampuna Self asorbed dabar, man jis nerealiai geras, tik kad brangus labai, jauciu reiks pigesniu variantu ieskot...
SM skelbimu lentoje kazkas yra issipirkes tema ir tikrai ikandama kaina parduoda, o ir deretis su ta mamyte galima man rodos
Papildyta:
QUOTE(dizzysweet @ 2009 08 05, 12:21)
Sveikos, man labai reikai jūsų patarimo. Visad naudoju tik šampūną, kartais kokį balzamą. Bet su plaukais tai katastrofa. labai dažnai riebaluojasi, ploni plaukai, purumo - nulis. Nesiraito (nebent kokiai porai valandų panaudojus daug daug putų), nors visad stengiuos kad plaukai butu susiraite, pasigarbanoję. Na, man reikia kokios nors kaukės, (nes niekada nesu bandžius). Reikia kad plaukai atsigautų, neskilinėtų galiukai. Patys plaukai tokie kaip numirę. PAsiųykit kokių kaukių - balzamų - šampūnų. Bet kad nebūtų baisiai brandūs, na vidutiniški. Noriu, kad plaukai būtų stiprūs, purus, nesuskilinėję. Padėkit padėkit padėkit. (nepykit, jei jau esatę atsakinėję į panašius klausimus, tiesiog labai laiko pritrūko skaityti visus jūsų postus)
sakykit, o Jums 30 litu uz sampuna ir ar tiek pat uz balzama moketi jau butu daug? nes jei ne, tai pagal Jusu aprasyma tiktu Tigi Bed Head Superstar linija, cia is profesionaliu, bet girdejau geru atsiliepimu del plauku purumo, apimties
QUOTE(Levereti @ 2009 08 04, 16:41)
As irgi turiu si sampuna... Nei jis brangus labai, nei geras... Kaip ir visi Tigiai tik kvapas... Ir visokiu cheminiu medziagu kalnas... (bent jau mano nuomone) Naudoju pakaitom green light drekinamaji sampuna ir tigi self absorb, tai man asmeniskai Green light tikrai geresnis. Aisku kiekvienam savo
Siandien isigijau Utekram (naturali kosm.) sampuna viena su rozmarinais,kita su juros dumbliais,bei balzama su alijosium. Idomu ar tiks:) nekantrauju ismeginti.. nusprendziua,kad viskas,dabar naturalius dalykus plaukams ir odai naudosiu,tai pereinu po biski )) bet dar planuose yra loreal sun solar sampunas
QUOTE(Gugė @ 2009 08 03, 07:57)
beje, o dar - ar bandete kas tas isreklamuotas SYOSSE ar kazkaip panasiai rasosi, priemones? kur atsieit profesionalios priemones, parduodamos tiesiog parduotuveje uz prieinama kaina?
Nusipirkau, tik ne sampuna, o kondicionieriu.. Dar tik karta naudojau, bet kol kas, kad labai kazkas tokio butu nepastebejau. Kaip ir eilinis kondicionierius/balzamas is po kurio plaunant plaukai tampa svelnesni sunaudosiu, blogiau nebus, gal paskui ir koks poveikis pasimatys.