Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai (3)

Apklausa: Kokius šampūnus naudojate? (424 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Gal kas bandete naujaji down under naturals - nude sampuna?
Atsakyti
Kol kas savo plaukams neradau nieko geresnio už šiuos du:
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2009 07 31, 15:37)
Kol kas savo plaukams neradau nieko geresnio už šiuos du:
user posted imageuser posted image

o kokio tipo jusu plaukai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 07 31, 17:47)
o kokio tipo jusu plaukai? smile.gif

Greit riebaluojasi galvos oda, patys plaukai ploni, banguojasi.
Plauti galvą tenka kasdien.
Pirmas gerai išplauna plaukus, o ir galva ilgiau atrodo švari, jei taip galima išsireikšti.
O antru šampunu jei plaunu, tai plaukai lengviau sušukuoti, puresni.
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2009 07 31, 15:09)
gal kuri naudojant Goldwela plaukų šampūnus, balzamus ir tt
kokie atsiliepimai  mirksiukas.gif

naudoju is sios firmos kerasilk ir colorglow. Kerasilk tobulas atstatant pazeistus plaukus, bet ilgai naudojant juos apsunkina tom kazkokiom veikliom medziagom cool.gif , tada as issiplaunu giliai valanciu sampunu . O colorglow man yra geras po dazymo , ilgiau islaiko dazymo efekta smile.gif Kas be ko, kauke is kerasilko taip pat patinka, tik reikia islaikyti visa rekomenduojama laika (5 min), kad pajustum tikra efekta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo more more: 01 rugpjūčio 2009 - 06:35
user posted image
naudoju si sampuna butent rozini, na su juo geriausia rezultata pajauciau cool.gif mano sesei jis taip pat tinka, musu plaukai garbanoti, gana sunku juos sukuoti, tai balzamas minkstina plauka, o tas purskiamas irgi padeda issukuoti plaukus, isdziuve buna labai svelnus, minkstuciai wub.gif Na kol kas dar negirdejau kad kazkam jis netiktu mirksiukas.gif siaip uztektu sampuno ir vieno is siu balzamu (arba purskiamas ir nenuplaunamas, arba tas isspaudziamas) bet as naudoju abu, kad efektas geresnis butu biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
siaip buvau ipratusi prie kirpejos uzsakytu sampunu ir kaukiu, bet kai pakeiciau i sias priemones ELVITAL plauku plovimui, tai rezultatas tas pats, ir kirpeja sako kad plaukai atsigave, blizget labiau pradejo blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(more more @ 2009 08 01, 07:33)
naudoju is sios firmos kerasilk ir colorglow. Kerasilk tobulas atstatant pazeistus plaukus, bet ilgai naudojant juos apsunkina tom kazkokiom veikliom medziagom cool.gif , tada as issiplaunu giliai valanciu sampunu . O colorglow man yra geras po dazymo , ilgiau islaiko dazymo efekta smile.gif Kas be ko, kauke is kerasilko taip pat patinka, tik reikia islaikyti visa rekomenduojama laika (5 min), kad pajustum tikra efekta

ačiū. 4u.gif aš pirkau iš kirpėjos balzamą, bet ji nupylė i kita buteliuką tai to pavadinimo tiksliai nežinau rolleyes.gif jis sakė, pazeistiem plaukam, su šviesa atspindinciom dalėlėm, 60 sek tik laikyt biggrin.gif man jis labai thumbup.gif
QUOTE(lauruteeeex @ 2009 08 01, 11:00)
user posted image
naudoju si sampuna butent rozini, na su juo geriausia rezultata pajauciau cool.gif  mano sesei jis taip pat tinka, musu plaukai garbanoti, gana sunku juos sukuoti, tai balzamas minkstina plauka, o tas purskiamas irgi padeda issukuoti plaukus, isdziuve buna labai svelnus, minkstuciai wub.gif  Na kol kas dar negirdejau kad kazkam jis netiktu  mirksiukas.gif  siaip uztektu sampuno ir vieno is siu balzamu (arba purskiamas ir nenuplaunamas, arba tas isspaudziamas) bet as naudoju abu, kad efektas geresnis butu biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:
siaip buvau ipratusi prie kirpejos uzsakytu sampunu ir kaukiu, bet kai pakeiciau i sias priemones ELVITAL plauku plovimui, tai rezultatas tas pats, ir kirpeja sako kad plaukai atsigave, blizget labiau pradejo blush2.gif  ax.gif

šitie geri irgi. kirpėja irgi buvo rekomendavus thumbup.gif
Atsakyti
Merginos eikit wisos kas turi tusciu buteliuku nuo balzamu ir keiskites i naujaji panten provi balzama..Akcija wyksta tik siandien,tad paskubekite rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2009 08 01, 16:44)
Merginos eikit wisos kas turi tusciu buteliuku nuo balzamu ir keiskites i naujaji panten provi balzama..Akcija wyksta tik siandien,tad paskubekite  rolleyes.gif

Vistiek tik tam tikrose krautuvese ir ribotas kiekis,tai manau kad jau bus izgraibstyti visi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2009 07 31, 15:09)
gal kuri naudojant Goldwela plaukų šampūnus, balzamus ir tt
kokie atsiliepimai  mirksiukas.gif

as naudoju 60 min treatment su silku, tai naudoju kas 3-4 plovima tik, nes labai apsunkina man plaukus... unsure.gif bet poveikis yra geras, ne tokia sausi siaudiniai plaukai islieka ir kitus plovimus, kai nenaudoju smile.gif

QUOTE(diamondness @ 2009 08 01, 17:19)
Vistiek tik tam tikrose krautuvese ir ribotas kiekis,tai manau kad jau bus izgraibstyti visi unsure.gif

nezinau kaip ten buvo toliau, bet as buvau 10.30 Panoramoj (ten nuo 10 val prasidejo ta akcija), tai tuuuuscia buvo, nieko as vos ne antra ar trecia buvau tik apkeisti, o deziu jie turejo ten labai daug ax.gif tai manau uzteko norincioms ir nepatingejusioms. O ir Vilniuje tikrai dau gkur buvo - pagrindiniuose taskuose - Europoj, Panoramoj, VCUPe, Akropoly, dar berods kazkur 4u.gif
Papildyta:
beje, o dar - ar bandete kas tas isreklamuotas SYOSSE ar kazkaip panasiai rasosi, priemones? kur atsieit profesionalios priemones, parduodamos tiesiog parduotuveje uz prieinama kaina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 08 01, 18:19)

Wat ir ne drauge buwo,tai sake,kad mazai zmoniu girdeje apie sia akcija ir mazai kas atejna issikeist.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2009 08 01, 21:37)
Wat ir ne drauge buwo,tai sake,kad mazai zmoniu girdeje apie sia akcija ir mazai kas atejna issikeist.. rolleyes.gif

Ai turejau ta balzama su zalia juostele seniau,tai nieko gero,plaukus labai riebindavo,nors mazai labai tepdavau,o ir pacios plaukai siaip neriebus...tai net keist neiciau schmoll.gif
Atsakyti