Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai (3)

Apklausa: Kokius šampūnus naudojate? (424 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Palomina @ 2009 07 26, 10:16)
gali pabandyti rozmarinu eterini alieju.. pvz kaskart plaunant galva i sampuna (delne) ilasint pora lasu.. arba geriau tai pasidaryti aliejaus kauke plaukams i kuria irgi prilasint rozmarinu eterinio ir laikyt ta kauke per nakti (arba bent jau kuo ilgiau jei neiseina per nakti palaikyt)..
rozmarinai ir stiprina plaukus ir stimuliuoja galvos oda, taigi plaukai augs greiciau smile.gif isbandytas reikalas  biggrin.gif  + galvos masaziuka pasidaryk karts nuo karto..

i tema:
is sampunu man geriausiai tinka Weledos sampunai  smile.gif

o kur galima rasti ta sampuna vaistineje? kiek jis mazdaug kainuoje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diadora @ 2009 07 26, 11:15)
Yra ir mažesnių kiekių pirkti MilkShake  smile.gif  Aš perku šampūno ir balzamo buteliukus po 300 ml  thumbup.gif  O nenuskalaujamas kondicionierius yra 350 ml buteliuke  thumbup.gif  Man visos šitos linijos priemonės laaabai patinka, o ir kvapas koks malonus  thumbup.gif  wub.gif
Kainos tai tiksliai neprisimenu, bet man atrodo, kad apie 30 litų  g.gif

Dekuj uz informacija mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, buvau pries savaite CUPe. Ten 3-iame aukste yra plauku prieziuros centras. Daug man dar nematytu priemoniu turi.
Konsultante labai gyre PHILIP B sampunus ir kaukes. Kadangi nera visai pigus, norejau paklaust gal kas bandet ir galit parasyt atsiliepimus? Aciu.
Atsakyti
QUOTE(yoanna @ 2009 07 26, 12:52)
o kur galima rasti ta sampuna vaistineje? kiek jis mazdaug kainuoje? ax.gif

CIA surasyti kur imanoma nusipirkt Weledos kosmetikos
sampunai kainuoja 25 lt Uzupy, o visur kitur brangiau kazkiek (apie pora litu)
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 07 26, 09:07)
Kokiose internetinėse užsisakineji?  blush2.gif  ax.gif

Uzsakinejau (tiksliau vyras biggrin.gif ) is cia:
http://www.nisimhair.com/shampoo

Man nekainavo siuntimas, nes vyras is ten parveza.

Bet galima uzsakineti is UK website (nzn, kiek kainuoja siuntimas is ju, reiktu pasidomet g.gif ):
http://www.body4real...ome.php?cat=264

Beje, as naudoju ta rusvoje pakuotoje, melyno nebandziau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minik: 26 liepos 2009 - 15:01
QUOTE(Palomina @ 2009 07 26, 16:26)

kaip gaila as gyvenu taurageje, o ten weledos gaminius nepardavineja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(diadora @ 2009 07 26, 08:15)
Yra ir mažesnių kiekių pirkti MilkShake  smile.gif  Aš perku šampūno ir balzamo buteliukus po 300 ml  thumbup.gif  O nenuskalaujamas kondicionierius yra 350 ml buteliuke  thumbup.gif  Man visos šitos linijos priemonės laaabai patinka, o ir kvapas koks malonus  thumbup.gif  wub.gif
Kainos tai tiksliai neprisimenu, bet man atrodo, kad apie 30 litų  g.gif

Na va kaip saunu kad ir mazesniais kiekeis yra nusipirkti thumbup.gif lt
Bet kaip mano ilgom kasom tai gerai ir visas 1000ml
Kvapas mmm labai malonus rolleyes.gif plaukuciai svelnus man lieka nuo Milksake drinks_cheers.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 07 26, 13:26)

Na man aemeniskai tai nepatiko weledos sampunas schmoll.gif plaukai visikai issausejo blink.gif net viso neisnaudojau ,atidavaiu uosvei ,jei ,jis ir schmoll.gif o condicionierius neblogas .
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 05 18, 16:32)
As irgi naudoju tik profesionalius sampunus, bet vat grizo neseniai draugas kirpejas, ilgai uzsienyje dirbes, nudave velniu ir issake savo nuomone : kirpykliniu (profesionaliu) sampunu kasdien naudot nereiktu, nes ju sudetis per sunki kasdienai. Kirpyklos naudoja tokius sampunus tam, kad klientams sukurti efekta, sviezumo ispudi, bet kasdien reikia naudoti svelnesnius, paprastus sampnus. ir isvis, sampuno paskirtis yra isplauti plaukus, ne daugiau, visa kita efekta (pamaitinti, padrekinti) suetikia kaukes. tad patare neleisti pinigu brangiems sampunams. Beje, balzamai, kondicionieriai yra skirti plaukus perskalauti, kad jie lengviau issisukuotu, butu paklusnesni, todel i juos dideliu pinigu investuoti irgi neverta. svarbiausia - gera, kokybiska kauke. tai va, aisku galite nesutikti, bet cia tokia viena is nuomoniu, kuria "suvirskinus" nusprendziau, kad ji visai teisinga ir nusprendziau pasidalint su jumis

Labai sutinku su jūsų nuomone drinks_cheers.gif Mane labiausiai erzina kai reklamuoja šampūnus su kondicionierium 2 in 1, visiška nesamonė, juk šampūnas tik išplauna plaukus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monika 22: 27 liepos 2009 - 13:00
Tikrai pritariu siai nuomonei visu 100%
Turejau pora draugiu,kurios studijavo chemija ir joms destytoja pasake,kad sampunu 2-1 negalima naudoti,nebent turi idialius plaukus ir galvos oda,nes dazniausiai tas kondicionierius tampa pleiskanomis ir zmogus net nepagaloja,kad tai gali buti sampuno deka.
Bent as visokiu H&Shoulders negaliu naudoti,ne tik niezti oda,plaukai sausi,bet ir pleiskanu daug.Dar mano draugiu destytoja sake,kad siu sampunu sudetis tokia pati kaip skalbimo milteliu.Gal dabar pasikeite,nes taip buvo pries 4 metus.

Pastebejau,kad tie profesionalus sampunai nepadaro plauku slidziu,matyt be silikono arba jo zymiai maziau.
Gal kas zino kur galima Vilniuje isigyti Matrix firmos gaminiu? Juos pirkdavau aukcionu is ebay.com
Atsakyti
QUOTE(Tinaite @ 2009 07 28, 10:08)
Tikrai pritariu siai nuomonei visu 100%
Turejau pora draugiu,kurios studijavo chemija ir joms destytoja pasake,kad sampunu 2-1 negalima naudoti,nebent turi idialius plaukus ir galvos oda,nes dazniausiai  tas kondicionierius tampa pleiskanomis ir zmogus net nepagaloja,kad tai gali buti sampuno deka.
Bent as visokiu H&Shoulders negaliu naudoti,ne tik niezti oda,plaukai sausi,bet ir pleiskanu daug.Dar mano draugiu destytoja sake,kad siu sampunu sudetis tokia pati kaip skalbimo milteliu.Gal dabar pasikeite,nes taip buvo pries 4 metus.

Pastebejau,kad tie profesionalus sampunai nepadaro plauku slidziu,matyt be silikono arba jo zymiai maziau.
Gal kas zino kur galima Vilniuje isigyti Matrix firmos gaminiu? Juos pirkdavau aukcionu is ebay.com

Yra kirpykla Jeruzaleje, ateities gatveje, prie pat Norfos (mazdaug toje vietoje, kur Gelezinio vilko viadukas kerta Ateities gatve) smile.gif
Atsakyti
Labai aciu,bandysiu susirasti ta kirpykla smile.gif
Atsakyti
gal kuri naudojant Goldwela plaukų šampūnus, balzamus ir tt
kokie atsiliepimai mirksiukas.gif
Atsakyti