Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai (3)

Apklausa: Kokius šampūnus naudojate? (424 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(<MILANA> @ 2009 07 24, 18:13)
Sutinku as su tavo draugu kirpeju  mirksiukas.gif  vsiu 100% taip ir yra.
Nors as pati naudoju profesionalius sampunus ir condicionierius ,bet perku ir is parduotuviu paprastus ,keiciu juos .O su profesionaliais plaunu tik viena kart savitej ,kitas dienas su paprastais isparduotuviu.

Stai kokes  as naudoju savo plaukams priemones.
user posted image
Labai patinka man MILKSHAKE ,firmos visa linija ju.Pirkau 1000ml kirpykloje 70lt mokejau ,bet man ju ustenka labai ilgam  thumbup.gif nors mano plaukai stori ir ilgi ,linke issauseti nuo dazymo baltai ,tai zinokit po isplovimu kelis kart rezultatas man  thumbup.gif 
Paprasta sampuna naudoju Loccitane esu patenkinta  bigsmile.gif

O to MilkShake buna mazesni kiekiai pirkti? Kokia kaina? ax.gif
Atsakyti
plauinu su elvital ir man labai patinka jis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 07 24, 15:19)

Na nezinau g.gif gal yra ,reiketu pasiklausti salonuose ,gal galima mazesneis kiekeis uzsasakyti mirksiukas.gif
UK tai yra ,bet per internetini puslapi galima uzsisakyti mirksiukas.gif kitokiu varijantu nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(<MILANA> @ 2009 07 24, 18:27)
Na nezinau  g.gif gal yra ,reiketu pasiklausti salonuose ,gal galima mazesneis kiekeis uzsasakyti  mirksiukas.gif
UK tai yra ,bet per internetini puslapi galima uzsisakyti  mirksiukas.gif kitokiu varijantu nezinau  blush2.gif

Bendrai tas priemones maciau SALON+ pirkti,bet tik taip pro akis praslydo,tai neatkreipiau demesio i sampunus ax.gif O pirkti,tai kazkaip neperku per interneta blush2.gif
Atsakyti
As naudojau Nexxus,sausiems,dazytiems plaukams,visai nieko,aisku po plovimo reikejo balzamo ar kaukes.
Labai patiko Matrix balzamai ir kauke dazytiems,pazeistiems plaukams.Ilgai uztenka.
Dabat turiu Tigi Catwalk beveik zydra buteli,jis man geresnis uz Nexxus,balzamo net nereikia.Nors mano plaukai garbanoti ir sausi.
Maksiminiu nebenaudoju daug metu,nuo man oda niezti ir pleiskanu daug.
Siaip daug visokiu sampunu baldziau ir pigiu ir brangiu,noretusi ir Kerastase pabandyti,bet kaina nelabai vilioja.
Atsakyti
merginos gal galit pasiulyti koki efektinga sampuna , plauku augimui skatinti. ax.gif bandziau labai prangu smapuna parvezta is londono ...galvojau turetu but veiksmingas , taciau buvo priesingai plaukai issausejo pradejo skilineti galiukai verysad.gif taigi dabar ieskau paprastesnio ne uz toke kosmine kaina .gal turit pasiulymu. smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(yoanna @ 2009 07 25, 13:36)
merginos gal galit pasiulyti koki efektinga sampuna  , plauku augimui skatinti. ax.gif  bandziau labai prangu smapuna parvezta is londono ...galvojau turetu but veiksmingas , taciau buvo priesingai plaukai issausejo pradejo skilineti galiukai verysad.gif taigi dabar ieskau paprastesnio ne uz toke kosmine kaina .gal turit pasiulymu. smile.gif ?

Vargu ar koks sampunas galetu paskatint plauku augima, jo paskirtis isplauti plaukus rolleyes.gif
Atsakyti
o tai tada gal naminiu priemoniu ,ampulyciu ,kaukiu ar balzamu zinot geru ,kurias esat isbandziusios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(yoanna @ 2009 07 25, 23:20)
o tai tada gal naminiu priemoniu ,ampulyciu ,kaukiu ar balzamu zinot geru ,kurias esat isbandziusios ax.gif

gali pabandyti rozmarinu eterini alieju.. pvz kaskart plaunant galva i sampuna (delne) ilasint pora lasu.. arba geriau tai pasidaryti aliejaus kauke plaukams i kuria irgi prilasint rozmarinu eterinio ir laikyt ta kauke per nakti (arba bent jau kuo ilgiau jei neiseina per nakti palaikyt)..
rozmarinai ir stiprina plaukus ir stimuliuoja galvos oda, taigi plaukai augs greiciau smile.gif isbandytas reikalas biggrin.gif + galvos masaziuka pasidaryk karts nuo karto..

i tema:
is sampunu man geriausiai tinka Weledos sampunai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yoanna @ 2009 07 25, 23:20)

Nepatingekit pasiskaityt tema apie priemones, kurios skatina plauku augima smile.gif ten atsirinksit kas jums tiktu, o pasakyt kazka konkretaus sunku, nes poveikis daug kam gali buti skirtingas ir, kas padeda vienai, nebutinai pades kitai. Pasiskaitysit atsiliepimus ir pasibandysit ka nors. Priemoniu tikrai daug yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2009 07 18, 23:15)

Dar trumpai apie NISIM. Na man asmeniskai jis tikrai daro stebuklus - plaukai per mazdaug 2 menesius taip nerealiai atsigavo, kas svarbiausia - visiskai nustojo slinkti, sveikai zvilga, ir dar labai svarbu - taip greit nebesiriebaluoja. Va cia tai mano atradimas plauku prieziurios priemoniu gausybese thumbup.gif O stai FAST (to paties NISIM gamintojo) man tokio ispudzio nepaliko, todel stovi nebenaudojamas.

Kokiose internetinėse užsisakineji? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 07 24, 17:19)

Yra ir mažesnių kiekių pirkti MilkShake smile.gif Aš perku šampūno ir balzamo buteliukus po 300 ml thumbup.gif O nenuskalaujamas kondicionierius yra 350 ml buteliuke thumbup.gif Man visos šitos linijos priemonės laaabai patinka, o ir kvapas koks malonus thumbup.gif wub.gif
Kainos tai tiksliai neprisimenu, bet man atrodo, kad apie 30 litų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diadora: 26 liepos 2009 - 09:20