Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai (3)

Apklausa: Kokius šampūnus naudojate? (424 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(ugne77 @ 2009 07 03, 14:35)
4u.gif mielosios, sakykit kokie šampunai ir balzamai labiausiai jums glotnina plaukus, nes pas mane jau žiuriu bėdos prasidejo, labai pučiasi plaukai, anksčiau gulėdavo gražiai, bet dabar, nebežinau net, ka tik nenaudoju, jie pučiasi, matyt labai sausi pasidarė. Plius jie  labai stori ir sunkūs, o kai pučiasi tai iš viso nekas.
Pasidalinkit info, jei kas turi panšių problemų.

Sveika,
mano plaukai irgi puciasi, tai is glotninaciu sampunu labiausiai tiko Matrix is linijos Sleek.look. pabandyk, gal ir tau tiks, o siaip puciais dazniausiai todel, kad dregmes truksta plaukui, tai stenkis gausiai lepinti drekinamosiomis priemonemis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 07 04, 00:12)
Sveika,
mano plaukai irgi puciasi, tai is glotninaciu sampunu labiausiai tiko Matrix is linijos Sleek.look. pabandyk, gal ir tau tiks, o siaip puciais dazniausiai todel, kad dregmes truksta plaukui, tai stenkis gausiai lepinti drekinamosiomis priemonemis smile.gif

dekui uz patarima, o kur sio sampuno yra pirkti, kazkaip neteko matyti man, o gal demesio neatkreipdavau tiesiog, kokia jo kaina. Ir dar, kokias drekinamasias priemones naudoji plaukams, nu neturejau as tu tokiu bedu, prasidejo viskas kai pradejau dziovintuva intensyviai naudoti, vat ir issausino matyt labai. verysad.gif
Atsakyti
Nusipirkau pabandyt TBS šampūną ir nusivyliau ,netinka mano plaukučiams.
Atsakyti
As paskutiniu metu naudoju Kerastase sampunus. Kartais sausiems plaukams, kartais dazytiems. Ir ju aliejuka.
Atsakyti
Šiuo metu mano mėgstamiausių šampūnų penketukas (dėl jų akivaizdaus vienokio ar kitokio poveikio plaukams):

1. NISIM New Hair Biofactors Shampoo (super greitas poveikis nuo plaukų slinkimo, skatina plaukų augimą, po jo nereikia kondicionieriaus, nes plaukai lieka kaip šilkiniai)
2. JOICO Moisture Recovery Shampoo (super gerai drėkinantis šampūnas, per trumpa laiką atgaivinau išsausėjusius ir nusilpusius plaukus, nenaudodama jokių kitų spec. priemonių, o vien ko vertas jo kvapas wub.gif )
3. WELLA Lifetex Wake Up Call Hydrating Purity Wash (idealiai tinkantis kasdieniniam plaukų plovimui, gerai drėkinantis plauką)
4. L'OREAL Serie Expert Vitamino Colour Shampoo (ypač man patiko tuo, kad po jo nereikėdavo naudoti kondicionieriaus ar kaukės, plaukai likdavo labai švelnūs ir ilgai nesiriebaluodavo šaknys)
5. Kadus Imunal Hydro Energy Shampoo (puikus plaukų drėkinimas, suteikia plaukams blizgesį)
Atsakyti
neseniai nusipirkau HEMPZ drekinanti.Super sampunas, labai gerai drekina, plaukai labai minksti ir graziai krentantys, man labai jis patiko thumbup.gif
Atsakyti

1. NISIM New Hair Biofactors Shampoo (super greitas poveikis nuo plaukų slinkimo, skatina plaukų augimą, po jo nereikia kondicionieriaus, nes plaukai lieka kaip šilkiniai)
2. JOICO Moisture Recovery Shampoo (super gerai drėkinantis šampūnas, per trumpa laiką atgaivinau išsausėjusius ir nusilpusius plaukus, nenaudodama jokių kitų spec. priemonių, o vien ko vertas jo kvapas  wub.gif )
3. WELLA Lifetex Wake Up Call Hydrating Purity Wash (idealiai tinkantis kasdieniniam plaukų plovimui, gerai drėkinantis plauką)
4. L'OREAL Serie Expert Vitamino Colour Shampoo (ypač man patiko tuo, kad po jo nereikėdavo naudoti kondicionieriaus ar kaukės, plaukai likdavo labai švelnūs ir ilgai nesiriebaluodavo šaknys)
5. Kadus Imunal Hydro Energy Shampoo (puikus plaukų drėkinimas, suteikia plaukams blizgesį)
[/quote]
noreciau daugiau info apie 5,kokai kainyte ,kur pirkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kumiko: 06 liepos 2009 - 19:24
O kokiu sampunu, prekiaujamu vaistinese galetumet parekomenduoti, skirtu sausiems ir pazeistiems plaukams? Gal kas bandet sampunus is eucerin?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelaite: 07 liepos 2009 - 08:29
Sveikos, gal kas bandet TIGI Bad head self absorbed sampuna, ar kondicionieriu? stai toki:
user posted image
Jei bandet, idomu kokie atsiliepimai?
P.S. Aprasymas gan grazus: Plaukų šampūnas praturtintas vitaminais А, В2, В5 ir E. Puikiai tinka chemiškai paveiktiems plaukams. Atstato plauko struktūrą, maitina ir stiprina. Plaukai tampa minkšti, švelnūs kaip šilkas. Suteikia plaukams blizgesio ir švytėjimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilguna: 07 liepos 2009 - 11:20
Loreal thumbup.gif
Atsakyti
parekomenduokit koki drekinanti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 07 10, 20:48)
parekomenduokit koki drekinanti smile.gif

praitam puslapy parekomenduota smile.gif
Atsakyti