Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai (3)

Apklausa: Kokius šampūnus naudojate? (424 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Gugė @ 2009 06 16, 08:53)
Nusipirkau pabandyti Syoss sampuna ir kondicionieriu.. tai nenuvyle, rezultatu labai patenkinta..  thumbup.gif  Plaukai nesiriebaluoja taip greitai, kaip budavo su kitais sampunais.. Ir po plovimu ju tiek daug atrodo..  ax.gif

koki tiksliai pirkai?nes ten kiek zinau keliu rusiu buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 06 19, 12:41)
koki tiksliai pirkai?nes ten kiek zinau keliu rusiu buna smile.gif

Pirkau su melynu uzrasu.. smile.gif
Atsakyti
iki gimdymo naudojau tik garnier fructis linijos kosmetika,o dabar nebetinka niekas...dar ieskau unsure.gif
Atsakyti
Dažniausiai naudoju milk shake'o šampūną su kauke ir ampuolėm. Bet neseniai, kai baigėsi manasis ir kirpykla nedirbo, išbandžiau gliss kur'ą, geltoną ale saugantį nuo lūžinėjančių galiukų. Tai kokią įtaką jis jiems daro- nežinau, bet patys plaukai tai labai faini, thumbup.gif net kaukę naudoju gal kas 8-10 dienų, šiaip tik išplovus aliejuku patepu ir papurškiu nuo vėlimosi...
Atsakyti
niekas nerekomenduoja ax.gif as rekomenduoju is lorealio profesonalios linijos SOLAR sampuma ir kauke 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kumiko: 30 birželio 2009 - 18:36
jautriai galvos odai reokomenduoju

user posted image

ilga laika ploviau plaukus su O'Rising, nes vienintelis nejautrino ir taip jautrios galvos odos, bet ilgainiui (po metu) pradejo atsirasti pleiskanu, niezeti galvos oda.. verysad.gif
o sis - labai gerai plauna, skalsus, nerzina odos... wub.gif primena vaikyste, kai mama plaudavo plaukus vaikisku sampunu wub.gif mano first.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 30 birželio 2009 - 19:02
Tiffany, o ar labai brangus?
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 06 30, 20:02)
ilga laika ploviau plaukus su O'Rising, nes vienintelis nejautrino ir taip jautrios galvos odos, bet ilgainiui (po metu) pradejo atsirasti pleiskanu, niezeti galvos oda.. verysad.gif
o sis - labai gerai plauna, skalsus, nerzina odos... wub.gif primena vaikyste, kai mama plaudavo plaukus vaikisku sampunu  wub.gif mano  first.gif

Keista g.gif: aš Risingu prausiu galvą ir nieko, nors pačius Risingo šampūnus kaitalioju. Vienas iš nedaugėlio man tikrai tikusių wub.gif
Nors dabar labai gungausi išbandyt Hepmz g.gif:
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 06 30, 19:35)
niekas nerekomenduoja ax.gif as rekomenduoju is  lorealio profesonalios linijos SOLAR sampuma ir kauke 4u.gif

As sampuna si planuoju jau kokius 4 menesiu isigyti,bet dar vis ne... doh.gif Sakykit,o prie saknu plauku jis nesuploja,pergreit nesiriebaluoja oda? nes kad pati plauka suglotnina ,tai girdejau,ir labai norisi del to ismeginti..
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 07 01, 08:56)
Keista g.gif: aš Risingu prausiu galvą ir nieko, nors pačius Risingo šampūnus kaitalioju. Vienas iš nedaugėlio man tikrai tikusių  wub.gif 
Nors dabar labai gungausi išbandyt Hepmz g.gif:

Hempz turiu dazytiem plaukam ir esu patenkinta,skalsus labai,vos keliu laseliu reikia.

QUOTE(Maserati @ 2009 07 01, 14:57)
As sampuna si planuoju jau kokius 4 menesiu isigyti,bet dar vis ne... doh.gif  Sakykit,o prie saknu plauku jis nesuploja,pergreit nesiriebaluoja oda? nes kad pati plauka suglotnina ,tai girdejau,ir labai norisi del to ismeginti..

Turejau viena vasara ji,tai didziausias privalumas yra pasakiskas kvapas wub.gif Siaip greiciau riebaluojasi su juo,priploja,paglotnina,nes vasara nuo karscio ir taip greiciau riebaluojasi.Bet va po jo nereik jokiu kondicionieriu.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 07 01, 15:01)
Hempz turiu dazytiem plaukam ir esu patenkinta,skalsus labai,vos keliu laseliu reikia.
Turejau viena vasara ji,tai didziausias privalumas yra pasakiskas kvapas wub.gif Siaip greiciau riebaluojasi su juo,priploja,paglotnina,nes vasara nuo karscio ir taip greiciau riebaluojasi.Bet va po jo nereik jokiu kondicionieriu.

o pvz.jei palyginti,geriau hempz ar sun solar lorealio? mane priploti plaukai prie saknu atbaido blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 07 01, 15:13)
o pvz.jei palyginti,geriau hempz ar sun solar lorealio? mane priploti plaukai prie saknu atbaido blink.gif

Nepalyginami jie biggrin.gif Visiskai skirtingi visom savybem.
beje Hempz purinanti isparduotuvej parduodu daug pigiau nei pardej ar siunciantis,o jis tikrai purina.
Atsakyti