Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai (3)

Apklausa: Kokius šampūnus naudojate? (424 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikos paneles, as kaip tik ieskau sampuno, gal ka galetumet patart vasarai? Gal kas bande kokiu su SPF filtrais? Ar verta? Mano plaukai riebaluojas negreit, plaunu kas kokias 4-6 dienas. Visada naudoju kauke. Patys plaukai sausi, galai labai sakojas doh.gif (nepadeda jokios priemones, nors plaukus labai priziuriu, nesviesinu, nedziovinu fenu, netiesinu ax.gif )
Atsakyti
Mano plaukams tinka ir man patinka Schaumos sampunai ir balzamai thumbup.gif
Atsakyti
Naudoju sampuna is Keune So Pure linijos, plaukai balinti, reikalinga ypatinga prieziura, sis sampunas mano praeitu metu atradimas, analogiskai ir sios serijos kauke plaukam
Atsakyti
Laba 4u.gif
Kaip manot kuri linija geresne. Ar yellow hydrate linija ar lakme drekinamoji? Nes kainos panasios net nezinau kuria pirkti blush2.gif ax.gif

Va aprasymas apie yellow hydrate:
Profesionaliam naudojimui!
YE004875 - 250ml, YE004876 - 1000ml

Šampūnas skirtas kasdieniniam naudojimui. Pirmas plaukų drėkinimo proceso žingsnis. Švelniai valo ir maitina plaukus, sukuria natūralią apsaugą nuo plaukų sausėjimo.

o va apie lakme:
Specialus šampūnas, gražinantis sausiems ir labai sausiems plaukams gyvybingumą. Vanduo-aliejuje kompleksas apjungia sviestmedžio vaisių ir makadamijų aliejų maitinamąsias bei HYDROMANILTM drėkinamąsias savybes ir ilgam pamaitina ir sudrėkina plaukus.

Tepti drėgnus plaukus ir galvos odą, švelniai įmasažuoti, palikti veikti kelias minutes. IŠSKALAUTI.

Atsakyti
as perku is kirpejos sampuna. CUTRIN firmos. man labai tinka plaukams. ir kondixenieriu sios firmos naudoju
Atsakyti
Catwalk sampuna ir kondicionieriu, brangoki, bet verti to smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SparnuotaPaukste @ 2009 06 14, 20:19)
as perku is kirpejos sampuna. CUTRIN firmos. man labai tinka plaukams. ir kondixenieriu sios firmos naudoju

Labas, o kiek moki ir uz kokia talpa? smile.gif
Atsakyti
uz litra 50lt. bet cia tiesiai is kirpejos.
maciau eurokos uz 200ml. 25lt.
Atsakyti
As internetu nusipirkau Frederic Fekkai sampuna ir kondicionieriu dazytu plauku prieziurai, tai kol kas po poros plovimu dziaugiuosi pirkiniu, ziuresiu kaip bus veliau smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau pabandyti Syoss sampuna ir kondicionieriu.. tai nenuvyle, rezultatu labai patenkinta.. thumbup.gif Plaukai nesiriebaluoja taip greitai, kaip budavo su kitais sampunais.. Ir po plovimu ju tiek daug atrodo.. ax.gif
Atsakyti
kuris is Orising sampunu tinka ilgiems plaukams, kad papurintu ir drekintu?
Atsakyti
QUOTE(Smilguna @ 2009 06 11, 12:20)
Sveikos paneles, as kaip tik ieskau sampuno, gal ka galetumet patart vasarai? Gal kas bande kokiu su SPF filtrais? Ar verta? Mano plaukai riebaluojas negreit, plaunu kas kokias 4-6 dienas. Visada naudoju kauke. Patys plaukai sausi, galai labai sakojas  doh.gif (nepadeda jokios priemones, nors plaukus labai priziuriu, nesviesinu, nedziovinu fenu, netiesinu ax.gif )

jeigu žadat ilgai buti ant kaitrios saulės tai žinoma verta, šiemet aš atostogaudama nusipirkau KERASTASE firmos kondicionierių su spf filtru, tiesą pasakius man nelabai, nes po plovimo plaukai toki kaip pasidengę kažkokia plėvelia, kaip pilnai neisplauti nors tikrai ploviau gerai mirksiukas.gif , bet kai saugai plaukučius tai susitaikai ir su tuo rolleyes.gif
Atsakyti