Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai (3)

Apklausa: Kokius šampūnus naudojate? (424 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(jadzka @ 2009 05 19, 10:07)
Man patinka Caduta, bet mano plaukai linkę slinkti, bet su juo būtina naudoti kaukę ar kondicionierių. Išvis derinukas Caduta šampūnas ir Rinfrozante kaukė man tobulas  wub.gif
Įsigyti galima Farmos vaistinėse dabar (bent jau didžiasuias pasirinkimas). PAsiskaityt galima www.orising.lt

kuo toks geras? ir kokiems plaukams skirtas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 06 02, 13:57)
kuo toks geras? ir kokiems plaukams skirtas? g.gif

imesta nuoroda - netingek paskaityt mirksiukas.gif be to, yra tema apie o'rising drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal kas is jusu bandete L'oreal professional plauku vesluma didinanti sampuna?
My Webpage
Ar verta ji pirkti?
Atsakyti
As bandziau wella sp priemoniu rinkini atstatyt plaukus, deja nieko ispudingo ;(
Atsakyti
[quote=gintariukasss,2009 05 30, 16:47]
[quote=Leslie,2009 05 28, 17:52]
Man labai patinka sis:
user posted image
Man tai sis sampunas paskutinis .... doh.gif geltonumo isvis nenuima doh.gif
[/quote]
Na jis siaip ne tam ir skirtas, jei plaukai labai geltoni tikrai neturetu nuimti smile.gif juk cia siaip sampunas sviesiems plaukams, o specialiai pilkinimui yra stipresniu priemoniu, tarkime pilkinanciu balzamu.
O sis man patinka tiesiog tuom, kokie plaukai lieka po plovimo, labai glotnus, svelnus, ir blizga. O kad truputi pilkina man irgi patinka smile.gif
Atsakyti
Siandien po labai ilgo laiko sveciuose issiploviau galva su Fruktis doh.gif Po poros valandu uzpuole nesveikas niezejimas, o va tas naujas fruktis be silikonu labai liuks sampunas, o dar ir kaina per akcijas thumbup.gif
Atsakyti
O man siuo metu labai patinka FITOVAL sampunas nuo plauku slinkimo thumbup.gif po jo plaukai tokie purus buna ir plaukai truputi maziau slenka bigsmile.gif
Atsakyti
O man labai patinka naujasis Syoss. Is tikruju labai kokybiskas sampunas, tiesiog nuperkamas paprastoj parduotuvej.
Atsakyti
Man labiausiai Margaritos sampunas patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdeta @ 2009 06 10, 20:11)
O man labai patinka naujasis Syoss. Is tikruju labai kokybiskas sampunas, tiesiog nuperkamas paprastoj parduotuvej.

Gal galetumete placiau kuo pasireiskia/e sio sampuno kokybe? Kiek kartu pirkot ta pati ir tuo paciu koks jis tiksliau?
Papildyta:
QUOTE(Meskutia @ 2009 06 10, 21:16)
Man labiausiai Margaritos sampunas patinka smile.gif

Labai taiklus apibudinimas. Tikrai visos suprato ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ligita8352: 10 birželio 2009 - 20:48
[quote=ligita8352,2009 06 10, 21:50]
Gal galetumete placiau kuo pasireiskia/e sio sampuno kokybe? Kiek kartu pirkot ta pati ir tuo paciu koks jis tiksliau?

Is tikruju esu reklamos auka blush2.gif Siaip stengiuosi nereaguoti i visas reklamas, bet sikart kazkaip "uzstrigo", kad reklamoj buvo tekstas "profesionalu sukurtas" ar "profesionalu naudojamas", jau nebepamenu. Siaip profesionaliu plauku prieziuros priemoniu negaliu sau leisti, todel gal ir uzkliuvo, kad reklamavo kazka, ka galbut butu imanoma ipirkti.

Radau Maximoj, nusipirkau sita varianta (sampuna ir kondicionieriu):
]http://www.syoss.de/uploads/tx_templavoila/prod_repair_130309.gif[/IMG]

Man jo kokybe pasireiske tuo, kad plaukai jau po pirmo plovimo pasidare glotnus ir purus. Iki siol as tik po kaukes toki rezultata pasiekdavau. Labai patenkinta esu.
Atsakyti
Nzn gal jau kartojuos ax.gif , bet esu patenkinta Urtekram su ruduoju cukrumi sampunu bei Faith in nature levandu sampunu +balzamu, o anksciau kiek bandydavau vis nusivildavau sampunais ax.gif
Atsakyti