[quote=Sage,2005 08 31, 12:13]
Sveikos visos mamytes.Skelbiu nauja tema savo drauges prasymu.Ji neprisijungus prie supermamu..nelabai turi galimybiu.Ji prase pasiteirauti jusu, ar pacios ilgai maitinote savo mazylius, ar daug pienuko turejote ir ar nuo trumpo maitinimo krutimi ateityje gali tai atsiliepti mazylio sveikatai.Mat jos mazajam dar nera dvieju menesiu, o pienas vis mazyn ir mazyn.Ji baisiai del to pergyvena...As ja bandziau itikinti, kad tai tikrai nieko blogo...Uzauga visiskai sveiki vaikuciai, nors jie buvo maitinami tik pora dieneliu....As pati del tam tikru priezasciu savo mazaja maitinau viena menesiuka, o po to mano mazyle kuo puikiausiai gere misinukus.Manau, kad pacios mamytes maitindamos savo mazylius net negauna tiek ivairiu vitaminu, kiek yra misineliuose. O del ligu...nezinau, bet mano viena podruska savo mazaja maitino iki 2 m., bet mazoji vis serga ir serga...labai jau imunine sistema silpna. Taigi, gal ir jus mamytes,galit nuraminti mano podruske.Gal jai bus lengviau ant dusios
Manu reik maitinti tiek,kiek tik jai iseina ir kiek leis galimybe tai daryti...jei jau nebebus pienuko, tai pries veja nepapusi...Bet svarbiausia,ji zinos,kad padare viska ka galejo geraiusia savo kudikeliui...O siaip as tik uz Motinos Piena - jis vaikui pats geriausias !!!!