QUOTE(Mea @ 2005 09 30, 18:41)
mano ir mama, ir mociute neturejo pieno ir maitino labai trumpai (beje, tai paveldima)
Nesutinku , nes mano mama, jos 3 seserys, mano abi pusseserės, žodžiu, nei viena mano giminės moteris neturėjo pieno, o aš turiu mano manymu, 2 pagr. priežastys, kodėl taip yra:
1. Motyvacija (labai labai norėjau turėti pieno, nebuvo man lengva, ypač baisu prisiminti iki kraujų nugriaužtus spenelius, bet nemečiau dėl to židymo )
2. Duoti krūtį, kai tik kūdikis to prašo. Buvo metas, kai ją duodavau net kas pusvalandį, o kartais ir dar dažniau (čia pačioj pradžioj), tiesa, to pasekmė ir atsirado nugraužti speneliai (nors ir žindžiau teisingai). Ankščiau, mūsų mamos, maitino tik kas tris val., nežinojo, kad reikia duoti krūtį ir dažniau, jei leliui to reikia, todėl pienas ir dingdavo
Skausmingasis periodas praėjo, dukrelei 1,2 m. Vis dar maitinu pati. bijau prisišnekėt (tfu tfu tfu ) dukrelė, išskyrus slogą, dar nebuvo nieko pasigavus. Nežinau, ar tai dėl žindymo, bet tikiuos, kad mano pastangos davė ir duos vaisių, nesinorėtų manyti, kad viską dariau veltui