as niekada nesilaikiau jokiu spec dietu zindydama..mano vaikams jokiu alergiju nebuvo, pilvu nepute ir nepaaiskinamu verkimu nebuvo..zinde ir zindo jie daug ir kol jus vos atsistekenot iki savo puses zindymo metu...jie kita pusmeti ir dar ilgiau zinde, ir tai buvo ju pagrindinis maista..zmoniu maisto jie nevalge ilgai ir kai jau eme po truputi Mp poreikis mazeti nuo 1.2 metu eme siek tiek dometis maistu..ir pradejo valgyti jau normaliai be kazkokiu specialiu jiems pritaikymu..nors dar vis retsykiais pazindau. Bet tai netrukdo man ir toliau maitintis taip, kaip man patinka astrokai, ivairiai, bei sportuoti (nes siaip ar taip siek tiek zinau ka ir kaip sportuoti, kad jausciausi puikiai)
kalbant apie svori, krutine ir kitus moteriskus dalykus, bei seksa ir laika vyrui..
Svoris 55 kg..juokauju, kad berniukai mane tiesiog padare idealia tiek isvaizda tiek svoriu, tiek visu moteriskumu...ir vyras tai mato, dziaugiasi ir zindymas jam savaime suprantamas dalykas..kaip bet koks kitas darbas..tai mano kaip mamos ir jo vaiku mamos pareiga parengti savo vaikus su kuo geresniu pagrindu tiek emociniu, tiek fiziniu, tiek sveikatos..ir tai jis vertina..juolab, kad tas zindymo poreikis labai graziai mazeja..net nesijaucia mums su juo, kad dar zindau..netrukdo..
o jus..veikiausiai problema..kad laikotes isikibusi savo vyro, kad tik neliktumet viena....pergyvenat del savo svorio..kuris kazin ar iki gimdymo buvo normalus..ir kai visa tai iki nestumo nebuvo sutvarkyta,..nei issiaiskinta kas jus vyrui, kas jis jums ir kokie jusu bendri tikslai gyvenime ir kiek jus esat viens kitam svarbus..nei jusu galva ir kunas tam buvo paruosti.tad po to atsiranda mastymo vingiai..ir nukrypimai..kuriuos
kitokia nuomone sunku laikyti..nes nera jokiu konkreciu idomiu argumentu, kuriais galetumet ja apginti..tik nusisnekat apie seksa, puse metu ir gana..kokie ten po to sveiki dalykai ir kitokia ''jerunda'' kaip sako rusai....
QUOTE(Flirt @ 2013 05 19, 19:51)
specialiu tai specialiu, bet kimst beleko ir negalima. tik kazkin kiek tu zindyviu i tai atsizvelgia
Papildyta:
o jauuuu kojas i padus ir i krumus...
QUOTE(Flirt @ 2013 05 20, 14:00)
jei jau zmogaus nuomone siuo klausimu kitokia, reiskia jam kazkas nepavyko
juokingai skamba tiesiog
kad butu aiskiau parasysiu, kad pieno turejau tiek, kad dar maziausiai du buciau ismaitinus, taciau mano nuomone ilgalaikio maitinimo klausimu yra kitokia nei cia sedinciu ir vaidinanciu SuperMamas
baigiu sia diskusija, nes kaip ir daugumoje temu taip ir cia, jei tavo nuomone kitokia, reiskia tu esi nenormalus, neispruses, tau gyvenimas nenusisekes