Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ilgai maitinot savo mažyli?

QUOTE(wweditela @ 2013 05 17, 16:26)
parodykit kur parašyta, kad iki pusės metų?

O jei dėl kankinimo, tai tada iškart galėjot mišinuką pasiūlyti.Beje vaikas iki metų skaitosi dar kūdikis.

O man asmeniškai negražu, kai vaikai vaikšto su bonkėmis, ir tutėmis iki 2-3metų.Jau geriau natūralumas, nei gumos gabalas.

pasiskaitykit, informacijos daug visur 4u.gif
tikriausiai labai grazu, kaip kokiam prekybcentri motka papa istraukia "pusarkliui" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 17, 17:32)
tikriausiai labai grazu, kaip kokiam prekybcentri motka papa istraukia "pusarkliui" ax.gif

Na, atsiprašau. Įsiterpsiu į jūsų pasišnekėjimą. Atėjau paskaityti kitų mamų patirties, o čia... Nuomonės gali ir turi skirtis, tam čia diskusija, bet kad kultūra kai kam nepamaišytų, tai jau faktas. Jūs maitinot iki pusės metų, aš maitinu vaiką jau daugiau nei metai, nes matau akivaizdžią naudą, bet savo sūnaus "pusarkliu" nelaikau. Nes ir pati ne kokia kumelė. Ir cirko vaiko žindyme nematau. Kur kas cirkiškiau atrodo tokie "pagarbūs" pasisakymai.
Atsakyti
labai sunku turetu but, jei net kabutese parasyti issireiskimai nera suprantami ax.gif atsipalaiduokit, mamos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 17, 20:09)
labai sunku turetu but, jei net kabutese parasyti issireiskimai nera suprantami ax.gif  atsipalaiduokit, mamos biggrin.gif

Esu atsipalaidavus, bet ką reiškia kabutės dar nepamiršau. Beje, motka- irgi ne pats mandagiausias mamos apibūdinimas.
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 17, 18:32)

nėra padėties be išeities, jei mama yra tikrai maitinanti, ji moka prisidengti. smile.gif
Atsakyti
Neįsižeiskim, matyt, FLIRT vaikas ją motka vadina, tai jai tai normalus žodis...
Atsakyti
QUOTE(WildWildWest @ 2013 05 17, 21:06)
Neįsižeiskim, matyt, FLIRT vaikas ją motka vadina, tai jai tai normalus žodis...

Dar karta siulau atsipalaiduot, ikvept ir iskvept 4u.gif
Mama, motina, motka, mamka, mamule, mamyte, mamute, mamukas.... Kame skirtumas g.gif Ogi galvoje to, kas sureiksmina nereiksmingus dalykus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 17, 11:47)
Del kokiu priezasciu maitinat vaika daugiau nei puse metu g.gif

Del to, kad tai geriausia vaiko sveikatai, vystymuisi, virskinimo sistemai.
Pasaulio sveikatos organizacija rekomenduoja zindyma iki 2 metu ir ilgiau:

As a global public health recommendation, infants should be exclusively breastfed1 for the first six months of life to achieve optimal growth, development and health2. Thereafter, to meet their evolving nutritional requirements, infants should receive nutritionally adequate and safe complementary foods while breastfeeding continues for up to two years of age or beyond.

PSO rekomendacija
Papildyta:
QUOTE(Flirt @ 2013 05 17, 16:32)

Prasau nurodyti saltini, kuriuo remiates, esu daug skaiciusi apie zindyma ir niekur neaptikau rekomendacijos, kad maitinti TIK iki puses metu, nes po to nebereikia/negalima.
Atsakyti
Savo bernaiti maitinau iki 2m ir 3 men. Jokio misinio neragaves, didesniam ir nepavyko isiulyti, karves piena tk nuo 5m gert pradejo. Mamos pienuku ir kosytes balinau. Dziaugiuos, kad vaikas be chemijos uzaugo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enriko mama: 18 gegužės 2013 - 16:06
Yra yra skirtumas.
Mmmm, kaip gražu, jai pavyks maitinsiu savo bernaitį kuo ilgiau. Ir jai jis norės , kad ir prekybos centre ir man visiškai neįdomi jūsų ar kitų nuomonė ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(WildWildWest @ 2013 05 18, 22:07)
Yra yra skirtumas.
Mmmm, kaip gražu, jai pavyks maitinsiu savo bernaitį kuo ilgiau. Ir jai jis norės , kad ir prekybos centre ir man visiškai neįdomi jūsų ar kitų nuomonė ax.gif
user posted image

thumbup.gif

Nors nuotrauka ta tai realybes neatitinka, ji daug triuksmo del ilgesnio maitinimo sukele. Juk paprastai maitiname vaikucius jaukioje, intymioje aplinkoje, patogiai isitaise, laikome savo mazyli rankose, apsikabine. Na, bet TIMES norejo sensacija padaryti tai parinko labiausiai nuo maitinimo realybes nutolusi kadra.
Atsakyti
QUOTE(LasiukeUK @ 2013 05 18, 12:22)
Prasau nurodyti saltini, kuriuo remiates, esu daug skaiciusi apie zindyma ir niekur neaptikau rekomendacijos, kad maitinti TIK iki puses metu, nes po to nebereikia/negalima.

niekas nesake, kad negalima/nereikia doh.gif kalba ejo apie tai, kad pati pagrinda vaikas pasiema iki 6menesiu. ir visur tas rasoma, net jusu citatoje.

QUOTE(WildWildWest @ 2013 05 18, 22:07)
Yra yra skirtumas.

Jei jau nuomone neidomi, kodel reikia ieskoti kazkokiu sick foto ir teisintis biggrin.gif Dar su vaiku vienoj lovoj miegokit iki n metu biggrin.gif
Atsakyti